17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украйна също не купува руски газ от Русия,купува го от Словакия но малко по скъпо,чужди компании регистрирани у нас имат дял в Александруполис,държавата няма,а бай Ганю който ходи на 20км да зареди с 2 стинки и по тънко за 10лв ще купи ли по скъп LNG от корабите,защото немецът не го прави,страната се напълни с умници заради което така и живеем....

Докато има българи заразени с вируса Русия ще плащаме най скъпия газ от целия Ес. Нашето истинско спасение е интерколера с Гърция и газовия център в Александрополис където европейска България има 20 процента собственост. Докато в България има избиратели да гласуват за кагабейски партии като най старите Бсп,Дс и Дпс винаги ще сме затънали в руското блато и придружаващите я беднотия

Нека обобщим! Изграден е Синият поток, Турският поток, Балканският поток, завършва се Северният поток-2. Да, почти забравих! И Кримският мост също е построен! Напред, Русия!

Бломвърг може само да го смуче ???

В БГ-то природният газ постъпва и ще постъпва защото се отказахме като малоумници от Южен поток. Значи, ако Украйна транзитира руски пр.газ е добре, ако България транзитира същия газ е много зле. Fuck off.

И със санкции и без санкции Северен поток 2 ще работи, защото е икономически изгоден за всички, освен за САЩ.

I Zelenski duha supata :)

Ще трябва да почнете и да бачкате другари украинци, то не може само на транзитни такси да карате. Същото се отнася и за нас. И за руснаците, те пък само с тоя газ и нефт си връзват бюджета.

Не си, значи наясно с нещата за бюджета на Русия.

САЩ отново станаха за смях пред целия свят. Толкова заплахи, толкова санкции, толкова напъни ... и накрая, тръбата дикретно в задните части на Байдън.

Е, чакайте бе!!! Е, как така??? Е, нали беше невъзможно??? Е, нали руснаците уж нямаше да могат да го завършат??? Усетихте ли колко много издиша западната пропаганда, а??? :)))))))

То и Кримски мост нЕмаше да има , ну сейчас уже его все таки есть !

Балкански поток също е готов вече .

Готов, ама транзитира. Нашето отклонение хич го няма.

караш елкола, вместо бензинова, само че трябва да зареждаш преносими акумулатори в къщи на контакта виж БГ ел кола с преносими акумулатори на http://rentelex.tech

от 13.09. потичат реки долари към Полша и Украина радвайте се бре

Което е добро за Русия, е добро и за България. Покрай СП2 Борисов построи и Балкански поток

Нищо не е построил, а проеба ЮП - от който щяхме хем да ползваме по-евтин газ, хем да гушкаме по $400 млн транзитни такси!

Се насра за всички потоци. Хвали се хвали се. Кръгла нула.

Тъпак си .

пущайте Потока - укропитеците да лапат патока. заления да слага розАвите прашки и да избухне с мощен гей парад на центъра на Киев в знак на протест. Плевню да го подкрепи в София с черен страпон дълбоко забит отзад

Комика Зеленски я играе!! САЩ за нищо не стават! Те от талибаните ИЗБЯГАХА тръгнали на Русия тон да държат!!!

Ние с Павел, Ото Скорцени, Майора и др. от гей дружинката сме твърдо против СП2 и ще направим протест на лъвов мост с колежките.

И ся, ко!? Експерда Васко Начев, що руча жабетата?

Да го Духат и Американци и Украинци !!!

Айде щатните врякалници на руското посолство се включиха….

да си зареждаш преносими акумулатори от домашния контакт вж такава БГ елкола на http://rentelex.tech

Американо издухано супано хахаххахахаха Това само доказва, че няма вечни приятели, а само вечни интереси. Ватенките имат газ, немците една от най-силните икономики в света. Нормално е да се сработят. Нали ???

Браво ! Колкото и да Шантажират Украйна за Северен поток 2 , Германия и Русия , там няма и грам Политика , а чист Бизнес ! Укрите са тъпо племе , мързеливи и крадливи , но този път номера не мина на Чарли Чаплин и да си шие топли гащи , ще мръзнат като кучета от. хитрини !

Съюза между Германия и Русия е неизбежен за ужас на юдео-комунягите.

А зеленичкото еврейче в Укрито ко ша прай ся?!

За разлика от тебе в гетото на Столипиново

аз на рубладжииските новини 99 % не вярвам и 1 % се колебая дали е истина..ха.ха.ха

100 % не вярвам Рублите са си рубли Прав си

Тооо май цитират Блумбърг ама кои да чете... пак си осмили ника Ще-рева :D

Дето платихме масрафа на Русия като последни глупаци

Да го пускат да работи на 99% от капацитета. ;)