Коментари - Добри новини за розовото масло: Съветът на ЕС се отказва да го определя като химикал | Бизнес.dir.bg
назад

Добри новини за розовото масло: Съветът на ЕС се отказва да го определя като химикал

Миналия петък Комитетът на постоянните представители е приел възраженията на България и още седем страни по предложения от ЕК Регламент за изменение на законодателството при класификацията, етикетирането и опаковане на вещества и смеси

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - Добри новини за розовото масло: Съветът на ЕС се отказва да го определя като химикал | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕЕЕЕ добрата новина

Барем един премиер да си разбира от работата!

Безплатен обяд

КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА БЪДЕ НЕЩО, КОЕТО СЕ "ИЗВЛИЧА" ОТ ДРУГО НЕЩО ?! КАК СЕ ИЗВЛИЧА, АКО НЕ ЧРЕЗ "ХИМИЯ" ! ПУСНАЛИ СА ГЮВЕЧ НА КОЧИНАТА ...ДА Я ВИДЯТ ДО КЪДЕ ШЕ СТИГНЕ ...НО МНОГО БЪРЗО "ЕКСПЕРТНА ОЦЕНКА" МОЖЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ Е ХИМИЯ... ...АКО 155 ММ СНАРЯДИ НЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ В "ТЕРЕМ" И ДА БЪДАТ ИЗПРАЩАНИ НА ФРОНТА, ПРОТИВ ГЛОБАЛНОТО ЗЛО - ПРОСИЯ !

Тоя министър си приписва чужди заслуги. Борбата за розовото масло започна още при предишните правителства, помагаха и кметове на общини.

Химикали са това с което ни тровят ВСЕКИ ДЕН в западните супермаркети : марс,пепси и кока- кола, юниливър, проктър&гембъл! Как изобщо им е дошла тази идея на акъла, който очевидно нямат и са се продали на хамериканците, че да класифицират един очевадно традиционен , природен и естествен продукт като химикал !?!?!

Яжте ми ракетата :)

И на баща ти токсичната сперма е химикал, виж какъв урунгел си се пръкнал шибан русофил .

Разбрахте ли сега, простаците, каква е разликата премиер да е академик, а не пожарникар?? Като им обясни нещо в Брюксел, няма кой да спори после с него

Ела...да ме шибаш с насрания си джендърски гъз

ВЪРВИ В КОМПЛЕКТ СПРОИЗВОДСТВОТО НА 155 ММ СНАРЯДИ ЗА НОТА В КАЗАНЛЪШКИЯТ АРСКЕНАЛ ! КАКВО НЕ ВИ Е ЯСНО !

Е, и? Какъв ти е проблема руски троле, дори и да е така???

Ама защо само Ние българите сме ощетени.Този ЕС в тоя му вид е една лобистка организация в която по силните изнудват по малките държави да им спазват техните регламенти,за да ни прецакват икономи4ески.Не беше ли същото и с закриването на блоковете на АЕЦ ,не беше ли регламента за отседналост само за нашите шофьори да се връщат в България празни,за да не сме конкурентни.Ще ги из4акаме още малко и ако това продължи,ще направим като Англи4аните и американците фък оф на ЕС.

Шибаш...на прайда надарени рому с лакомият си анус...

За какво браво, бе? Големия химик. Нали ни каза като химик, че олио и вода били несмесими вещества в неговста наука и така било с ПП и ГЕРБ ! С сега са едно.

Ти..я кажи сега колко имаш по химия ..да те..е..и умника ? Все гилеми рясбирачи и писачи тука.. Но поне за едно съм сигурен, че на Денков е такива като тебе само мигат да мъ лъскат ибъвките ..ок ?

Защото не си защитаваме интересите и не са ни те виновни.. А и всички знаят ,че поне 50 % ог това което ни дават директно се краде или ме се харчи адекватно

Ползвал е емулгатор, за да смеси вода и олио.

Слушат като начело на Брюксел е акушерка.

Чрез дестилация. Това е комбинация от изпарение и кондензация. На същия принцип пада и дъжда от небето. Разделянето на фракциите също не е проблем. Маслото или отива на повърхността или пада на дъното, зависи от какво е.

Майка им ЕК! Розовото масло е едно от най-скъпите етерични масла! Продаваме го в цял свят! Има го почти във всеки мега скъп парфюм! И тея пед@ли искат да го пишат като химикал, за да прецакат родните производители!!!!!

1615лв струват 100мл

Ако го бяха ограничили за продажба, цената му щеше да излети х10, ама явно козметичните гиганти са се оплакали и са се зАпрели. Ония си знаят интереса, а ние мигаме като мишки у брАшно.

