17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера този Хан Аспарух с какво е толкова страшен за някои хора?????? Нямало газ ,нямало нефт, ама това си е проблем на тия дето плащат сондажите. Ако излезе ще ламаме патки пак защото ще се окаже че точно там морето е на Делян Пеевски....., ако не намерят много им здраве.

може да бъде този другар?За господарите му от Москва откриването на нефт и газ и експлоатацията на находището от Българската държава и Шел е нежелателно !

Кой ненормалник пише тези аматьорски статии. Може ли да разбере някой последните изречения какво означават. Вие от дир. бг. толкова сте прости, пе един ученик в 5 клас е класи над вас

Уж там нямало нефт и газ,а сондажите вървят години наред.Да не се изнасят поредните ни ресурси?

Васко да имаше някой в студиото , пък да ти удари един шут по меките части и да вървиш по Дяволите ! Дават Трибуни на помияри , къде са Истинските и Умните ! Също такива Фалшиви експерти чувам по БНР ,в Събута сутринта , айде стига ,умните се свършиха ли ?

Не искаме Белене и Южен Поток.Няма пари .Ще се гладува яко.

Крадат го всички,а българинът си спинка.

за който руските интереси са над всичко.Този от къде пък знае има ли ,нямали залежи в този район по българската черноморска акватория.Точно от такива като този от 60-70 год. не са правени проучвания за залежи от нефт и газ,само заради руските интереси.Веднага трябва да излезе друг ,наистина специалист и да изнесе истинските данни,а не тези хибридните.То така световно известни фирми няма да дупчат дъното на морето,ако няма нищо.Колко проучвания е имало преди това,че фирмите са се хванали до търсят нефт и газ.

Докато в България се краде като за световно, докато СВЕТОВНИТЕ БАНДИТИ ни пазят от РФ и RT, ще е глад и мизерия. При повече от 80% дебили в МУТРОЛАНДИЯ=ЦИГАНИЯ, скоро не очаквайте ЗЛАТО и НЕФТ, манна небесна.

Абе я у лево! Аз на някакъв си неизвестен "експерт" ли ще вярвам или на Него!?

Дизайна верно е пълен боклук!

Истинският евроатлантик ВЯРВА, че в Хан Асперух има газ и че ако няма, Русия е виновна. Повярвайте, че в нивата на дядо ви има скрито имане, хващайте лопатата и почвайте - по лесно е.

И кой според теб ги плаща? Случайно да си чувал колко пари на ден плаща България за тези сондажи?

Колеги съфорумци. Това, че Румъния помпа нефт и газ, не означава автоматично същото и за нас. Преди 30 години по източното крайбрежие на Канада, в много перспективен район(според мастити специалисти), дупчиха сума време, като нефт излезе само на едно место. Находището на газ в Чирен, се оказа нищо и никакво, но стана много добъро газохранилище за складиране.

Факт е,че до момента никой не е търсил наистина Нефт и Газ у нас. Всичко е прикривано мънкиране при някои елементарни проучвания. Така беше при соца,така е и сега все под руски ботуш. Не можеше и не може да бъде друго. всички горе от Сталинския потуш до днес са руски лакеи. И така през втората половина на 60 те в моето село в ц.на Тракия в една нива покрай селото сложиха една сонда и 2-3 ма от шопско се завъртяха покрай нея и спяха във фургон. Сондата се виждаше от средата на селото. Така си стоя 2-3 г.без да работи и съм сигурен,че ако проверим ще е докладвано,че са извършени сондажи и резултата е негативен. И така един ден през септември 70 та с нощния обикновен влак пристигнах в София на Ц. гара призори по тъмно. Влака беше пълен а аз на 21 г.правостоящ до София. Отивах да се запиша студент.Слизайки на перона в калабалъка от непознати някой ме чукна отзад и обръщайки се видях един от тримата "сондьори" покрай мойто село от шопско.потръгнахме а той ме помоли да му помогна ,имаше много време и аз одма се съгласих. И так от перона пренесохме три пълни чувала с ПАТЛАЖАНИ до магазията. После той ме поведе по Хр. Ботев и някъде срещу или след ІІ Градска ме черпи една супа в шкембеджийница,която сега я няма. И след това се разделихме,а той отиде при свой продавач на Ж. пазар с ония дървени голями колички да вземат патлажаните от гарата и ги продават като топъл хляб на пазара. И така тези юнаци са намерили гарантиран бизнес с земед. стока. В село растяха супер патлажани,капия,дини,боб,домати и какво ли не. И днес 50г. след тези "сондажи " е регистриран отрицателен резултат. А дали е така?! Знаем,че мекеретата руски наши лакеи са мултимилиардери и отричат да имаме находища с документирани такива "сондажи". НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ.Русия и плаща яко и ни продава както си цената на 99,99% !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Прах в очите на хората от генерал пожарникаря, търпете и чакайте чудото

Я кажи колко плаща България бе смешко?!

