ЕС ще въведе митнически контрол веднага след Брекзит без споразумение

Готови сме да посрещнем това предизвикателство, заяви еврокомисар Пиер Московиси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама ако нагличаните затворят пристанищата си и забавят преминаването през Гибралтар ------------------------------------------- за всичко е помислено, не се притеснявайте- китай за какво дойде "на крака" на ес?- южните пристанища ще изместват северните. средиземноморието отново ще е оживен търговски район. някой хубав ден и у нас ще се усети.

България е в ЕС, уважава ценностите на съюза и правата и свободите на гражданите му. Ако на някоя маймуна балканска и липсват 90те когато имаше опашки за хляб, а хляб нямаше, да емигрира я в русия я в някоя африканска столица. А защо не и в англия (опа, загравих че там маймуни балкански не искат.)

тъй, тъй, като сте се надупили на либералосоросовите демократи от сащ и ги слушате в захлас дотам ще я докарате, пък нека останалите в ЕС ви ръкопляскат и плащат големите заплати. Граница като граница, забравете за Англия, отсега нататък тя ще е добре, вижте вие как ще се спасите.

Толкова ще е добре като напусне че я е страх да не се "пре-добри" :) Затова не смеят да гласуват за излизане.

Да въвежда. Ама ако нагличаните затворят пристанищата си и забавят преминаването през Гибралтар половин Европа ще изпука от глад. А митата не се ядат.

Как ли не Англичаните внасят 70 процента от храните си от ЕУ... Кой ли ще умре от глад...