Коментари - Атаките в Червено море носят риск от покачване на цените и забавяне на растежа в ЕС | Бизнес.dir.bg
назад

Атаките в Червено море носят риск от покачване на цените и забавяне на растежа в ЕС

Европейската комисия ще актуализира икономическите си прогнози през февруари, като е възможно да се наложи да калкулира в прогнозата си и смущенията в региона

Обратно в новината
| Редактор : Радостина Димитрова

Коментари - Атаките в Червено море носят риск от покачване на цените и забавяне на растежа в ЕС | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Не бива да се пропуска факта, че когато САЩ правят план от който да извличат ползи за себе си, той никога не е еднопосочен, а винаги е с многопосочни ползи. В случая с ЕС е същото и с подкрепата на послушниците които са си сложили начело на това сборище наречено ЕС, нещата ще бъдат доведени до съвсем положителен за Америка край-т.е. окончателното сриване на ЕС и премахването му като конкурент на САЩ в един нов, много полюсен свят.

Защо имам чувството че, ЕС не се стреми да оправи нещата а търси извинения за последните 3 години!

Европа е в такова положение от 75 години. Глупостите на социалната държава. Ако беше поела пътя на САЩ, в момента щяхме да сме развит континент. Първо трябва да се разкарат пенсиите, човек сам трябва да е отговорен за старините си. Колкото събере и инвестира, толкова ще има. Здравеопазване - само частно, стига държавата е субсидирала. Правиш си частна застраховка. Трето - работа и трудови правоотношения. Не трябва да има такива неща като предизвестие и от двете страни. Днес решавам, че от утре няма да работя в тази компания и отивам в друга, става пет и казвам чао, приятно ми беше, от утре не съм на работа тук. Също и работодателят да може да те махне по всяко време.

Ние внасяме ли го този растеж? И от къде от Индия и Китай ли? Понеже връзките ни със Америките и Африка не са засегнати на йота... Там растеж няма ли за внос? Да не забравяме, че ние сме напълно независими и големи и страшни. Не можем ли да си произведем малко растеж тук? Ще го засеем в България, ще го обработим със социал-демократично-християнски германски методи и ще го пратим да се образова и ошлайфа в Париж при сем. Макрон. След това можем да го оженим за Мегън и да стане крал на Великобритания? Няма рискове. Печатай еврота.

Само че няма да има такова покачване на цените, защото от тях и Русия ще облажи. От всичко това се вижда колко ненужни са били били стоковите борси в Ню Йорк и Лондон..

Прибери си вересиите. Някакъв глупак си мисли, че днес се събуждаш, виждаш каква е цената на петрола на борсата и си поръчваш 10 хиляди барела. Хахахахаа. Ти изобщо знаеш ли как се правят такъв тип сделки? Ти поръчваш петрол на спот цена с крайна дата примерно след 3 месеца, след 3 месеца може и да си се прецакал, защото цената на петрола е спаднала с още 20% и реално плащаш 20% примиум, но може и да си взел петрола на 20% по-ниска от тази, която след 3 месеца е на борсата. А борсите съществуват за да няма прецакан нито купувач, нито продавач, защото така гарантират, че постоянно ще има купувачи, иначе може да ти се наложи само 1 път в годината да можеш да продаваш петрол, а през останалото време да ти се наложи да спреш производството на петрол, защото няма кой да ти поръча или да ти излиза прекалено скъпо да произвеждаш петрол. Ама защо пишете глупости като не знаете как работи борсата и каква е целта ѝ?

Санкции срещу Йемен. Я колко добре работят срещу Русия !

Че много си падаш по САЩ. Предимно по алабамските негри с големите чепове.

Що ма,работят , яйца по 70 рубли парчето ,че и ги няма... ще почват скоро игрите на глада ще се включваш ли?

Тая прогноза като последните 20 от 2014г л е?

Разстеж?!

заради стотиците милиарди почупени да се подържа един очевидно фашистки режим,на зеленото петно! И не е забавяне,а сгромолясване!

От 2017 в ес се търсят какви ли не външни причин за да се оправдае икономичческия спад и рецесията. То не беше ковид, то не беше войната в украйна, сега войната в Газа, атаките на хусите... Както написа клаус шваб в книгата си "капитализъм на заинтересованите" - капитализмът флаира още през 2017 г. а либералният модел се провали.

Великия ЕС не може да произведе дори клечки за зъби ама дава милиарди на Украйна....

Давайте още и още. На един луд комик А после реват като вдовица за чеп

Но благодарение на мъдрото управление на гинеколожката, ЕС върви към светлото бъдеще!

Още малко Зеленски да приключи курса и европейските лидери ще плащат на Хусите само и само да имат оправдание.