Фон дер Лайен размаха пръст на родната си Германия заради решението на съда срещу ЕЦБ

"Взимам случая много на сериозно", каза председателката на ЕК в писмен отговор на въпрос

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Купуването на държавни облигации е политическа корупция щото така наречените "бедни" държави организирано си ограбват бюджетите и харчат с широка ръка, като така се преизбират корумпирани правителства, а после ЕЦБ финансира това безобразие като изкупува облигациите им. Щото какво ако не корупция е да имаш дълг 150% от БВП и изобщо над 100%? На този фон ние мизерстваме, но си плащаме сами сметките и за радост направо нямаме политическа корупция като в Италия, Гърция, Испания и прочие.. А еврофондовете са просто една компенсация за отворения ни пазар, цена за достъп до пазара и липсата на мита.

Абе нас колко време ни тормозеха докато си синхронизираме родното законодателство с това на ЕС... а като гледам статията Германия не го е направила, нищо че е имала за това повече време от нас;)

Фон дьо Тен то - освен нещо да размахва, друго не може

Тази не е в ред. ЕС е създаден за да печелят Германия и Франция. Ако Германия не са доволни просто ще го закрият и ще се върнат към марката.

Олеле, не зачитат правомощията на гейроинституциите! Олеле, показват желание за самостоятелност! Санкции!! Тъпи назначени бюрократи, скоро ще ви дойде и на вас коледата.

Глобалистите нямат Родина, както бяха и интернационалистите - безродни продажници. ЕСССР, това е положението.

Правилно е Германия да протестира. Гърция ще празнува - Германия ще бачка, защо?!