Коментари - Домусчиев с остър коментар за министъра на енергетиката заради цената на тока | Бизнес.dir.bg

Коментари - Домусчиев с остър коментар за министъра на енергетиката заради цената на тока | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти за трици.. ама сте се голема работа затова по тия териториии заприличва на пустиня.

Домусчиев може да е всякакъв, но тук коментарът му е право в десетката!

Случая с енергетиката е капан заложен от ДПС и ГЕРБ Домус ага, но бъди спокоен скоро ще дойде и твоето време за разплата...

Гелосаният виждал ле е чеп за зеле???

Това менте крадливо- домусчиев, седнал да реве за нещо, което приятелят му Тиквата въведе.... Абе, вампире....!!!

Да тук сме го докарали да се надяваме на теб да помогнеш този измислен президент и неговите некадърници да изчезнат от политическия живот на България

Много си прозт, селянино-не се хаби да драскаш коментари. Пейзан тъп, Домуса да бяга със светлинна скорост назад, пак не можеш да го стигнеш-смотан селяк. Дай работа на поне двама човека, тогава се прави на разбирач. Домуса храни над 2000 семейства бе, тикво! Има право да си дава мнението, за разлика от цървул издънен като теб. И е прав, от минстърчетата на Мунчо не става нищо!! Ще докарат всички ни до глад ще плащаме с по50% повече за ток, вода и горива.

Гелосана е на мама ти сливата миризлива!! Комунделски трол.

Това е мафията на Радев и БСП. Големи претенции, големи приказки и като вземат властта само за два месеца криза

Комунета, плюете по Домусчиев и си мечтаете да му приберете бизнеса по стар ваш обичай. Макар и да си е един от вас, все пак не може да му се отрече, че е изградил успешен бизнес, при това в няколко държави. Все пак на 100 некадърника, дори и вие сте в състояние да излъчите поне един читав предприемач.

Когато не разбираш по добре замълчи , свободния пазар на ток е изискване за целия ЕС разликата на този пазар за да го регулира държавата с не пазарни методи е да поема разликата

ГЕРБ са ти заложили капан в миризливия анал на тебе, скапан трол!!! На Мунча министърченцата не стават и за шибане, пък за "управление" хич!

Взеха да изпълзяват от дупките змиите . Особено след като видяха ,че няма да мине на чалгаря правителство и що боклук има дето са му опрощавали данъците като ето тоя гелосаниия започват да пищят.

Че кой ги сключи тия договори, нали трябва американците да лапат. А и КЕВР за кво е, от тях чеп за зеле става ли?

Капан ,друг път защо не сме включени към Румъния а към Гърция където тока винаги е висок защо умните радевци са избрали Гърция

Колко трогателно изглежда отстрани когато един олигарх деликатно се оплаква, че друг олигарх го е надцакал. Ако пък токът беше много евтин, т.е. ако прецакан беше другият олигарх, той пък щеше да затвори временно централата и пак да реве, че министърът е виновен. Явно българските "бизнесмени" са свикнали министър да им определя фирмената политика и риск мениджмънта и да разпределя "справедливо" печалбите между всички "наши" фирми.

Домусчиев да не се прави на луд, щото министъра два месеца не може да махне ръководството на БЕХ, назначено от неговите приятели от ГЕРБ.

И Христо Иванов каза същото. Нарече го "сарайско мълчание" по отношение на енергетиката. Май в това министерство още не е освободено от мафията.

Споко, бе.Утре ще продадете мача на гърците и ще си платиш тока

Интересно за кой ли олигарх е изгоден скъпия ток? А за колко не-олигарси а прости хора е изгоден скъпия ток?

Не думай.. Ама то служебното правителство ли изгони японците от ПАВЕЦ Чаира? Преди къде две години. И тази компенсираща мощност е все още в "ремонт" щото друг наш пишман бизнесмен - ама и той "правилен" като теб, щял да я ремонтира? Служебното правителство ли пусна борсата за еленергията? Или калинките от БЕХ, НЕК и пр. държавни синекури. Д№ето бастисаха все що може.. Ама за дума срещу Теменужката МУ на енергетиката, на твоя любимец дето крепеше и ти дърдонките. Пък той та замеряше с ЕВРОмилиони. Ама тогаз май устата ти беше пълна, та не можеше дори да са обадиш са оказва. Апропо - за БМФ плати ли си милионите по присъдата..

Ами остава повече за ИЗНОС бе чадо.. Него ОЛИГАРСИТЕ си го изнасят.. В туй горещо време климатиците у ГЪРЦИ требе да работят.. Пък и ний сме вързани с борсата на ВИЗАНТИЙЦИТЕ..

Ей Домус, отрепка такава. Цената е така заради твойте авери доган и ковачки. Към тях се обърни. Все още тиквата командва в нек бех мех мини тецове и тн. Боклук мръсен и твоя заменик вълканов и жена му има веи-та и продава по 500 лв на мегават.

ДОМУС бей намал пари. АМИ ИМАШ ДВЕ ФАБРИКИ В АМЕРИКА,ВМЕСТО ДА ГИ ХАРЧИШ В БАРСЕЛОНА ПО РУСКИНЯТА И ВТОРАТА В БЪЛГАРИЯ И ЖИВЕЕШ НАШИРОКО ПЛАТИ СИ ТОКА. И БЕЗ ТОВА СИ ОЛИГАРХ С ПАРИТЕ НА ЛЮБИМАТА ПАРТИЯ КРАДЕНИ ОТ НАРОДА.

