Борисов събра шефовете на двата синдиката: кой какво иска в тристранката

Продължаваме с действията за справяне със социално-икономическите последици от COVID-19, заявил премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господа, как смятате хората, които са освободени от работа, осигурявали са се и ще получават обезщетение върху минималната заплата, както са много от тях, та кажете за какво могат да стигнат тези 360 лв? За храна ли с тези постоянно повишавани цени, за сметки ли, за лекарства ли?

и разбойниците

"Умната и образована" Му... от Б... - в затвора !

Спрете се вече да ни показвате от сутрин до вечер тия тъпаци! Видяхме ги и разбрахме какви ги свършиха за 15 години във властта. Кражби, лъжи, кражби, лъжи и т.н. и т.н. Няма край това отвратително положение в тая губерния на Боко.

с маските, ама я като се насиргвам къде ми е памперсо!

Нито един хотел в Велинград не работи! Обадих се да проверя все пак. Как ще живеят тези хора там, та нали се изхранват от туристические бизнес. Какво сътвори Бойко Борисов. Той остави тези хора, децата им да главудат. А неговите внучета, в които се кълне, да благоденстват. Иде не ад с короновируса, а ад с безработица, немотия. Кой ще отговори за това пред българския народ? Борисов и неговите хора.

ЛИЦЕМЕРИ!

Населението на България е паднало под 7 млн. души към края на 2019 година. Към 31 декември статистиката е преброила 6 951 482 души или с 48 557 (0,7%) по-малко спрямо 2018 г. Мъжете са били 3 369 646 - 48,5% от населението, жените са 51,5% - 3 581 836, съобщи Националният статистически институт.

Мислим,че синдикатите въртят лява резба и трябва да са по актуални- сички пред магазините да носят освен маски и качулки на главите и първите 15 мин. да стоят на левия крак и след това да си преместват тежестта на десният крак. На секи 25 минути да викат " Кой не скача е червен". Пазачите отвън да записват дословно и да донасят своевременно нагоре.

Доц. Мангъров: Продължителното носене на маска създава проблеми.

Нали това тръбяха,че в банките феодалите имали над 100 милиарда,сега обаче изведнъж всички взеха да викат,че нямали пари,за да не си докосват несметните богатства натрупани на гърба на робите в България! Сега реват и чакат на държавата,а искали капитализъм да градят! Това не са работодатели,а алчна мърша,най нисшата част от обществото ни обляна с пари,повечето всички знаем,по какъв начин изкарани! Много малко са истинските работодатели в нашата проклета кочина!

сериозно - ПРИЗОВАВАМ минЕстера на "здравето" да издаде заповед за носене на ПАМПЕРСИ! За МИНИСТеРИ и ДуПЕТАТИ - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Интересно ми е да чуя мнението на специалисти като Росен Йорданов за посланията, налагащи се от снимката. Какво послание изпраща черния цвят на маската на Премиера. Като изгони Севдето няма ли кой да му каже, че черното не е удачно.Чак розова маска не върви но черна пък изобщо.

Русия регистрира нови 2558 случая на заразени днес, пореден рекорд в разпространението на болестта.

Прихвана ли са я от кучето на Путин дето Червен Бойко му подари.

Налице е много сериозен проблем при НЕГО! Около НЕГО- тоже! Връткат го, ТОЙ пуска и те цицат! Диагнозата не вещае благоприятен изход! За съжаление..... тези бутафории ще траят докъм Денят на детето! После......ако не завържат навън, като политемигранти..... да им е яка гърбината, но това няма да помогне. Ако , днес не се прави това, което трябва, утре ще е повече от слабоумие. Всяка коза- за свой крак! Всеки човек- със достойнството си!

Масово феодалите сега плашат хората с криза! А те не са с нищо виновни затова,което се случва! Този вирус може да убие всеки феодал в България,не само работници. Никой не се замисля,какво се случва,че хората досега със заплатите си живееха месец за месец,как ще свържат двата края,ако заплатите станат по ниски,изобщо не се замисля никой! Ако се предизвика нова финансова криза народа ще се изсели поголовно от тук,а тук ще има катастрофа,по лоша от 97-ма,тогава дори феодалите ще загубят парите си,защото тяхната алчност явно ги е заслепила!

