ЧЕЗ е отхвърлил офертата на "Индия Пауър", ще преговаря само с "Еврохолд"

Според чешкото издание "Лидове новини" оттеглянето на чешкия енергиен лидер от българския пазар е навлязло в нова фаза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Курнелия пак се наложи.. сега ще има да ви краде, а вие ще си траете, понеже сте овце от комунистическото стадо. ай да ви е честито. на Корнелия също.

Щом Корнелия не писка - значи фирмата купувач е библиотекарска ! Помня че тия бяха близки до Вълка и бяха взели концесията на боклука на София , ама не ги огря за дълго време ! Мафиоти от класа . Даже собственика го бяха държали като заложник в Истанбул , че беше завлякъл турските мафиоти с пари .

Накарай лакомите и крадливи министри да си продадат апартаментите и да върнат парите и ще имаш пари за ЧЕЗ! Ако не ти стигнат 100-150 милиона се обади на Бориславова да ти отпусне парите на бай Миле!!!

Безпомощност, твоето име е Бъглария. Корупция до шия, а ние трепериме на кого ще прехвърлят чехите(уж) нашият електро-разпределител... Гинка, ТИМ, Еврохолд или Индия Пауър(тея имат нужда от диверсификация, че стагнират там мъжката)... какви горди имена на ЕРП собственици. Фирми с глобален респект и професионализъм във всеки сектор, но особено в електропреноса. БББ - мисля че няма да се пенсионира в България. Не знам какво залагат младите от ГРОБ, но е добре да спестяват и те за апартаментчета извън България.

"Старком Холдинг АД е мажоритарен собственик на капитала на Еврохолд България АД."

"1996 година – Учредяване на Приватизационен фонд "Агроинвест" АД, който през 1998 година е преобразуван в холдингово акционерно дружество "Еврохолд" АД. " Еврохолд притежават Евроинс Иншурънс Груп, Евролийз Груп, Евро-Финанс, Нисан София (Рено, Нисан, Дачия), Стар Моторс (Мазда), Булвария Холдинг, Дару Кар и още. Кой учредяваше подобни дружества в далечната 96 година, само 6 години след "края" на комунизма?

Пехливаните Ото!Пехливаните ги учредяваха в далечната 96-та

И защо не я купи държавата бе, боклуци. Това е монопол. Как може в почти цял свят ЕРПтата да са държавни, а тук ги подаряване на частни крадци.

ЧЕЗ е отхвърлил офертата на "Индия Пауър", ще преговаря само с "Еврохолд" Правило ! Само ГЕРБ !

Еврохолд са бивш приватизационен фонд. Защо ли не се учудвам....

Зад Еврохолд наднича корпулентното тяло на един "успешен" млад бизнесмен....

Индийците имат 10 млрд. бизнес в Сетовната енергетика,а ние изнамираме застрахователи за инкасатори......Бравос!Явно някой иска да ни го зачука като за последно!

Жалко за Бг. ВСеки се упражнява на гърба на хората тези са още едни ............

Много мутренско приватизационна история имат от 2и 6а насам,даже били надледници на старком ад,типичните мутри от историята на сдс и бсп

тиквата се опитва да си байне електрото чрез друга фирма:)

Застрахователи ще се занимават с енергетика. Енергетиците явно ще станат застрахователи. В България всеки се занимава с това от което нищо не разбира.