Българи компенсирали по-малкото руснаци и германци на морето

От следващото лято по пътя Бургас - "Слънчев бряг" ще се пътува по четирилентов път

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От къде на къде ще дават толкова пари за реклама,А В БОЛНИЦИТЕ ДОПЛАЩАНЕ ЯКО,ПЛАЩАШ ЗА ОПЕРАЦИЙ,ВИЕ СТЕ ЕДНИ ДОЛНОПРОБНИ ИЗРОДИ,РАЗПИЛЯВАТЕ НАШИТЕ ПАРИ.ТУРИЗМА Е ЧАСТЕН,НЕКА ТЕ СИ ДАВАТ ПАРИ ЗА РЕКЛАМА.ГЪРЦИЯ НИКОЙ НЕ Я РЕКЛАМИРА,А НАРОДЪТ СИ ХОДИ ТАМ.Причината не е рекламата,а мутренското море.Отврат сте

Мутренско е,вярно е!!!

и как българите са компенсирали руснаците и германците? Върнали сме им парите зарад провалените почивки ли?

Куп противоречия виждам в поста ти? Преди няколко години ми се наложи да вляза в болница. Направо съм се очудвал какъв зор даваха куп балъци сами да доплащат! Винаги търсеха връзки и ако може да доплатят нещо без никой да ги кара! Изкарах точно сто дни в ИСУЛ и не съм доплатил и стотинка освен дребните за еди кой си ден след еди кой си друг за престой! Тях обаче застрахователите ми ги покриха! За няколкото операции не съм доплатил и стотинка! Туризма както всеки друг бизнес те храни и теб с данъците и заплатите които плаща! Гърция е една от най - рвкламираните дестинации в световен мащаб! От десет години не бях стъпвал на нашето море и тази година бях приятно изненадан като го посетих, просто отиваш на място за което хората са дали позитивни отзиви а не се набиваш в най-евтините и долнопробни вертепи! Аман от андрешковци като теб които в зора си да минат евтино и задължително с връзки сами си го набиват и после страдат!!!

Кво значи “компенсирали”? Българите не са ли туристи? Или Черном.курорти са само за чужденци. М/у друуто спадът се дължи на обвднавянето на руснаци и западняци, тфа не сте знаяли да го проверите, ама нали искате паника...

Обедняване? Надали! Виж това, че Турция се върна като що-годе безопасна дестинация след атентатите преди време и разправиите на Вовата с Тайпи е друга бира!

За да отидеш на нашето Бетономорие, трябва да си или луд, или мазохист. Като българин ми е много неприятно да го кажа, но в Гърция и Турция не е по-скъпо за аналогичен клас хотел / къща, а качеството е несравнимо по-добро. Липсва простотията, плажовете са прекрасни и на практика са безплатни, водата е чиста и не се връщаш с "летен грип", няма мъртво вълнение, в заведенията се чувстваш бял човек на по-ниски цени в общия случай. Манталитетът на нашите хотелиери и концесионери им изяжда туристите. Освен това за съжаление в БГ идват най-изпадналите чужди туристи.

няма такова нещо "спад на туристите спрямо прогнтозите"!! има грешни прогнози!! спад може да има спряма миналогодишните бройки!!

в тия 2 милиона и 700 броят и преминаващите румънци на път за Гърция :)

ха-ха, и гастарбайтерите към турция