Парите на феодалите отдавна не се намират в България. Тук са само жълтите им стотинки а всичко останало е оттатък границата. Заплатите бъди сигурен че ще станат по ниски не защото ще ги намалят а защото инфлацията ще направи така че с парите които преди си купувал повече неща в един момент със същите пари ще купуваш по-малко. За пенсионерите там нещата са още по тъжни. Незнам кви ще ги вършат хората които в масовата си част взимат около 300-350 лв пенсия което даже сега е под прага на бедност който е установен за тази година

Тоя е голям гаштник.

Какво стана с безлихвените заеми за бизнеса? Нещо вече не ги споменавате... докато дадете 60 на 40 то карантината ще свърши...

Груба грешка e търговските вериги са продават 50 на сто BG стока! първо това е нарушаване на правилата на ЕС за свободно движение на стоки. А и това е непозволена държавна помощ. Второ, аз пак няма да купувам боклуците на БГ производителите, защото са пълни с колаген, тебешир и каквото се сетиш и са на малко по-ниска цени от западните, които са качествени. нашите, блискайки боклуци в стоката печелят много повече от западните. Бойкот на БГ стоките! Борисов, осъзнай се!

Комунизъмът си отива, ама още не си е тръгнал. Нещо като Брекзит-а. Защо след като човек се е осигурявал пропорционално на заплатата ще получава непропорционално по-малко обезщетение за безработица??!?

Те големите строежи, срещу които протестираха в София, не спират, точно сега използват момента, докато никой не ги наблюдава, да действат тихомълком, както и куп други неща, които сне правят тайно. Колко неща има да научаваме след като драмите отминат, просто не можем да си представим!

Борисов, не знаем с какво точно продължавате, но вземете и оправете здравеопазването, стегнете болниците, осигурете всичко необходимо като защитни средства, че да не се хапете по...някои место, ако недай боже, се наложи отново да лекуваме масово болни. За 10 години нищо не направихте с отделните сектори, оправи сега здравеопазването преди да си тръгнете, за да не си тръгнето после по трудния за вас начин, и то с гръм и трясък.

Как какво....всички искат да са на хранилката и да шие тоя народ

Това дето му казват Тристранка нема нищо общо с населението. Събрали се , полафили , пили по едно афе и се разотишли. Синдикато такива каквито трябва да бъдат отдавна нема в България и ако някой все още вярва с това явно се е отдалечил от истината. За бизнеса е янсно те винаги са на принципа " искаме по-малко да плащаме ".

Пълен паляк е тоя

С какво се справяш бе,с нищо,ти виждал ли си цените на хранителите стоки и не само в Германия и после ги сравни с България.

Докато приемат мерки измислената пандемия ще свърши. Битие бит , е ...я е..н

Нема такъв братле...великан е!

Какво ще прави туризма? Нито един хотел не отговаря. Какви загуби за този бизнес. Има хора, които поччиват във Велинград и през март, и април и през май. Как ще оцеляват работещите в хотели. Откога са затворени хотелите. Тези властимащите трябва да бъдат съдени.

Не кой а колко иска...

Тиквата с черна маска - тъкмо не му се вижда изцяло гадната мутра

Кажете законно ли е: Големи стлоежи не спират и в момента /вкл. събота и неделя/. Строежи на блокове в жилищни квартали. Много работници на обекта, близо един до друг. Маски не носят.

Ей побърках те ни.

На запад вече получиха обезщетенията за март, и чакатбза април. Тук никой не е получил нишо 2 месеца! Точно съшото нашравиха герб и 2009г, убиха бизнеса и оставиха 500 хил да емигрират. Сега ще направят съшото, но забрвят, че преди да емигрират нови 500 хил, ще постоят тук гладни 1 г най малко по чисто технически оричини! А гладен не се стои.....

