17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо миньорите с тежък труд немогат да вземът тавана

50 лв трябва да се дават на пенсии до размера на минималната.раб.заплата. максималните са презадоволени и не се нуждаят

И козата Зорка на баба Дора от Странджа е по-умна от тебе, простакесо!

Надавам се да може смяташ,големината на пенсиите се определят според големината на вноските .Голяма заплата големи от дръжки и получава голяма пенсия.Няма как лежал цял живот на малка заплата и иска голяма пенсия .Ако ще се преизчисляват да е по вноски.Честно и коректно.

Да те индексират при дедо, да ти ЕПМ и боклук долен

Тоест - ще има Социални Помощи заместващи Законните Пенсии ?

Ако има индрксация то тя да отговаря на промените в съвременната среда и Европейската тенденция в тази област, а не да се залъгват възрастните хора отработили 30 и повече години с "мизерни" финансови трохи

25 евро на месец. Какви колосални суми. Такава мизерия беше и преди 20 години в България.

Много ти знае кратуната проста какво е било преди 20 години. Тиквеният гербаджийски бостан изсмуква де що финикийски знак види. Ако не бяха кражбите - виж румънците къде са. Вчера парламентът им прие 40% увеличение на пенсиите. Но там няма 2 и 200 за крадците.

Това не трябва ли да се обяви след решение на МС , а не от джипката на султана !?

Абе всичко ми е ясно само едно неразбрах от тая измислица само определени хора ли страдат защото така излиза.Аз съм майка на 3 деца една ученичка в 3 клас едното в ясла и третото още няма годинка.Питате ли ме как бях от 13 март до непомня вече кога ама помощи за мене няма значи ние нестрадаме от тая болест и това положение.

А за държавните хрантутници пари има, та им вдигна заплатите два пъти!!! Да си лещунят на спокойствие. 10% от 1 януари и 30 % сега. За тях пари как намери,бе, Тиквоний?!!!!

ЗАЕМ! И, ако трябва пак ще тегли, зер избори идат! :)

Какво става в тая държава бе. Нали обеща да вдигне пенсиите с 30 процента и да даде по 50 лева на народните представители. Обеща и веднага забрави обещанието.

А какво шкафче имаше бай ТУЛУП ..... https://www.segabg.com/touche/tush-09-28-2020

Щял да преиндексира, ама друг път. Като вдигне вила и на Малдивите!

Борисов ще бъде ли и ще ли да има транспорт до тези малки населени места транспорт, Лицето на България, Калотина или ще чакаме да стане Магистралатаа

Главният прокурор на ЕС Лаура Кьовеши и европейските прокурори тържествено са поели новите си задължения от днес.

Да бе, да. Щела да идва на обмяна на опит при гешев.

Изроди, не индексация, а преизчисляване на пенсиите е необходимо. Герб лъжат, мажат за пенсиите и скоро ще си ходят...

Къде е Бойко? Техните го търсят да го бият.

мамка ви комунистка

Оставка изрод скапан крадлив!

Xɐ

Че да почнат да глобяват идиотите без маски както и магазините където въпросните идиоти пазаруват. Ако ползват глобите, за да индексират пенсиите спокойно ще ги увеличат не с 50 а със 150 лв.

Да бе, Вие само от изнудване и глоби вадите пари! Нещо от икономика, нещо от продукция, от земеделие?!? Няма да си оставите мутренските табаети!

Тогава, никакво спиране на трохите които им подхвърляш. Нека живеят така щом им харесва да ги мачка мутра!

Kак може да се отнеме атрактивен бизнес на чужди инвеститори, чрез съдебни схеми? Чрез частни фирми на КОЙ, официални законодателни институции и действащи магистрати, в комбина с политическо чадъросване, мутри и задкулисни корупционни кръгове. https://www.youtube.com/watch?v=cQZU0S3bSng https://www.youtube.com/watch?v=QzwDYkKl4io

От чий джоб даваш тези пари глупако? Това са народни пари ГЛУПАКО.ЛЪЖЕШ КАТО ДЪТР ЦИГАНИН ГЛУПАКО.

https://www.youtube.com/watch?v=cQZU0S3bSng https://www.youtube.com/watch?v=QzwDYkKl4io

два месеца и скоро няма да престане.... И докато заглавичква публиката с незначитевни неща,или пък си играе на многострадална Геновева с Цецо, други си предат къделята както е наредил. Чета че се е активирал Москов и той да регистрира партия КОД която да обединела дясното.... И кое дясното...освен Пепи,-СДС и "огради и поспорти" както ги нарече един политик. Може ли да ми кажете тия последните колко са Десни? Въпросът е да се радпръсне вотът на градската десница апа ако другите успеят да минат 4% да се намърдат пак при Герб. Така че ...не бъдете наивни . Оставка веднага!