ти каза ли нешо или просто се изпърдя , накадърник долен

Сиреч? Вече успяхте да го разпродадете под масата? Или там по принцип няма нищо, но ще усвоявате парици при обследванията? Или "Лукойл" ви рече даже да не си помисляте да споменавате, че българия може да има собствен нефтен кладенец? Нещо като картела с горивата, дето първо го имаше по неопровержими доказателства, а после внезапно го нямаше?

България е много богата, но такива компании като "Дънди Прешъс Металс" я ограбват. Затова се "скътава" всяко едно съкровище - находище, за да не бъде прилапано от СВЕТОВНАТА МАФИЯ. Та един Хан Аспарух или ХАНКУ БРАТ ще се наложи да да ги накара да дочакат ИСТИНАТА. А тя е: И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, С БОЖИЯТА ПОМОЩ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЕЧНО.

От десетилетия се знае, че в територията и акваторията на България няма находища на нефт и газ, на които да разчитаме. Това е един от мотивите още в средата на 60-те години на 20 век да се вземе решение за строителство на ядрената електроцентрала в Козлодуй. Но илитератите след 1989 г . като търтеи проспали годините си определени за образование, от мързел пропуснали годините си за самообразование и поради умствени ограничения останали без практически опит вече 29 години търкат темата откривайки топлата вода..

..... че изобщо си бил студент. Както казваше покойния проф. Брадистилов : телета дойдохте, волове ще си отидете. Защо ти е било нужно да си студент, като нищо не си научил. Дори не знаеш какви са сондите за търсене на нефт и как се работеше. Нямаше кой да спре търсенето и добива ако имаше. Но.... за съжаление нямаме находища. А мантрите за Русия - смешно е! Ако можеше да смяташ щеше да е лесно. Бяхме най-големия препродавач на нефт в света, препродавайки руски нефт, което се знаеше и ощетяваше Русия. Ако имахме свои находища те от свой интерес щяха да ги разработят за да не ги ощетяваме. Така както ни построиха Нефтохим - Бургас. Ако не бяха добронамерени, а бяха с колониално-англосаксонски манталитет щяха да ни продават готови нефтопродукти защото печалбата е по-голяма. Елементарно! Когато не знаете нещо търсете пътя на парите, по-малко се греши!

Не искаме Белене и Южен Поток.Няма пари .Ще се гладува яко, но се съгласихме под натиск от ЕС, като условие за приемането ни, спиране на блокове 1-4 на АЕЦ Козлодуй с мощност 440.4=1760 мегавата. Ако не бяхме спряли 1-4 блокове нямаше да има нужда от АЕЦ Белене с проектна мощност 1000.2=2000 мегавата.

Не искаме Белене и Южен Поток.Няма пари .Ще се гладува яко, но се съгласихме под натиск от ЕС, като условие за приемането ни, спиране на блокове 1-4 на АЕЦ Козлодуй с мощност 440.4=1760 мегавата. Ако не бяхме спряли 1-4 блокове нямаше да има нужда от АЕЦ Белене с проектна мощност 1000.2=2000 мегавата.

Пиши глупости, пиши, махленски всезнайко. Ядреният реактор не е като старато казанче в клозета на баба ти та да работи безкрайно. Защото се случват ядрени катастрофи, които зосягат десетки държави и живота на милиони хора. Трябва да си много тъп русофил, комунист и сталинист за да настояваш 50-годишни реактори да продължават да работят. Или пък 3 & 4 реактор, които са от отворен "чернобилски" тип. Добре, че има международна агенция по ядрена енергетика, която контролира всичко.

Излишните очаквания ги раздува Банкянският тарикат. То и да потекат реки от петрол от "Хан Аспарух", ползата за обикновените хора ще е никаква. Печалбите ще се разпределят на партийна и ишуробаджанашка основа.

А този господин кой го е назначил за експерт?Иначе одобрявам скромноста и при сондиране за нефт единственото доказателство е появата на нефта.приказките не служат за нищо.

начи Бисипету ша гепнат всичко.

Челопеч фалира по комунистическо.аз съм работил там.нищо не знаеш.вода и ток нямаше в общежитията.как сега ни краде дънди?защо преди ние не си го развихме?

И така за златото, преватизацията, летището, тол сустемата и тн...

Ама защо нефт, защо Белене? Да не сме още ХХ-век?...Основните градове-консуматори на енергия в България са богати на ГЕОТЕРМАЛНА енергия, която е на много малка дълбочина, тоест, съоръженията за добив на такава ще се изплатят за месеци... Освен това, този вид енергия е международно призната за екологично чиста. Понастоящем, подобни съоръжения действат в поне 30 страни, а Българска фирма е участвала в изграждането на такова нещо даже и в Косово. Ама, ако закона в България позволи изграждането в страната на подобни централи, кой ще купува (и плаща) хъбчета, тръбички, нефтец, комисионни и тем подобни. Затова спете журналисти и политици, спете колкото се може по-дълго, барем докато в България останете само Вие....

ТУК СА НАПИСАНИ ОТ ТЕЕ НЕВЕРОЯТНИ ГЛУПОСТИ

според достоверни данни от фирмата която прави сондажа и при трите сондажа нефт и газ няма.

Още по татово време черномерския шел е изследван и от космоса.Ако имаше достатъчно нефт отдавна да е разработван!