Ето как Унгария събра германски автомобилни гиганти и азиатски крале на батериите

Правителството на Виктор Орбан отпусна щедри субсидии, за да привлече големи производители, но ...дали мрежата ще издържи?

Обратно в новината

Коментари - Ето как Унгария събра германски автомобилни гиганти и азиатски крале на батериите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Орбан е велик

Унгария ползва евтин руски газ и петрол, въпросите са пред тиквениците в Германия

Тоз човек ми прилича на офчар

Ати погледна ли се в огледалото?

на Унгарците, а нашите энаят само да чепкат вълна

те затова корумпетата от ЕК спряха субсидии за 7млрд евро за Унгария...като контра Унгария наложи вето за 14млрд в ЕС....

И тоя бастун свири в глобалисткия оркестър ! Да се омитат от континента със все въглеродните си емисии и тоталитарните си практики. Европа трябва да се оттърве от сектата и да върне свободният социален национален капитализъм от 80-те години.

ей крив еврогейбастун . социален и капитализъм са две самоизключващи се понятия бе еврогейпедофил...не може да произвежда коли и батерии щял да прави социален капитализъм...Унгария не си изнася производството а точно обратното привлича производство...китаеца може да си прави батериите ив Китай като плаща жълти стотинки на местното население но вместо това инвестира в Унгария....

му биха шута от Европа, като....негоден!

Точно така.

Трън в г*за им е Орбан на брюкселските джендъри. И човек, който на практика показва какво е да се грижиш за собствената си държава.

Германските производители на леки коли не са много склонни да произвеждат електро недоразумения на колела.

Ама хич ?? Затова ли дават по 10 000 евро компенсация ако германец си смени ДВГ-то с EV?

Не виждам причина да споря със теб.

Шарлатанина Орбан си прави батерии, а ние понеже сме много умни и обичаме копейките ще извадим завода за батерии от ПВУ

Ти правиш ли разлика между батерия за дистанционно за кола и батерия / акумулатор/ за самата кола? Имаш ли представа за какво говориш изобщо? Знаеш ли, че това дето е залегнало в великия" план" на простия киро и лъжеца асенчо на този етап от развитието на батериите е неосъществимо на практика?

Важното е че унгария е зле. А ние да си продължим похапването от тортата Сахер.

НЕМА ИНВЕСТИЦИИ ОТ БРАТСКА РАША? АПРОПО ГОРИВАТА ИМ ПО- СКЪПИ ОТ НАШИТЕ, НАЛИ ПОЛУЧАВАТ БЕЗПЛАТЕН БЕНЗИН ОТ ПУТИН ВЕ?

Вече не получават.

да ама газ си получават

Всъщност вече не са. Изравнени са с нашите. Само, че заплатите там са по-високи.

toia e selski hitrec .. da mozhe da se pravi na oboroten no smetkata rano ili kusno idva ... poleka vseki evropeec si pravi izvodite ... nacionalnata identichnost na ungarcite shte postrada. V dylgosrochen plan she im izleze prez nosa hitrinata na orban.

troianskia kon na kitaicite ... dovchera na pjtler ama putler neshto svyrshi parite

"Катоди, аноди, сепаратори, монтажни линии, цялата верига за доставки на батерии е тук" Да бе да, само че веригата за производство на ток я няма никаква. Ако не се открие революционен нов източник на чиста енергия, масовата електрификация ще се провали. И дори да се открие такъв, ще трябва да се подменят кабелите до всички крайни точки за зареждане. Все едно да смениш корените на всички растения. Тази измама ще лъсне рано или късно.