Коментари - Десетина страни слагат на масата газовия ценови таван за целия ЕС | Бизнес.dir.bg
назад

Десетина страни слагат на масата газовия ценови таван за целия ЕС

Инициаторите на предложението смятат, че ограничаване на цената на синьото гориво ще потуши непоносимия инфлационен натиск. Но идеята има и силни противници

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Десетина страни слагат на масата газовия ценови таван за целия ЕС | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долу диктатурата на НАТО и ЕС! Да живее свободата, равенството и демокрацията!

Хубаво е, да е долу, обаче в неделя иди до "Мадуровката" за да регистрираш намерението си ефективно. Иначе, е лай в лилаво - синята мъгла, на олигарсите.

Понятие газов таван няма. В този смисъл няма и газов ценови таван. Има цена на газа и съответно таван на цената на газа. Не казваме хлебна цена вместо цена на хляба, чушкова цена вместо цена на чушките, гроздова цена вместо цена на гроздето. Да, има гроздова ракия и се нарича така, защото се прави от грозде.

Скоро ще има таван на демократичните стоки от Щатите, тогава ще има голям плач как лошите десни пречат на нормалните лгбт да мръзнат демократично и им бутат насила изгодни горива..

Човек, не си за този сайт. Поставяй си реални цели - напр. да нямат правописни грешки :-)

Тези на снимката са част от тунеядците, които храним. Мамицата ви чиновническа продажна, които никой от европейските граждани не е избирал.

Както е тръгнало и портрета на Тодор Живков ще вдигнат и мощно ще ревнат: БеКаПе, БеКапе, КаПеЕсес, БеКапе. Само че да ядат умрелия му кур!!!

Типичен пример, когато желаемото се приема за действително. Най-големите производители - Катар, САЩ, Русия и Саудитска Арабия не искат да чуят нищо за някакви "тавани". Просто няма да продават ако им се натрапи "таван". И тогава ще стане много по-лошо от лошото, което в ЕС искат да избегнаат.

Джендърски проблеми - първо се отказваме гръмко от изгодни дългосрочни договори и отиваме на спот цени на борсата при органичен брой доставчици. Второ удряме ембарго и разрешаваме внос само през 9 морета и без да има инфраструктура, като удряме на молба и чукпите. Трето - пищим задружно с пълно гърло, че ни боли и ни бият и искаме таван на цените, на които ни продават.. Еми не е лесно да не си знаеш и пола след 40-50г житейски опит, ама..

Ценовият таван е за да замажат загубите. Напълниха хранилищата с газ на такива цени, че хората се отказват от газа за отопление и минават на ток, а бизнесите свиват производството, защото крайният продукт е прекалено скъп и никой не го търси. Нуждите от газ завият от цената му. За да успеят да продават купения вече газ, трябва да има таван на цената и да продават на загуба.

БЪЛГАРИЯ ДА СЛОЖИ ТАВАН НА ЦЕНИТЕ НА ПОРШЕТАТА, 5 ЛЕВА

къде ти тук видя граматични (смешно понятие, явно искаш да кажеш правописни такива) грешки? Малоумен ли си, или си завършил ВИСШУ ОБРАЗОВАНИЕ в последните 20 години у нас, в някой от свободните университети? Явно е така, затова направи следното - спастрените парички не ги давай за обучение на децата ти в подобни ВИСШИ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ... СЪЩО НЕ ИМ ГИ ДАВАЙ, ЗА ДА КИСНАТ В КАКВИТО И ДА Е ЗАВЕДЕНИЯ. Щото иначе ще си просто един тъп, кух и нереализиран баща, който изначално е подвел своите родители, платили му химерната и нищонеструвата диплома, с което са му създали комплекса на българския гражданин с ВИШУ ОБРАЗОВАНИЕ. Правописната грешка е целенасочена, прекрасно знам какво пиша.

ЕП се превърна в един нов Централен Комитет (ЦК на БКП, КПСС), където разни змии ми веят манифести в стил Цола Драгойчева. Предлагам им да си вземат и сестрата на Ким Чен Ун от Северна Корея! Тя е същата, като Урсула и като това недоразумение от снимката! Бесни комсомолки, надъхани с идеите на Ленин и Сталин. Русия в момента е дива капиталистическа джунгла, всравнение с неокомунистическия-либерастен ЕС! Обаче ние в България изкарахме вече един руски комунизъм-нямаме намерение сега да изкарваме и един англосаксонски комунизъм!!!

Китай купува газ от Русия на ДЕСЕТ ПЪТИ по-ниски цени от ЕС.

Да не ги вали дъжд. Ама нещо подът им е паянтов да не вземат да пропаднат демократично тез комсомолци!

Нека знаят германците, че ние ПОДИР ДЪЖД, СИ СЛАГАМЕ КАЧУЛКА. Така, Шолц на пролет ще разбере, че е заложил на куцият кон zЕленски.

Е нали купуваме на борсови цени бе другарю . Поне така наредиха от брщкселския изпълком . Кое им е лошото на борсовите цени - нали пазарни цени , пазарна икономика , демокрация ?

Да Товарищ, с Тавана на руския газ в ЕС ще се свалят цените на АМЕРИКАНСКИЯ ГАЗ за ЕС. Газа за ЕС в момента е предимно от САЩ и Норвегия, Пиздун Эбанутый!

кой БЪЛГАРИН те ебе, че все за БЪЛГАРИ пишеш, блядь? Пиши си за Z- диванните патриоти в Русия....които бягат от Матушката ти дори пеша, с велосипеди и дори на ТРОТИНЕТКИ(Грузия го разреши от 26-ти).

Аз пиша за губещия Шолц, защото дъщеря ми е гутбетчия там. Поне през зимата тя ще е на топло в България, благодарение на закрилата ни от хилядолетия от Небето.

Това разбира се няма да бъде допуснато от комисионерите. Как така ще им режат от надбавките върху руския газ, това не е демократично!

Когато си глупав, то е задълго. Поговорката е руска, но е много подходяща за теб, евроатлантически другарю:)