Доходите скочили със 7.6%, разходите с 10..6%

Реалните доходи (отчитайки инфлацията) се увеличиха през 2018-а година със 7,3% спрямо година по-рано

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На хора с много стаж,,НИЩО,,По статистика докарвате,а реално не е така.В провинцията заплата ,,чисто,,600лв е лукс. при всяка работна събота.Вече не ви се хващаме на лъжите

Пунта Мара.

Този "пенсий" някой римски пълководец ли е? Неграмотен, а мрънка за пари.

муахаха.....

Аман от даскали тука ей! Чети какво пише човека горе недей му следи правописа каун. Аз познавам хора с 40+ години стаж които се надяват с увеличението от 5,7% през Юли да стигнат 300 лв пенсия. Какви доходи се увеличават с тиняка Бустаня само оня Христос от Банкя знае ама това е само в неговата глава. За заплатите в провинцията също човека е много прав.

Това само в България го можем, харчим повече отколкото получаваме.

Си трол долен,не виждаш какво става с народа.Малко богати и много бедни.А цените на стоките!!!!. Долно продажно мекере си,бог да те съди.

Не съм бил журналист,но съм работил достойно и съм получавал добри заплати за времето ,но съм ощетен с пенсията.Затова са виновни всички управляващи досега,защото винаги искат да ощетат бедните.

Аз им плащам по 2 лева на ден. Те харчат два лева и спестяват два лева?! Сега Симеон Дянков каза, аз в пенсионери не инвестирам. Затова суспендира Член 100 от КСО. И сега напук измират по с по 50 хиляди повече годишно, от новородените. Демографска криза било имало, а децата в Сливен вече раждат на 10 - 11 години?! /Сакън, това не е педофилия./