Коментари - Добри новини за розовото масло: Съветът на ЕС се отказва да го определя като химикал | Бизнес.dir.bg
назад

Добри новини за розовото масло: Съветът на ЕС се отказва да го определя като химикал

Миналия петък Комитетът на постоянните представители е приел възраженията на България и още седем страни по предложения от ЕК Регламент за изменение на законодателството при класификацията, етикетирането и опаковане на вещества и смеси

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - Добри новини за розовото масло: Съветът на ЕС се отказва да го определя като химикал | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер! Най-после една добра новина за България от Брюксел. Браво и на всички хора, които защитиха розовото масло.

Благодаря ви за интелигентния и смислен коментар! Напълно споделям

Най-добре да забранят всичко и да ни пратят да живеем като маймуните по дърветата. Този състав на ЕК е един от най-слабите в историята на ЕС.

В европейския парламент явно са неуки, тъпи, сноби. Не правят разлика между етерични масла и химикали. С такива във вода газиш жаден ходиш.

Хмъ?

Тихо! Не са се сетили.

европейските функционери да се поинтересуват от вредните съставки в храните, които водят до алцхаймер и други заболявания, ставащи все по-чести.

Абсолютно правилно решение! Браво на Съвета! Сега чакаме ЕП!! ЕК не трябва да депозира такива безумни предложения !

А малко ли е, че въобще се предлага подобно малоумие!? С какви сме се събрали?! Що за идиоти са ни лидери?! Или това си е обикновен холандски грабеж! Кокаина им е вече почти законен и го смъркат навсякъде, но розовото ни масло е отровно! Болни мозъци!

Който да защити бюджет с по висок дефицит от този в ес. Щатите си вдигнаха дълга и имат повишение на БВП с 4,5 процента.

Ученото си е учено. Такива хора трябва да отстояват интересите на България.

Еврогейска му работа - естествено, че е съвкупност от химически вещества, всяка година различно. Апропо на тези ще се радвам да им дръпнат килимчето от краката, че награбиха като вандали римска собственост остатъците от соца. В дърводобива, селското стопанство, строителството и туризма е същото - там също ще се радвам на провалите им

Някой е хвърлил око на розовото ни масло и след 4 г ще ни го вземат! Няма вариант да ни пропуснат да ни ограбят както с тировете!

Крайно време е да се научиш да бачкаш - тази глава не ти е дадена заради дупките в нея и езика

Барем ги свърши една работа!

Не разбрахме какво е свършил точно?! Всичко прилича на нагласена сценка, уж, че нещо абсолютно безвредно щяло да бъде забранено. И видиш ли Денков плъха се появява на Бел слон и спасява положението. Да бе, тия ги разправяйте у маалата… само там ще ви повярват на измишльотините!

Разбрал. Сигурно много неща не разбираш

Браво. Това доказва, че начело на една държава трябва да стоят умни хора от научните среди, а не милиционери или пожарникари. Най после има някакъв шанс за държавата па макар и минимален д астанем нормална държава

не е нужно да си химик за да знаеш, че "концентрация" на каквото и да вещество може да има само в смеси с други вещества. Каква смес е самото розово масло??? Плъпнали тъпите писачи и писачки тука с промити мозъци и липса на елементарни журналистически умения да публикуват измислиците на политическите главатари. Ето пък този сайт тука е просто един комунистически боклук от който да ти дойде да се издрайфаш, меко казано.

Каквата ти новина ? Защо въобще се е допуснало опорочаването на розовото масло? Нацита отвратни!

Този занаят ще дърпа икономическия възход на България?

Норвежката сьомга кога ще я обявите за канцерогенна, гиди гнусни нацита!

Ох, момчето го приело лично, част от плана Ран-Ът, унищожаване на Българската икономика, крепяща се на розовото масло. В ЕС п опринцип са доста чувствителни на тема химикали. Така преди години един от проблемите при преговори за проваленото търговско споразумение със САЩ беше, че в ЕС са забранени 1300 вещества за влагане в козметични продукти, а в САЩ само 13. Сега омбислян да забранят и глифозатните торове. Радвай се, че живееш в социалистическия европейски съюз, където бесният капитализъм се държи на каишка. Впрочем, Норвегия не е в ЕС.

Но канцерогенната риба се продава в ЕС, гнидо!

А френското вино е отрова по същата логика, а!

Съюзът на правите краставичоци, щастливите кокошки, нацистките тоталитарни правителства, щастливите “ бежанци” и накрая на нещастните бели европейци…

добри лъжи на плъхът Денков. Колко човека и в колко области в България оосновния поминък са розите.

