Коментари - Бюджетната комисия прие на първо четене забраната за реклама на хазарт | Бизнес.dir.bg
назад

Бюджетната комисия прие на първо четене забраната за реклама на хазарт

Йордан Цонев от ДПС, които заедно с ГЕРБ са вносители, се ангажира и в следващото НС да поддържат политика да се регулира и ограничи максимално тази дейност

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - Бюджетната комисия прие на първо четене забраната за реклама на хазарт | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шилo

Хахаха, ДПС (Менатата - крупие от Бургас) и гербавите измамници щели да забраняват рекламата на хазарта, ама друг път - в следващото НС. Мога да се обзаложа, че в следващото НС изобщо няма да си спомнят какво са говорили днес и ще се извъртят на 180°!

Нали това беше една от причините да вземем бизнеса на Божков.Не че го защитавам но след него рекламите на хазарт имам чувство че се увеличиха.

Един любопитен факт: такъв текст имаше вече в Закона за хазарта (ако не вярвате, проверете в специализирани правни сайтове като ЛЕКС). И знаете ли кой го отмени? Същите тези, които сега искат да го върнат - ГЕРБ! Тогава се разритаха с Божков, промениха закона, за да му вземат хазартния бизнес и този текст тихомълком отпадна! И тогава се отвори кутията на Пандора - Ицо, Рачков, Галена, Брегович и кой ли не се изреди да рекламира де що има хазартна компания на тая планета на тоя клет народ с ЕДИНСТВЕНАТА цел - да му прибере парите! ЕФБЕТси купиха футболното ни първенство (това компания за залози да ти е спонсор на първенството е като да направиш вълка овчар и да се надяваш да не пипа стадото). Знам, че има такава практика и на Запад от нас, но това с нищо не я прави по-почтена! И сега същите "цветя" герберски тръгнали да забраняват рекламата на хазарт, след като я разрешиха! За много българи вероятно вече е много късно! Хазартът е зависимост като дрогата(официално призната между другото) и който се е "разболял" от нея, връщане няма! Така че, не, уважаеми "цветя"! Не сме забравили какво направихте и сега няма да ви ръкопляскаме!

Чувството ти е абсолютно вярно. Докато ГЕРБ не решиха да ритат Божков рекламата на хазарт беше забранена в Закона за хазарта. След това точно ГЕРБ я разрешиха! Не защитавам Божков изобщо. Мисля, че на всички такива мястото им е в затвора. Просто припомням фактите от недалечното минало, че да знаят онези, които мислят да викат "браво" на ГЕРБ-ерите, кой отвори кутията на Пандора!

Точно това си мислех , Данчо Ментата , бившо крупие и доносник от ДС се взема насериозно …

Такааа, кой играе на казино масово - братята роми и помаци. Сегааааа, кой се грижи за електората си - ДПС.