Коментари - България се надява на допълнителни €500 млн. за зелен водород и замяна на руските горива | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора които не знаят какво е килограммол, PxV=RxT, водородна корозия и още куп досадни неща които не са чели да не се изказват неподготвени!!!!

Мда, и Кунева ДОГОВОРИ евро пари ЗА ЗАТВАРЯНЕТО на 4-те блока на "Козлодуй". Политиката на БГ демоСратите е "КОН за КОКОШКА"...

България се надява да открадне още 500 млн от заблудените европейци. Европа твърдо се е упътила по пътя на СССР...

Айсиктир с този лай....нян водород ве... The main drawback of hydrogen is its expense. Making hydrogen from natural gas costs about $1.50 per kilogram, said Satyapal. Clean hydrogen costs about $5 per kilogram. Пише си го чисто и просто зеления Ви водород струва една камара пари ако се произвежда чрез електричество...цялата работа е за едни големи пари въобще не им дреме ни за природа ни за глобално затопляне .....само печалбите им са в главите...от лакомия ще се задавят. Щели да бъдат зелени и мислели за глобалното затопляне bull shit ...докато не се ограничат емиссите на СО2 в глобален машаб цялата работа е за пари....ти щесе правиш на зелен и ще гориш зелен водород докатов съседство ман..нннго гори гуми и кюмюр.

Вижте изражението на господинът от снимката!!! Нито газ,нито водород ги касае...мисълта им е как да препипат някакви пари на момента и нищо друго!

Ще вземат един зелен у..й... Урсула като я гледам как дава само ни прецакват

Водорода ще се окаже кафяв. Поне за нас.

Тоз зелен водород откъде ще го вземем ? И какво ще го правим ? А колко ще струва ?

дали някой от тези политици има представа какво е водород пък и „зелен“ и как се използва за заместител на газ?

Зелен фантасмагорин

Положението с енергетиката е зле и ще става още по зле. От години се намира в ръцете на алчни и некомпетентни хора. Сега предстои някои яко да се налапат и пак за сметка на нещастния народ.

Много е приятно да гледаш как народа го духа и го крадат. На гнусен и прост народ каквотопи лошо да му се случи все му е малко. Нека още повече да го бият, крадат, ебат дерат итн

Както се казва, изпуснахме питомното... Но някои ще се облажат.

България реално ще получи зелен хайвер за 500 000 000. При много изгодни лихвени условия.

И пак ултра гнусния и уникално тъп народ ще плаща. Цените трябва да се умножат по 5 а заплатите да паднат 5 пъти. Но и тогава няма да дойде акъла на свръх тъпия народ.