Живея за мига, в който ще видя Бойко Борисов облещен, като Тодор Живков на 10-ти ноември.

Завери разни, нямащи нищо общо с хората.

Еднолични търговци които сами работят в магазинчета ,които от февруари са затворени поради липса на клиенти, а плащат наем и осигуровки, защо никъде не се споменават. Те са стотици хиляди. Те не са ли в криза.

Мълчат, треперят, значи не са.

Борисов няма да може да се справи със страпната икономическа криза, която сам той предизвика, със демографски срив - смъртност заради намаляване на БВШ на главата от населението. Той реши с тези мерки, колко хора ще умрат. 1 месяц неработеща икономика, изолация на хората и ...нищо няма да може да направи.

Борисов е единствения вожд който ни подреди на първо място в пандемията. Сега събира тристранка да им изпълни и на тези путьовци желанията. Борисов е велик нека да се занимава с тристранки а аз в момента въртя една друга тристранка, шведска тройка с две млади курвета от люлин 9. Кефя се още повече при мисълта колко мръсни комунисти чикиджии сега са на сухо. ЗАвиждат ми и плюят по успехите на д-р Борисов.

Смешко.

один, това което пишеш се отнася за тиква импексова.

Виждам само едни ояли се тюфлеци, които изобщо не мислят какво правят обикновените хора! Дават едни пари на банки, които после ги дават на рекетьорски фирми по 75милиона, а министъра на финансите го гледам, че пак е тук, а трябваше да е в затвора за такава постъпка. Ако пък не е знаел, то тогава за какво ни е такъв министър?

За Вл.Горанов това с ББР е ПОРЕДНИЯ скандал /меко казано/. В нормална държава още преди много време щеше да бъде съден.

В нормалните държави отдавна платиха на ощетените работещи и бизнеса, сега ще изплащат втори траншове, тия оръфляци още набелязват мерки... Надеждата умира последна, но с този поитически и синдикален "елит", никога няма да се случи!

Защо първобитният всеки път, когато има срещи се облича умопомрачаващи селски пуловерчета под сакото?

"Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с лидерите на КНСБ и КТ "Подкрепа" Пламен Димитров и Димитър Манолов, съобщиха от правителствената пресслужба. ...... В хода на разговора синдикалните лидери са заявили, че мерките на правителството са работещи и дават резултат." И т.н., и т.н........... А всъщност най-много ми хареса заглавието на новината: " Борисов събра шефовете на двата синдиката" Спомних си и стремежа за все по-пълното задоволяване нуждите на населението, от едно не толкова далечно минало.......

С умуване не става! Трябва мислене, верно, че е труден процес, но подскаването помага.ава. Дори и г-н Гешев неотдавна подсказа,че България е богата държава, но се краде много. Във банките- 80 млрд лв депозити, собственост на 6 % от населението,ферарита мерарита, имения по чужбина, КТБ и ББЗ- ще надминем швицарците по пари.Кво стана със милионите на забегналите по Дубай?Те само стр. предприемачи да подхванат.... ще се видим в много пари.Всеки договор за нов апартамент не е за покупко ппродажба, а за продажба правото на застрояване- гепи се ДДС..... далаверимпекса чет няма.Ама требва да се разсъжзава и да не се лапка под масата.....

Най-после Тиквоча е с нормално поставена маска.Има за какво да се притеснява Наднорменото тегло рисково за коронавирус.Хората със затлъстяване имат потисната имунна система.И хипертонията е също толкова рискова....

добра реакция с подмяната на снимката , не променя факта че по скоро ще пият по уиски а после тиквата ще сипе небивалици...

Гледай ги тея бе,,,,уууууу

Ах, какви сладури!... Пък и с маски... Мани! СмЕЕЕх от всЕкъде! Цирк, баЦе!

Помагаме на колекторски фирми, раздаваме кредити от държавната банка, кой колкото иска нооо само на наши хора.Купуваме си къщи в Испания ноо само за любовници.Строим магистрали ноо само с лоши метериали и т.н. до безкрая.