Десетина страни слагат на масата газовия ценови таван за целия ЕС

Инициаторите на предложението смятат, че ограничаване на цената на синьото гориво ще потуши непоносимия инфлационен натиск. Но идеята има и силни противници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това разбира се няма да бъде допуснато от комисионерите. Как така ще им режат от надбавките върху руския газ, това не е демократично!

Да не ги вали дъжд. Ама нещо подът им е паянтов да не вземат да пропаднат демократично тез комсомолци!

Нека знаят германците, че ние ПОДИР ДЪЖД, СИ СЛАГАМЕ КАЧУЛКА. Така, Шолц на пролет ще разбере, че е заложил на куцият кон zЕленски.

кой БЪЛГАРИН те ебе, че все за БЪЛГАРИ пишеш, блядь? Пиши си за Z- диванните патриоти в Русия....които бягат от Матушката ти дори пеша, с велосипеди и дори на ТРОТИНЕТКИ(Грузия го разреши от 26-ти).

Аз пиша за губещия Шолц, защото дъщеря ми е гутбетчия там. Поне през зимата тя ще е на топло в България, благодарение на закрилата ни от хилядолетия от Небето.

ЕП се превърна в един нов Централен Комитет (ЦК на БКП, КПСС), където разни змии ми веят манифести в стил Цола Драгойчева. Предлагам им да си вземат и сестрата на Ким Чен Ун от Северна Корея! Тя е същата, като Урсула и като това недоразумение от снимката! Бесни комсомолки, надъхани с идеите на Ленин и Сталин. Русия в момента е дива капиталистическа джунгла, всравнение с неокомунистическия-либерастен ЕС! Обаче ние в България изкарахме вече един руски комунизъм-нямаме намерение сега да изкарваме и един англосаксонски комунизъм!!!

Китай купува газ от Русия на ДЕСЕТ ПЪТИ по-ниски цени от ЕС.

Е нали купуваме на борсови цени бе другарю . Поне така наредиха от брщкселския изпълком . Кое им е лошото на борсовите цени - нали пазарни цени , пазарна икономика , демокрация ?

Да Товарищ, с Тавана на руския газ в ЕС ще се свалят цените на АМЕРИКАНСКИЯ ГАЗ за ЕС. Газа за ЕС в момента е предимно от САЩ и Норвегия, Пиздун Эбанутый!

Когато си глупав, то е задълго. Поговорката е руска, но е много подходяща за теб, евроатлантически другарю:)

БЪЛГАРИЯ ДА СЛОЖИ ТАВАН НА ЦЕНИТЕ НА ПОРШЕТАТА, 5 ЛЕВА

Ценовият таван е за да замажат загубите. Напълниха хранилищата с газ на такива цени, че хората се отказват от газа за отопление и минават на ток, а бизнесите свиват производството, защото крайният продукт е прекалено скъп и никой не го търси. Нуждите от газ завият от цената му. За да успеят да продават купения вече газ, трябва да има таван на цената и да продават на загуба.

Джендърски проблеми - първо се отказваме гръмко от изгодни дългосрочни договори и отиваме на спот цени на борсата при органичен брой доставчици. Второ удряме ембарго и разрешаваме внос само през 9 морета и без да има инфраструктура, като удряме на молба и чукпите. Трето - пищим задружно с пълно гърло, че ни боли и ни бият и искаме таван на цените, на които ни продават.. Еми не е лесно да не си знаеш и пола след 40-50г житейски опит, ама..

Типичен пример, когато желаемото се приема за действително. Най-големите производители - Катар, САЩ, Русия и Саудитска Арабия не искат да чуят нищо за някакви "тавани". Просто няма да продават ако им се натрапи "таван". И тогава ще стане много по-лошо от лошото, което в ЕС искат да избегнаат.

Както е тръгнало и портрета на Тодор Живков ще вдигнат и мощно ще ревнат: БеКаПе, БеКапе, КаПеЕсес, БеКапе. Само че да ядат умрелия му кур!!!

Тези на снимката са част от тунеядците, които храним. Мамицата ви чиновническа продажна, които никой от европейските граждани не е избирал.

Скоро ще има таван на демократичните стоки от Щатите, тогава ще има голям плач как лошите десни пречат на нормалните лгбт да мръзнат демократично и им бутат насила изгодни горива..

Понятие газов таван няма. В този смисъл няма и газов ценови таван. Има цена на газа и съответно таван на цената на газа. Не казваме хлебна цена вместо цена на хляба, чушкова цена вместо цена на чушките, гроздова цена вместо цена на гроздето. Да, има гроздова ракия и се нарича така, защото се прави от грозде.

Човек, не си за този сайт. Поставяй си реални цели - напр. да нямат правописни грешки :-)

къде ти тук видя граматични (смешно понятие, явно искаш да кажеш правописни такива) грешки? Малоумен ли си, или си завършил ВИСШУ ОБРАЗОВАНИЕ в последните 20 години у нас, в някой от свободните университети? Явно е така, затова направи следното - спастрените парички не ги давай за обучение на децата ти в подобни ВИСШИ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ... СЪЩО НЕ ИМ ГИ ДАВАЙ, ЗА ДА КИСНАТ В КАКВИТО И ДА Е ЗАВЕДЕНИЯ. Щото иначе ще си просто един тъп, кух и нереализиран баща, който изначално е подвел своите родители, платили му химерната и нищонеструвата диплома, с което са му създали комплекса на българския гражданин с ВИШУ ОБРАЗОВАНИЕ. Правописната грешка е целенасочена, прекрасно знам какво пиша.

Долу диктатурата на НАТО и ЕС! Да живее свободата, равенството и демокрацията!

Хубаво е, да е долу, обаче в неделя иди до "Мадуровката" за да регистрираш намерението си ефективно. Иначе, е лай в лилаво - синята мъгла, на олигарсите.