Ако го бяха ограничили за продажба, цената му щеше да излети х10, ама явно козметичните гиганти са се оплакали и са се зАпрели. Ония си знаят интереса, а ние мигаме като мишки у брАшно.

За какво браво, бе? Големия химик. Нали ни каза като химик, че олио и вода били несмесими вещества в неговста наука и така било с ПП и ГЕРБ ! С сега са едно.

Ти..я кажи сега колко имаш по химия ..да те..е..и умника ? Все гилеми рясбирачи и писачи тука.. Но поне за едно съм сигурен, че на Денков е такива като тебе само мигат да мъ лъскат ибъвките ..ок ?

Ползвал е емулгатор, за да смеси вода и олио.

Майка им ЕК! Розовото масло е едно от най-скъпите етерични масла! Продаваме го в цял свят! Има го почти във всеки мега скъп парфюм! И тея пед@ли искат да го пишат като химикал, за да прецакат родните производители!!!!!

1615лв струват 100мл

Ама защо само Ние българите сме ощетени.Този ЕС в тоя му вид е една лобистка организация в която по силните изнудват по малките държави да им спазват техните регламенти,за да ни прецакват икономи4ески.Не беше ли същото и с закриването на блоковете на АЕЦ ,не беше ли регламента за отседналост само за нашите шофьори да се връщат в България празни,за да не сме конкурентни.Ще ги из4акаме още малко и ако това продължи,ще направим като Англи4аните и американците фък оф на ЕС.

Защото не си защитаваме интересите и не са ни те виновни.. А и всички знаят ,че поне 50 % ог това което ни дават директно се краде или ме се харчи адекватно

ВЪРВИ В КОМПЛЕКТ СПРОИЗВОДСТВОТО НА 155 ММ СНАРЯДИ ЗА НОТА В КАЗАНЛЪШКИЯТ АРСКЕНАЛ ! КАКВО НЕ ВИ Е ЯСНО !

Е, и? Какъв ти е проблема руски троле, дори и да е така???

Разбрахте ли сега, простаците, каква е разликата премиер да е академик, а не пожарникар?? Като им обясни нещо в Брюксел, няма кой да спори после с него

Слушат като начело на Брюксел е акушерка.

Добре де, отвори ѝ поне байото на тая Урсула и го прочети, та спри да се излагаш! Казал някой, че тая американсака шпионка е акушерка и пълно с прости хора да го вярват! И то 21 век, дето на всеки живота е качен онлайн!

Ти явно не схващаш колко е тъпо да си премиер и да тръбиш, правиш по разни медии, че правиш възражения в "качеството си на химик" :)) То е точно същото колкото и да си премиер и да се изказваш в качеството си на било то пожарникар, сладкар, вратар и т.н. Радвай се, че имаш химик за премиер!

Яжте ми ракетата :)

Химикали са това с което ни тровят ВСЕКИ ДЕН в западните супермаркети : марс,пепси и кока- кола, юниливър, проктър&гембъл! Как изобщо им е дошла тази идея на акъла, който очевидно нямат и са се продали на хамериканците, че да класифицират един очевадно традиционен , природен и естествен продукт като химикал !?!?!

И на баща ти токсичната сперма е химикал, виж какъв урунгел си се пръкнал шибан русофил .

Ела...да ме шибаш с насрания си джендърски гъз

Шибаш...на прайда надарени рому с лакомият си анус...

Тоя министър си приписва чужди заслуги. Борбата за розовото масло започна още при предишните правителства, помагаха и кметове на общини.

КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА БЪДЕ НЕЩО, КОЕТО СЕ "ИЗВЛИЧА" ОТ ДРУГО НЕЩО ?! КАК СЕ ИЗВЛИЧА, АКО НЕ ЧРЕЗ "ХИМИЯ" ! ПУСНАЛИ СА ГЮВЕЧ НА КОЧИНАТА ...ДА Я ВИДЯТ ДО КЪДЕ ШЕ СТИГНЕ ...НО МНОГО БЪРЗО "ЕКСПЕРТНА ОЦЕНКА" МОЖЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ Е ХИМИЯ... ...АКО 155 ММ СНАРЯДИ НЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ В "ТЕРЕМ" И ДА БЪДАТ ИЗПРАЩАНИ НА ФРОНТА, ПРОТИВ ГЛОБАЛНОТО ЗЛО - ПРОСИЯ !

Чрез дестилация. Това е комбинация от изпарение и кондензация. На същия принцип пада и дъжда от небето. Разделянето на фракциите също не е проблем. Маслото или отива на повърхността или пада на дъното, зависи от какво е.

Безплатен обяд

Барем един премиер да си разбира от работата!

ЕЕЕЕ добрата новина