4 основни фактора влияят на повишената цена на тока. Затварянето на 4 блока на Козлодуй, нестроенето на Белене, договорите с мариците, и безумно високите цени на веи .и това е ясно на всички ни, само не и на домусчиев. Толкова ли е прост, че не може да разбере защо тока е скъп

Енергетиката на държавата е нейната сигурност!Какво борси бе хора?!

А тия що купуват ден напред? Да купуват месец напред. Щото като е ниска цената, както през повечето време плащат по 10 ст./кВтч, докато ние плащаме по 20 ст./кВтч. Е, сега заради жегата и заради Боко, който ни върза към Гърция тока на свободния пазар няколко дни е 30 ст/кВтч. Ами да си направят заводски фотоволтаици, за да не зависят от енергийната мафия, която се възползва от положението.

Министърът успя да разкара ръководството на БЕХ преди две седмици. Но ГЕРБ мафията блокира с жалба. Сега атакуват с цената на тока. Предсмъртни гърчове на мафията.

реве за Борисов,те му дадоха пари от еврофондовете за стотици милиони и сега пее в техният хор.И не само това.

Не. Ти си прост. Затварянето на блоковете е без значение, защото има заместващи мощности. И това е свободния пазар и тука няма значение цената на който и да е производител, а само търсенето и предлагането. През повечето време цената е около 100 лева за Мегаватчас. А заради БеляНЕ цената на тока на регулирания щеше да е 40 ст. /кВтч.

"Еднокнижника", "толупа", "лоената топка", "тъпият пожарникар", "шЕфьора" ........ каза ли ви го в прав текст бе - Ще си счупите държавата. Разтягайте си локуми колкото искате на 100% е прав.

триумф на евроатлантизма - ето и свободен пазар и борса и американски инвеститор и спрян аец и непостроен и втечнен газ и въобще идилиял забравих и държавата лош стопанин с изкл. на правилната държава

триумф на евроатлантизма - ето и свободен пазар и борса и американски инвеститор и спрян аец и непостроен и втечнен газ и въобще идилия. и държавата лош стопанин с изкл. на правилната държава. да не забравим и зелената енергия на зелените и унмокрасивите

Дами и Господа, на първият ред сме. Идва зима ще се насладим отново на комунистическо управление во главе с пРезидента мунчо москалский. С пълни сили ще помагат Христо, Маджо те търси, Мая, дпс, бсп.

Домусчиев, теб никой не те пита.

За да получиш по ниска цена, трябва да имаш енергоизточници които произвеждат по евтино. Единствените такива са Козлодуй и Белене.

Не харесвам Домусчиев, но в случая е прав. От целият катун на Радев нищо не става. Съсипаха всичко за 3 месеца. Хиперинфлация.

забравих, ИТН!!!

Тока от АЕЦ можеш да продаваш евтино, не да произвеждаш евтино. Разбираш истинската му цена когато започне спирането на реакторите.

мили сладунковци с минусите, точно за вас говоря. Вие ще се насладите на зимното комунистическо управление.

Ти що не се репчеше на министърката на енергетиката на тиквата, а сега се сети да дигаш гюрултия!

Сопола.ко, какви бяха цените тогава?

Баси разбирача... Заводски фотоволтаични...:) Хич те няма... Съвсем си изперкал и идея си нямаш за какво става въпрос.

Петре не демонстрирай тъпотията си. И Домусчиев ти го каза - имаме мощности за 10 000 МВт при консумация 5000 Мвт. Т.е. имаме мощности, но те не се пускат въпреки високата цена на тока на свободния пазар. При истински пазар веднага се пускат допълнителни мощности при тези високи цени, но в случая мафията в НЕК нарочно не пуска ТЕЦ Марица 2 примерно. Допълнително години наред затрудняват максимално домашните фотоволтаици и връзването им в мрежата. И Докато Германия прави 40 000 МВт през деня от фотоволтаици ние стигаме едва 700 Мвт.

Киро Наркотрафиканта - спонсора на терористите от ИДИЛ скоро ще бъде НАМАГНЕТИЗИРАН от Вашингтон и че свърши като Касем Сулеймани

А това е дело на предишната джомпия,заедно с Тиквата ви докараха до фалит.Така,че сега и ти го усети,като спряха благинките от Тиквоча към тебе,

е с българската елкола с преносими домашно зареждащи се акумулатори - вж http://rentelex.tech

Тиквата много добре знаеше накъде отиват нещата и затова предвещаваше това счупване.Защото той ни докара до това дередже.Газ отвсяуъде без кранчета,диверсификация.Накрая едно нищо.

А, къде бяхте вие журналистите и други общественици, къде бяхте в края на Юни когато служебните слуги на Радев за 45 минути клекнаха на монопола и се съгласиха на рекордното увеличение?? Къде бяхте тогава с изявления, статии, критики, говорене, ако щете с протест?!?!? Жалки мекотели

Ходи си купи малко мозък!! Де да можеше. Тиквата ли го подписа това края на Юни.? Тиквата ли попречи на служебните да протестират предложението на монопола, а? Кой е виновен, че за 45 минути подписаха всичко и никой даже не възрази