Бизнесмен описа как бил изнудван да се раздели с фирмата и работата си

Става дума за лабораторията за тестове и анализи "Евролаб" и дейността й на "Капитан Андреево"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Промяната е дошла и при този човек :)

Прокопиев.

Взеха да взимат хранилките на гербаджиите и сега реват. Няма никакъв рекет. Край на лапаницата.

Мафиот ска държава! Няма оправия!

А ТИ КАК СЕ УРЕДИ НА ТОВА МЕСТЕНЦЕ ??? КОЙТО НОЖ ВАДИ ОТ НОЖ УМИРА ! ТУПАН НЕ МИ ТРИИ ПОСТА - ДА УМРЕШ В ЛАИНА - ТЪП МОДЕРАТОР

Напиши му името и телефона !

Смешен плач ! всеки , който прибира по четири стотака от камион , ще има гости .Много ясно .

Ревеш, а? А, га яде кифтетата от ГЕРБ, не ревеше.

Той и Божков все реве, че е девствена проститутка.

е виновен! Вие си го избрахте и ни го натресохте и на нас!

Няма нас, няма вас - парламентарни избори.

Лъже това мекере и е за кауша. Контролът е такъв, че измираме от раци и алергии!

А да си чувАл за греческата зелен чукова мафия на Кулата, м? Затова у софията е пълно с пластмасови плодове и зеленчуци. Колкото и да ми е трудно да призная - турските са по-добре от гръцките. Значи трябва да се разрови под Кулата да видим какво гюбре ще изскочи оттам.

Защо частна фирма има такава ключова позиция на държавната граница?

От написаното разбирам следното: 1. Собственикът на бизнеса, който е "изнудван" е приближен на ГЕРБ - това се познава по тактиката, която описва, защото им е присъща. ГЕРБ винаги са държали да твърдят, че "всички са маскари" 2. Частта с проверката, вероятно е единственото вярно нещо и собственикът иска да продължи да си прави далаверите, както преди - ГРЕДА!

За ГЕРБ съм чувала от познати доста подобни истории, на които естествено, че не съм вярвала, но сега разбирам, че може и да не съм права да отричам очевадното. Тук също малко не ми се връзват нещата, особено ми е интересно кой е известния бизнесмен, но това по разбираеми причини няма как да бъде написано. Вярвам на тази история, защото ги виждам новите какви меки китки са и как се надупват. Кога най-накрая България ще излезе от този порочен цикъл на рекет, кражби и наказване на по-добрите?

Не че управляващите в България и тези, и онези преди тях, и другите още по-преди стават за нещо, ама и този ги разтяга едни, Шехерезада ряпа да яде. Колкото до мафията. Сигурно през 20121 когато му се е паднала на него дебело намазаната с мед и масло държавна филия, не е имало мафия. И сигурно никога не е чувал за "връщанки".

на утрешните протести на превозвачи - Милтенова ли беше, още много, много добре я помнят в Пернишко. особено като се раздаваха концесии на линии, които се знае предварително, че ще са субсидирани подобаващо от държавата. И тя лице на "смачкан, репресиран'' бизнес, бедни, гладни и жадни милите. Този 100% са го рекетирали, в това нямам съмнение, въпросът е, че като са му дали ''златния гьол'' пак са го взели по такъв начин, но сега е забравил за първата част, не е бил запознат сигурно как се е случило. А иначе от такива суперпрофесионални лаборатории ядем такива неща, че европейците за Чад, ЦАР и Судан не биха помислили да ги изнесат, а направо към екарисажа. Тепърва подобно реване ще има от разните калинки, котараци и прочие фауна. Въпросът е, че ако ги върнат такива бизнеси и поръчки просто на предишните мутри, нищо в страната няма да се промени.

Кой е този мистериозен бизнесмен от прехода? Оня Илчовски, поне каза имена. Или казвай конкретно или не ни занимавай с проблемите си. В Пакистан се е разтопил ледник и има рекордни температури. Е тва са проблеми за които ърябва да се притесняваме.

Пишете, говорете, осветлявайте подобни помии, друг начин НЯМА!!! Оставка!!

Потърсете "Къде отиват таксите за контрола над вносните храни на ГКПП „Капитан Андреево“?" в нета и вижте как си изкарва парите въпросния господин и ми кажете, че няма чадър над него.

Тъпа каскетска постановка.

поредния вой на дебелото момче и подвижното апаратче с дистанционно управление карадаъ!

От една страна - прав е, у нас мафията си има държава. От друга страна - хайде въпросния господин да разкаже как той се е вредил да изпълнява тази дейност през 2011г.

Айде, айде, видяхме го по анцунга въпросния шев и как изнудват по 500 стоатака на камион за разтоварване за проби.

Който се е занимавал с частен бизнес в България е наясно с всичко написано в тази статия. Мафията си има държава.

Е добре де, защо не казва в прав текст името на този, който го изнудва?

Аз не бих казал име, ако става дума за опасен човек. В съда ще каже, каквото е нужно. По темата - явно хората бяха прави да нарекат партията на г-дата Петков и Василев - Продължаваме подмяната.