Жалки, ама за перде стават. И утре бабичките пак ще гласуват. Вижте хвалебствия та в пенсионер ските клубове. Децата на училище с маски, пенсионерите правят купони без маски. Без коментар. По делата им съдете.

Икак щ е са за гъби. Дори % ще надвиши 60. Те не помислиха за българите, а ние що да мислим за тях. Но си имат тартори. Един по един ги връщат от зспад и по цял ден под беседката. Как да се оправим. Правят деца, запада загрижен за малцинствата, боби изпълнява. Вземат от работохолика и социала на тях. Поне бибитко да им даде къщата пид наем, та мен да ни отърве от викове, биене, хвърляне на пакети с огризки през прозореца/жаМа... Прост народ слаба държава. От народа, хората зависи, но в бг един народ, мами мия.

Смени си дилъра, бе кьорпе, че ша тъ умОри ...

Я сакам напрао в натура - и раната, и пийеньето, и бабичката......! На па на и те го те това е!

Големия победител не смее да се появи в София , че току виж изпитал народната любов.Победил в разни махли и паланки с по 50 жители-голяма работа.Сега чакаме физкултурника да извади няколко пикантни компромата и да му смаже фасона.А той сигурно има такива.

Събра достатъчно за да си купи изборите отново

ВЕЧЕ 10-ИНА ГОДИНИ ИМАШЕ ЕДНИ 45-50% КОИТО БЯХМЕ ЗА ГЪБИ ... АМИ АКО ТОЗИ ПЪТ НЕ ОТИДЕМ ЗА ГЪБИ ...

А дано ама надали !

Ами да. Тоя заем последния му го пробутаха банкстерите. И заложи като гаранция едни 7 милиона ЕГН-та които ще го платят.

Познавам много хора , а предполагам и съфорумците тук също , но по нагъл и безочлив и прост човек даже и в литературните персонажи не съм срещал . Това същество трябва да бъде осводетелстено на момента , или да се застреля , за да не се мъчи .

Тъп, тъп, ама 11 години ни тъпчи????

Докато има тъпи като теб Бибитко ще бибитка.

Добре де, нека видим нещата с пенсиите през реален поглед. Тези, които сме наказани с таван, и въпреки, че сме си заработили честно истинска пенсия от значително над 1200 лв, са ни орязали драстично, няма как да се съгласим нашите пари да се дават на нищоправци, които един ден трудов стаж нямат в живота. На тях, както излиза, им индексират пенсиите, дават им добавки, а на нашата група - нищо и половина... Това е явна несправедливост и не можем да преглътнем унижението, което никак не сме заслужили!!!

Тези 50 лв ще ги пишат на Брюксел на сметката, а индексирането ще му вадят от гардероба. Няма да остане за нова вила на Бахамите.

Не искаме тия мижави 50 лева. Чакаме от години и години индексация. ИСКАМЕ, НАСТОЯВАМЕ ЗА ПРЕИЗЧИСЛЯВАНЕ НА ВСИЧКИ ПЕНСИИ. Работили сме съвестно по 45-50 години. Плащали сме си всички осигуровки. НАСТОЯВАМЕ ЗА ПРЕИЗЧИСЛЯВАНЕ НА ВСИЧКИ ПЕНСИИ.

Дебел, грозен, противен и изключителни прост!

Кой ти се връзва че с 25 евро си благодетел на пенсионерите....ама така ти излиза евтино нали... Ако индескираш пенсиите ще ти излезе бая по скъпо....затова ходиш по селата да търсиш стари баби дето не знаят как ги лъжеш. А другото умотворение че ще индаксираш пенсиите след пандемията е жива подигравка. Първо ти няма да си на власт докато мине пандемията и второ....пандемията може да продължи още 2-3 години. С труги думи казваш на пенсионерите...Вие от мен повече от 50 лева няма да видите ...и понеже съм много сладкодумен...хем ще си спестя парите за вас,хем ще искам и да ми благодарите. Това може да направи само един циничен към възрастните хора политик,считаш себе си за голям хитрец.

Докато пенсионерите си мълчат като мишки и не се започнат да протестират ще им прибирам парите аз Винету, казах. А след изборите и да протестират все тая, казах!

Ще индексираме първо помощите на циганите и после ако остане нещо след изборите..

Покупка на гласоподаватели. Каква е връзката на тези 50 лева с вируса? Може би трябва да ги събираш три месеца, за да си направиш един PСR-тест?

Заедно с бабите и дядовците,ще трябва цяла година да ги събират тия 50 лева.

