Bank of England предупреди: Брекзит без сделка е удар върху икономиката ни

БВП на Великобритания ще се срине с 8%, а паундът ще поевтинее с 25%, твърдят от финансовата институция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Април обръщам всичко в лири и купувам 2 къщи в британската провинция.И въобще не се шегувам

Ба тоя брекзит стана като 100 годишната война братче ....

и ти ще се изкефиш,ако българите глътнат вода ,а англичаните поемат нагоре?ако хората ги определяш като злобни и мизерни,ти не си наясно кой си,откъде си,и за какво си?англичаните ги излъгаха с този вот,сега съжаляват и са объркани,но да си плащат цената за принципната си надментност ,самодостатъчност,егоизъм.за разлика от германия,франция,и др. те направиха всичко да провалят евросъюза ,постигнат толкова трудно.все едно с русия са единомишленици.

Коментарчетата къртят. Повечето са от хора, които работята за по 800 - 1000 лева чисти и карат 20 годишни коли, иначе танцуват на гроба на англичаните. Няма по-жалко същество от съвременният българин, колкото по-беден и жалък, толкова по-озлобен и жлъчен. Англичаните поне и да нагълтат вода, след няколко години ще дръпнат отново. Ние къде ще сме след 15 години, Вашите деца къде ще са?

Няма по-озлобено същество от рубладжиите като тебе! Всичко за раССия и всичко против Европа! Голямо мятане като цаци да им защитавате тъпия Брекзит, където го подкрепят едва 40 процента от самите англичани! В по-голямата си част тотално дезинформирани за последствията!

Само си погледни коментара, всяко изречение завършва с удивителен знак. Жлъч и безпомощност от където и да го гледаш.

преди да поствате мислете къде сте вие и къде са англичаните.

това накрая за банките е доста смело изказване от страна на BoE. Но те англичаните са известни с това, че са големи оптимисти.

"излизане от Европейския съюз без сделка ще бъде болезнено" Споко, то боли само пътвия път, после ще вземе да ви харесва :)

и на кой му пука за тези простовати островитяни, деца на братовчеди...

не г имнислет ебритнаците. Тяхната икономика е в топ 10 а много неща са по евтини оътколкото в БГ. А бг иконимика НЯМА, само скъпи боклуци навсякъде. Банк ъф ингланд не я мислете., кралицата няма д а си прецака банкера с един Брекзит.

объркал си се нещо... Bank of England подобно на Федералният резерв е частна банка. Та грешката ти е, че не банкера е на кралицата, а кралицата е на банкера.

в кой век живееш? Ходи коментирай бъгарски футбол, там каквато и глупост да кажеш ще мине !

Сетила се Мара да се побара .... тя цяла европа има последици от брекзита пък за тях няма да има. Сега ли го измислиха Банк Ъф Ингланд или до сега са чакали група английски учени да им кажат ?

Я, дали пък GB няма да стане BG след време?

му се вика " както можеш сам да си го начукаш, така никой друг не може да ти го начука"!

Е не може все да си от печелившата страна през цялото време. Хем да си вътре хем да си вънка нема как да стане.

Въпросът е могат ли британците да си го вкарат за втори път и то сгънат на 2 ката?