Еврото се срина до 20-годишно дъно спрямо долара

Появиха се прогнози, че до края на юли може да има паритет между общата европейска и американската валута

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС е най-слабата организация. И се използва за маша. Не могат да се справят с нищо. Беззъби дипломати с меки китки на заплатки. Вредна и безполезна.

За това е било всичко.... За пари...

Световните валути са две - Долар и Евро ! Останалото са само мокри сънища и мечти на русофилистичната пасмина и руските отпадъци !

Браво! Прав си много!!!! Само да попитам, дали стигна до този извод, докато друсаш крушата в селският ти кенеф в с.Две Могили ?

"Еврото се срина до 20-годишно дъно спрямо долара" FED харесва това! Сега ще завърти печатницата за още кухи долари помощ на Украйна, а ЕС сам ще излезе от играта след отказа си от евтиния руски газ и нефт. Такъв беше замисълът на войната в Европа - Украйна. САЩ, империята на злото да се отърве от основния си конкурент на световните пазари. Ама пропусна руската рубла и китайският юан, все пари обезпечени със активи. А не празни и лишени от покритие като долара.

"руската рубла и китайският юан, все пари обезпечени със активи." "Тоалетната хартия" и "салфетките" на Запада, не са обезпечени с нищо, схващай го главо русофилистична ....

справка - Византия, Турска империя, Първа световна война, Германия (2-ра св. война), Варшавски договор, СИВ, СССР.... To Be Continued

В който съюз сме влезли, той се разпада малко след това. Факт.

Точно по план Краварите Ше Разпушът Еврото пречи им !!!А Ще изкарат Русия виновна те и затова я принудиха да нахлуе в Украина !!! Англичаните сега играят театър все едно и те са жертви !!! Майоре стига писа по темата ти си с 2 молекули мозък !!! Не ти стигат гънките !!!

Ще обърнем външния дълг пак в долари. Да не се набутат кредитодателите....

Добро утро европейски дебили, набива ли ви го САЩ?!

Само ЕЦБ все още не е пипал основният лихвен процент! Това е нормално! Всички други вече си повишиха лихвите за да стабилизират валутите си! За руските дураци не ща и да коментирам! Тия имат основен лихвен процент 10 пъти по висок от тоя в ЕС!

Я ПАК !!!!! ПО ТЪП СИ И ОТ ПЕРНИШКИ ВИНКЕЛ.

Планът на САЩ да инищожи ЕС си върви

Плана е на раССия, НО няма да мине! ХИ ХИ ХИ

Толкова си тъп че няма причина човек да ти обяснява

Ти ли ще ми обесняваш е, панелен посерко! ХИ ХИ ХИ Руски трол с 200 лв заплатка кво ти разбира от тези неща!

На Кире някой каза ли му че цените на американския и азерския газ са в долари.. т.е. като падне еврото с 20% автоматически скача и цената с 20%! Да ги таковам и у харвардците!

Дъното е 0.....така че има още път до там.

Всички приказки за алтернативна резервна валута траят до следващата криза, когато за пореден път става ясно че са точно това - "приказки"

Резултата от измислените санкции.