Много е хубаво да се индексират пенсиите, НО, но има един проблем. Същите тия мунчовци са откраднали парите за пенсиите ни. НЯма наличност, няма пукната пара. Приходи от работещите намаляват, защото и самите работещи се изнасят в чужбина! Трябва да се теглят всяка година заеми само за да се покриват и изплащат пенсиите. Затова го е страх в момента, но ако види, че ще изгуби изборите ще го направи, хем,ч е после няам да може да се плащат. Само и само да бъде на власт още! Да краде още! Да унищожава държавата още!

пенсионния фонд го откраднаха едни други мун4овци , много преди Бойко да дойде на власт

Точно последните 10 години окрадоха пенсионнния и здравния фонд! Тепърва ще се отвори пробойната в здравното осигуряване, ама здравата ще се отвори! Такива крадливи мунчовци е нямало никога!

като не дава - лош , като дава пак лош...е в крайна сметка какво искате

ОСТАВКА

НЯМААА ...

Специално за тъпия трол герберастки недоклатен - искаме ОСТАВКА! Абе, то да беше нещо друго, че да ти го вкара човек, а то - акъл!

Колега румънец, тази година посети Черноморието и коментара му беше “мислех, че в Румъния пътищата ни са лоши, но такава магистрала като вашата няма никъде”...Да не говорим за Западно Европейци, какво биха казали.А на тъпата кърджалийска п_тка, заради която вдигнаха хеликоптер (за навехната ръка) мога да й кажа, че ще има Видовден и селянката проста ще яде дървото!!!!

ЗА КВО ДА ДИГАМ СЕГА ПЕНСИИТЕ НА НЕНУЖНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ... НЕКА ДА МИНЕ КОРОНАТА, ДА ВИДИМ КОЛКО ОТ ТИЯ ШЕ ОЦЕЛЕЯТ , ПЪК ТОГАВА СЪС СПЕСТЕНИТЕ ПЕНСИИ ОТ ИЗПУКАЛИТЕ, ЩЕ ИНДЕКСИРАМЕ НА "ВСИ НАШИТЕ" ПЕНСИОНЕРИ ... А ДО ТОГАВА - ЗА БОГ ДА ПРОСТИ ... ДРЪЖТЕ 50 ЛЪВА...

Ей, гомнъо - запомни: ОСТАВКА НЯМА! И ПРОТЕСТА УМРЕ! ДГД! .!.

Гомньо е баща ти, неграмотен герберастки трол недоклатен, дето заради спукания си презерватив те е създалл да мърсиш света!

така си е, или тези трохички или другите .....

Поканили в Троян Бойко на празник на сливата. Той отговорил, че го празнува на 8-ми март.

Ха, ще канят Тулупа, то за тоя пост си има достоен кандидат - ПКП Караянчева!

И 50 лева са им много...

ТИ ГО КАЗА , НЕ АЗ ...

След 10-12 години ГЕРБ-аво управление, пенсионерите имат нужда от помощи, р'зибраш ли?!

Изпечен лъжец и мошенник се оказа тиквата от Банкя

Добрутро!

АМА ОСТАВКА НЯМА! И ПРОТЕСТА УМРЕ! ДГД! .!.

Всеки сам да решава къде да отиват парите от данъци и осигуровки. В момента всеки месец държавата удържа 1400лв от парите, които заработвам и с тях храни едно циганско семейство, без ден трудов став и никакъв принос към държавата. Държа с тези пари да се увеличи пенсията на 3-ма пенсионера с 300лв и другите 500лв да отиват за поддръжка и обновяване на инфраструктурата в квартала.

Така трябва да бъде! Респект!

Леле мале, в люта битка с ДПС- а бе ти подиграваш ли се- нали заедно управлявате или те управлават теб !

и май се целуваха на Орлов мост

Благодариме ви г-н премиер Борисов за бащинската грижа с 50-те лева, но за пенсионерите комунисти 50 лв на 250 лв пенсия те са огромно увеличение с 20%, а ние, които бяхме репресирани и дисиденти - за нас е малко над 4%. Това е много несправедливо на фона на огромните заслуги, които имаме - ами ние здравето си оставихме по лагерите, в затвора сме лежали и много хъс и енергия пръснахме - в приватизацията сме участвали, и общественици сме били - за демокрация сме се борили.

Нема лЕво, нема дЕсно! Има само НАГОРЕ ..., към безкрайността.

Преди Тиквата: - Разликата между България и Румъния расте. Искаме да ни разглеждат отделно за ЕС. - Икономиката на България е много по-добро състояние от тази в Румъния - Румъния е най-бедната страна в ЕС След Тиквата: - Румъния изненада с най-бързия икономически растеж от 2008 г. насам - Румъния изпреварва България и по брутен вътрешен продукт на глава от населението по паритет на покупателна способност (PPS). - Румъния се възстановява по-бързо от икономическата криза от България - Румънските депутати одобриха 40-процентно повишаване на пенсиите - Сближаването на Румъния към средните икономически показатели на ЕС спрямо България е далеч по-бързо