България е с най-голям дял от населението без достатъчно отопление в ЕС

34% от българите не се отопляват нормално и само 2% от хората в северните страни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално е най-бедната и корумпирана страна да е с най-голям дял при всички лоши неща.

Да ама мургавите българи са открили, че черния пушек(независимо от това какво гориш) е много по-топъл от белия пушек. Днес в района на Захарна фабрика се наблюдаваше силно затопляне и то от няколко места.

Ot dyrjava iznositel na tok stanahme dutjavata s nai skupiqt tok v evropa. I s nai golqmoto dds. Zakrivaite maricite . Da ai vnasqme tok ot rumuniq.

Аз пък съм с черни чорапи, а вие?

...нямаме! Дори и порноактриса и порноактьор като ония в САЩ!

А тоя в Африка милите една печка нямат.

надеждата на Българинът е в Глобалното затопляне....... горете пластмаси и гуми за да е по топла следващата зима!!!!

Нали ... глобално затопляне ?

Преди всички да оплюем докрай България има ли статистика колко хора живеят на квартира и колко имат собствени жилища?

Там сме на последмо място по хора живеещи под наем. Бря... Голям мерак имаш да си мериш моливчето.

Панелните коптори на стойност 4 месечни заплати на белите хора в белите държави ли имаш предвид? Да се таковаме в имотните чорбаджии и да таковаме малоумниците, дето повтарят като папагали тази дивотия! Няма що - железен довод, идващ да покаже и докаже колко сме богати и как като идиоти не можем да оценим това богатство! В едно с това да се възгордеем колко сме по-напред от изостаналия и беден запад, дето хората изнемогват, живеейки под наем и карайки трошки на стойност два панелни коптора, които сменят на 5 години с по-нови трошки.

Напъвам се, но не мога да се сетя по нещо да не сме последни в ЕС.

По бедност,смъртност,изчезваща нация,корупция,кривосъдие,цацаратура,а една стая отопление ,,ни стига,,толкова сме щастливи ,че не знаем колко сме нещастни.30г.преход от всичко държавно с часни олигарси,а ние все по бедни,тъжна статостика

България е с най-голям дял от населението без достатъчно отопление в ЕС ---- ""българите са най-малък дял на плащане за отопление. "топлото" да вдига цената"", нищо, че никой не ползва парно, има затопляне и цената газа ще продължава да пада

глобално затопляне, за какво ви е отопление?

Тези с 2% от северните страни, дали смятат като нас, че да ти е топло значи да се съблечеш по потник ?

Герберските дебили нещо са се спотаили...

това е долна лъжа!!! всяка сутрин покрай кофите за смет откривам поне 4 гуми и купища пластмаса..... първо с разпалки и горяно масло разгаряш огъня и после бухаш нарязани гуми в кюмбето....... стаа напраау сиганска любоф.....

ама за сметка на това се плаща като за поддържане на температура 26 градуса

По Домус ТиВи на първи януари пуснаха репортаж за първото бебе на 2020. Ако сте го гледали и слушали внимателно, щяхте да чуете, че майката е на 20 години, и е завършила висше образование „бизнес администрация“. Задавам ви въпрос с повишена трудност – на колко години е записала да следва?

Аз не знаех, а че има вишу "бизнесадминистрация"?

Мисля, че на 18. От репортажа е изрязано, че тя е завършила средното си образование на 16, просто гений, но не са го отразили. Чела е 2 години и след като са я приели е полага изпити както следва: семестър 1 - изпитите за първата година; семестър 2 - изпитите за втората година; семестър 3 - изпитите за третата година; семестър 4 - изпитите за четвъртата година. Така нещата са наред!

За да се стопли един българин са му нужни само 2 топли женски бедра. Виждам, че и аз и главният редактор избрал снимката сме на едно и също мнение. Да вдигнем чаши и да поздравим нишите жени. Наздраве!

Ти сигурен ли си, че тези крака на радиатора са женски? Да не стане някоя грешка ...

Ама за какво ни е ЮП и Белене. Нали магистрали трябва да имаме . Тиквата да реже лентички.