Авиосекторът скочи срещу цените на PCR тестовете

Има опасност това изнудване да доведе до система, при която "само богатите" да могат да летят със самолет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само ,че ваксината също не предпазва от кромид.Интересно ще е при ваксинират и с паспорт ,като се разболее ,или умре защото и такива случаи има Какво правиме??????А ,.За 4 членно семейство тестовете са ни £840

Ковид

Ок. Няма тестове. Но авиокомпаниите плащат за лечението на болните пасажери.

Авиокомпаниите май се събудиха и разбраха, че някой печели на техен гръб докато те потъват. Спрете безумието!

Въвеждат ни вече и такса въздух - кацаш на Чанги в Сингапур, вдишваш един път и вече дължиш 20$. И без това Сингапур е един от най-скъпите градове на земята.

Само мен ли ме притесняват тези 95% точност на теста? За полет на късо разстояние при 120-180 пътника в самолет това означава 5-8 човека грешно диагностицирани — дали с фалшив позитивен или с нерегистрирано заболяване, все тая.

Няма значение от вид тест. Никой не дава 100% точност на резлтатите. Колкото и а да се чисти, във вентилационата система може попадне вирус и той да бъде вдишан от някой от пътниците. Или пък някой а го внесе отвън в самолета. Спрете с параноята. Вирусите винаги са съществували и ще ги има след нас. Няма да ги унищожим, а само да намерим своя начин да подържаме имунитета си.

95% изкарва желания резултат - В зависимост от броя итерации и настроението на лабораторията.

А кой дава 100% гаранции за точност - PCR-ът ли? Или любимите ви експериментални "ваксини" са 100% сигурни или 100% безвредни?

Преди 30 г. пак само богатите пътуваха, тъй че е повече от очевидно какви бяха целите на въпросния вирус. Шепа богати и море от крепостни селяни под тях.

Има места където държавата плаща за тестовете на туристите. И разбира се се намериха тарикати които си купуват билет за самолета, правят теста и след това го канселират. Щото всъщност теста им трябва за друго. Цигания има не само в българия. А иначе като ви е скъп теста - ваксина и и паспорт.

Аз това го очаквах, туризмът и авио индустрията са най-големите губещи от пандемията, за в бъдеще където няма изисквания от тестове, карантини и др, там ще печелят най-много, тези с изискванията ще фалират.Има ли изисквания няма хора.

Ами така е. Скоро летях. Цената на билета много ниска. Самолета на половина празен. За целта обаче трябваше да имам тест, който беше около двойно по-скъп от билета. Като се добави и карантина...

Longines

всеки гледа да "избие" загубите си от клиентите!ресторанти,магазини,авиокомпании....!Всички цени са +30-40%!А никой не мисли,че клиента и той е "скъсал джоба"....

Явно целта е да се предизвика нова световна криза. Най-богатите ще забогатеят още, а останалите ще обеднеят още повече.

ужас, ужас, ужас - в говеда ни превърнаха!

някои са си говеда по рождение