Коментари - Байдън разкритикува икономическия план на Тръс, не е загрижен за силата на долара | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Инсталиран с измама, без право да каже или избере нещо, 100% от времето с готови фрази и аутокю и с заучения от години арогантен тон на говор. Какво казва има стойността на лъжата - вреден, разрушителен, срам за тези, които го подкрепиха.

това е глава на държава

Отврат , това е подигравка с нормалния свят вижте какво прави Русия в Африка Тоя лежи на зелените хартийки

Този спокойно може да го показват вместо тутанкамон.

Една пирамида, колкото и велика да е, се срутва и друга идва на нейно място.

За кралицата не попита ли??

Има спомени от миналия век,не му се сърдете на човека!

Някой да му смени памперса.

Браво байдънчо всички трябва да работят за америка и клана байдън, всички!

Какво значение има тук националната валута на КРАЛСКА Великобритания - кралският паунд. Или Кралицата умря - да живее доларът! Нали демокрацията е свобода и независимост, що бе бай Байдъне се мешата във вътрешните дела на чуждите независими държави?

За починалите не каза ли

Лиз не трябва да се грижи за долара, а за лирата.

Повече икономии да правят държавите. Харчат се пари за Украйна и какво ли не. Да направят фондове и които иска да прави дарения, а не от данъкоплатците.

Дементирал дъртак дава акъл на малоумна англичанка. Циркът е пълен.

Друго си е 70 годишното руско бункерно аутисче, а! То само чува гласове в главата си! ХИ ХИ ХИ

поне според Холивуд-)

Дигаш яко данъците на бедните и средната класа, щото са най-много и ефекта ще е най- голям и намаляваш данъците на най-богатите, щото те са малко на брой, а и знаят как да си ги крият, така че и да им ги вдигнеш е все тая.

НА АНГЛОСАКСОНСКИЯ ПАРАЗИТ Е МНОГО СКОРО. КИТАЙ Е НОВИЯ СВЕТОВЕН ХЕГЕМОН. СЛАВА РОСИИ.

Пак всичко дето пишеш ще са глупости !

ЧУПКАТА ТОГАВА.

В Америка реално няма ляво . Демократите са десни а републиканците още по- десни . Докато Тръс в Англия наблегна на корупциинни модели- намаляне на данъци, бонуси и тем подобни, Байдън заложи на условия за нов бизнес . Байдън заложи на капитализма и очевидно американската икономика е единствената в света която ще избегне рецесията!

Сега е така от десетилетия. Но преди време демократите са били лява партия. Всички социални придобивки които имат работниците в САЩ са правени от управлението на демократи в коалиция с една социалистическа и една комунистическа партия. Но това вече е удобно забравено, дори малко американци го знаят.

Че републиканците са махнали робството и са били реално либералната партия преди 100 години

САЩ с Украйна и подкупени политици на ЕС изпапа икономически съюзника си ЕС, затова е така. Но не знам докога ще им стигне.

Как сде казва лек конски бяг - тръст или тръс, как беше?

Президент, който не помни как е умрял синът му, който се ръкува с въображаеми персони и призовава починали конгресмени да станат в залата е опасен не само за себе си.

А, целият свят ще бачкаме и мизерстваме за кефа на краварите и за силата на необезпечените им зелени хртийки. Те пускат печатниците на три смени и два пъти по-високи обороти, пък другите да са им виновни!

Къде е Маргарет Тачър, къде е Лисвгъс.

Не знам дали да го отдавам на сенилност на един човек, или на неграмотност на един редактор… А че Лиз е шмутка, няма две мнения. Тоя мини бюджет беше такава трагедия, че нямаше накъде повече. Не случиха тия хора на прайм министър…

Той така си говори. Абе склеротик с власт.

Превода е точен.

Ясное, че Лис Тръс е подлога на САЩ, и няма думата да нищо. В скоро време и тя отива в политическа забрава.