Българи компенсирали по-малкото руснаци и германци на морето

От следващото лято по пътя Бургас - "Слънчев бряг" ще се пътува по четирилентов път

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в тия 2 милиона и 700 броят и преминаващите румънци на път за Гърция :)

ха-ха, и гастарбайтерите към турция

няма такова нещо "спад на туристите спрямо прогнтозите"!! има грешни прогнози!! спад може да има спряма миналогодишните бройки!!

За да отидеш на нашето Бетономорие, трябва да си или луд, или мазохист. Като българин ми е много неприятно да го кажа, но в Гърция и Турция не е по-скъпо за аналогичен клас хотел / къща, а качеството е несравнимо по-добро. Липсва простотията, плажовете са прекрасни и на практика са безплатни, водата е чиста и не се връщаш с "летен грип", няма мъртво вълнение, в заведенията се чувстваш бял човек на по-ниски цени в общия случай. Манталитетът на нашите хотелиери и концесионери им изяжда туристите. Освен това за съжаление в БГ идват най-изпадналите чужди туристи.

Кво значи “компенсирали”? Българите не са ли туристи? Или Черном.курорти са само за чужденци. М/у друуто спадът се дължи на обвднавянето на руснаци и западняци, тфа не сте знаяли да го проверите, ама нали искате паника...

Обедняване? Надали! Виж това, че Турция се върна като що-годе безопасна дестинация след атентатите преди време и разправиите на Вовата с Тайпи е друга бира!

и как българите са компенсирали руснаците и германците? Върнали сме им парите зарад провалените почивки ли?

Мутренско е,вярно е!!!

От къде на къде ще дават толкова пари за реклама,А В БОЛНИЦИТЕ ДОПЛАЩАНЕ ЯКО,ПЛАЩАШ ЗА ОПЕРАЦИЙ,ВИЕ СТЕ ЕДНИ ДОЛНОПРОБНИ ИЗРОДИ,РАЗПИЛЯВАТЕ НАШИТЕ ПАРИ.ТУРИЗМА Е ЧАСТЕН,НЕКА ТЕ СИ ДАВАТ ПАРИ ЗА РЕКЛАМА.ГЪРЦИЯ НИКОЙ НЕ Я РЕКЛАМИРА,А НАРОДЪТ СИ ХОДИ ТАМ.Причината не е рекламата,а мутренското море.Отврат сте

Куп противоречия виждам в поста ти? Преди няколко години ми се наложи да вляза в болница. Направо съм се очудвал какъв зор даваха куп балъци сами да доплащат! Винаги търсеха връзки и ако може да доплатят нещо без никой да ги кара! Изкарах точно сто дни в ИСУЛ и не съм доплатил и стотинка освен дребните за еди кой си ден след еди кой си друг за престой! Тях обаче застрахователите ми ги покриха! За няколкото операции не съм доплатил и стотинка! Туризма както всеки друг бизнес те храни и теб с данъците и заплатите които плаща! Гърция е една от най - рвкламираните дестинации в световен мащаб! От десет години не бях стъпвал на нашето море и тази година бях приятно изненадан като го посетих, просто отиваш на място за което хората са дали позитивни отзиви а не се набиваш в най-евтините и долнопробни вертепи! Аман от андрешковци като теб които в зора си да минат евтино и задължително с връзки сами си го набиват и после страдат!!!