добри лъжи на плъхът Денков. Колко човека и в колко области в България оосновния поминък са розите.

Съюзът на правите краставичоци, щастливите кокошки, нацистките тоталитарни правителства, щастливите “ бежанци” и накрая на нещастните бели европейци…

А френското вино е отрова по същата логика, а!

Норвежката сьомга кога ще я обявите за канцерогенна, гиди гнусни нацита!

Този занаят ще дърпа икономическия възход на България?

Каквата ти новина ? Защо въобще се е допуснало опорочаването на розовото масло? Нацита отвратни!

Ох, момчето го приело лично, част от плана Ран-Ът, унищожаване на Българската икономика, крепяща се на розовото масло. В ЕС п опринцип са доста чувствителни на тема химикали. Така преди години един от проблемите при преговори за проваленото търговско споразумение със САЩ беше, че в ЕС са забранени 1300 вещества за влагане в козметични продукти, а в САЩ само 13. Сега омбислян да забранят и глифозатните торове. Радвай се, че живееш в социалистическия европейски съюз, където бесният капитализъм се държи на каишка. Впрочем, Норвегия не е в ЕС.

не е нужно да си химик за да знаеш, че "концентрация" на каквото и да вещество може да има само в смеси с други вещества. Каква смес е самото розово масло??? Плъпнали тъпите писачи и писачки тука с промити мозъци и липса на елементарни журналистически умения да публикуват измислиците на политическите главатари. Ето пък този сайт тука е просто един комунистически боклук от който да ти дойде да се издрайфаш, меко казано.

Ти явно не схващаш колко е тъпо да си премиер и да тръбиш, правиш по разни медии, че правиш възражения в "качеството си на химик" :)) То е точно същото колкото и да си премиер и да се изказваш в качеството си на било то пожарникар, сладкар, вратар и т.н. Радвай се, че имаш химик за премиер!

Браво. Това доказва, че начело на една държава трябва да стоят умни хора от научните среди, а не милиционери или пожарникари. Най после има някакъв шанс за държавата па макар и минимален д астанем нормална държава

Барем ги свърши една работа!

Някой е хвърлил око на розовото ни масло и след 4 г ще ни го вземат! Няма вариант да ни пропуснат да ни ограбят както с тировете!

Еврогейска му работа - естествено, че е съвкупност от химически вещества, всяка година различно. Апропо на тези ще се радвам да им дръпнат килимчето от краката, че награбиха като вандали римска собственост остатъците от соца. В дърводобива, селското стопанство, строителството и туризма е същото - там също ще се радвам на провалите им

Крайно време е да се научиш да бачкаш - тази глава не ти е дадена заради дупките в нея и езика

Но канцерогенната риба се продава в ЕС, гнидо!

Не разбрахме какво е свършил точно?! Всичко прилича на нагласена сценка, уж, че нещо абсолютно безвредно щяло да бъде забранено. И видиш ли Денков плъха се появява на Бел слон и спасява положението. Да бе, тия ги разправяйте у маалата… само там ще ви повярват на измишльотините!

Ученото си е учено. Такива хора трябва да отстояват интересите на България.

Който да защити бюджет с по висок дефицит от този в ес. Щатите си вдигнаха дълга и имат повишение на БВП с 4,5 процента.

Разбрал. Сигурно много неща не разбираш

Абсолютно правилно решение! Браво на Съвета! Сега чакаме ЕП!! ЕК не трябва да депозира такива безумни предложения !

Добре де, отвори ѝ поне байото на тая Урсула и го прочети, та спри да се излагаш! Казал някой, че тая американсака шпионка е акушерка и пълно с прости хора да го вярват! И то 21 век, дето на всеки живота е качен онлайн!

А малко ли е, че въобще се предлага подобно малоумие!? С какви сме се събрали?! Що за идиоти са ни лидери?! Или това си е обикновен холандски грабеж! Кокаина им е вече почти законен и го смъркат навсякъде, но розовото ни масло е отровно! Болни мозъци!

европейските функционери да се поинтересуват от вредните съставки в храните, които водят до алцхаймер и други заболявания, ставащи все по-чести.

Хмъ?

В европейския парламент явно са неуки, тъпи, сноби. Не правят разлика между етерични масла и химикали. С такива във вода газиш жаден ходиш.

Най-добре да забранят всичко и да ни пратят да живеем като маймуните по дърветата. Този състав на ЕК е един от най-слабите в историята на ЕС.

Супер! Най-после една добра новина за България от Брюксел. Браво и на всички хора, които защитиха розовото масло.