ББР отговори на ГЕРБ: Управляваме прозрачно, възнагражденията са с 50% намалени

Средното възнаграждение на новите членове на УС на банката е 16 625 лв. месечно, спрямо получени 47 086 лв. месечно на човек за август 2020 г.

Обратно в новината

Коментари - ББР отговори на ГЕРБ: Управляваме прозрачно, възнагражденията са с 50% намалени | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

според мен заради новата шефка на отдел УЧР трябва на всички в тази банка да им вдигнат заплатите. И да им дават по една кофична кисело млаяко на ден - вредни. то шефа на ИТ отдела вече напусна, че му вгорчи живота, кой знае колко още са на път да си отидат

Само 50%?

ГЕРБ се превръща в една дебела, креслива лелка без работа

Да не го закрието това, че ще ми секне "кислорода"!

Добре,че е ГЕРБ да ги контролира,че иначе ще крадат и с г…за си. Заплатите намалени,а комисионните, наградите,коледните…увеличени. И борда увеличен с 50%

Като протестърските партии.

А защо Кире Лъжецо е назначил кума си в борда на ББР? Шуробаджанащина или случаЕност?

Покерджията шеф на ББР да не се обажда, а да каже защо е уволнен от две банки дисциплинарно, преди Кирил да го назначи в ББР

Ама разбира се,че ще отричат и замазват в интерес на техния работодател К.Петков.Е.Бориславова,консултант(дясна ръка на Петков)-15 000 лв.заплата,Ц.Арабаджиев-40 000 мес.възнаграждение,Ваня Караганева-същото възнаграждение-посредник м/у Цв.Василев и "Дунарит".С една дума подмяна на промяната.

"Кредитните ЗАГУБИ СА резултат от решенията, взимани от директорите и Надзорния съвет на банката, назначени ПРИ ПРЕДИШНОТО УПРАВЛЕНИЕ, при които са отпуснати кредити в особено големи размери към фирми. ПОСЛЕДИЦИ от тези сключени сделки ЩЕ ИМА и ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ, като е вероятно те да продължат да тежат на резултатите на банката, тъй като по някои от големите кредити към момента все още текат мерки за намаление на дължимите текущи плащания по мораториума, свързан с пандемията. ПЕТ от осемте големи ДЛЪЖНИЦИ на ББР НЯМАТ ангажимент ДА ПЛАЩАТ ПО КРЕДИТИТИ СИ към момента, тъй като ползват гратисни периоди или са се възползвали от възможността за отсрочване на задълженията поради пандемията." ББР/ Шайката РАЗДАЛА 3 МЛРД. лв. на 20 души. И Шайката има очи да плаши с ББР?!? ... Шайкаджиите трябва да имат право ДА ГОВОРЯТ САМО в СЪДА.

милиардите ги нямаш за нищо

Да ве а къде е Рашков ? Нещи спря да крещи след изборите. Не съм го виждал от една седмица да обикаля и да развява перчем

Кошмари ли сънуваш още бе баце, хОди на доктор, че остава и като редовен министър на мвр то.

Ауу, как ще преживяват с тая заплата...

Протежето на Петков-Покермен (с 40 000 лв.мес.възнаграждение),шеф на ББР ,да обясни защо са го гонили и уволнявали от други банки!?

Обаде те, аз ще свърша същата работа, даже и по-добре за половината заплата. Със сигурност имам повече опит и образование.

Трябва да се забрани със закон да се дават такова пари в учреждения, които ползват обществен ресурс. Който има много умения да ходи в частния сектор…или да се дава на база резултати.

След опита на ГЕРБ да ни извърти същия номер като с КТБ... от ББР отговориха че тия от ГЕРБ са откраднали само 180 милиона от ББР и затова ГЕРБ ги боли толкова много;)

Е нормално започва смяната на калинките.Техните калинки вън нашите калинки на топлите места.Техният модел го заменяме с наш

Ама според “почтените” крадци на Мунчо Путката проблеми няма Прости съе И ще патите Мноу

Защо изобщо се отговаря.На НЕРАМОТНИТЕ МЛАДИ СЛАНИНАРИ ОТ ГРЕП. МЛАДИ НО БОКЛУЦИ

Тия по противне и от Дебелогъзия им прос шеф бе

Едва свързват двата края горките

47 нито 16 за калинките там виж за 5-7 лева на час може.Баси идиотите кво толко правят или са правили?Пълна мистерия.Дайте им по една мотика да видим как ще си изкарат заплатите .То цялото Софийско поле да прекопап пак няма за толкова .Обокновените гора тука плащат на държавата и работят за по 1000 лева на месец ако имат късмет да работят а тия толупи по 16 хилки за какво какъв принос за България има -нула по нула ! Баси наглеците и го публикувате това?!

Хора .Това е от редактора ,извинявам се за не правописа.

Да отидат в чужбина и да видят как се изкарват 8 хиляди евро на месец!Баси нахалите за Бойковите не ми се говори да върнат всичките пари без минимална заплата0

А защо в банката не казват, че имат одобрен разход от 600 000 евро за адвокати за издаване на облигационна емисия, която да им покрие дагулите от последните месеци?