Асен Василев прогнозира успокояване на инфлацията в България

Вече е калкулирана в почти всички стоки и услуги, обясни финансовият министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оуууу, Минчо Празников ли си, или министър на финансите?

Тоя откога прогнозира спадане на цените на газа. И все не познава.

На този ТАТАРЕВСКИ каун в главата му има всичко но не акъл

То тоя твърдеше и че инфлацията е ниска у нас. Никакъв икономидт не е - харвардски стартъп мухъл.

Тази новина е още по-смешна от предишната за поевтиняването на всичко! :)))) Тея хора в менестерски съфет са уникални! Хахаха

Ама и той не е от Харвард! Ей след тия двамата няма да можем да си намерим работа в България повече!

Няма защо да я калкулитате...на касата на магазина става ясно! За сто лева празна количка! Кокорчо и пасмината около него чакат да пипнат парите от ЕК,да си ги разделят и да се изнижат тихомълком както се появиха!

Как да не е - нали с това излъга Невек да му дадат пари за Lessno.

Лъжец и крадец!!!

Кокорчо мамин, ето защо няма пари в хазната: 6 млн население 2 мнл пенсионери 1 млн държавни служители 1.5 млн деца, цигани и мутри Останаха 1.5 млн да хранят всички по горе като и от тях 30% са осигурявани на минимум. Без да съм учил в Харвард, сметката е проста. Я кажи какво стана дето щяхте да режете от държавните нищоправци, тоест служители?

И ще спре агресора още на границата. Мазен педал!!!

Ясно, ама нито Кирил нито тоя Пич са били в нито в Харвард нито LSE, нито в Hopkins. И проблема е, че като дискредитират всички нас дето сме били. Хората ги виждат и си викат, че който е бил в Харвард -- ето -- не става! А това не е така. Има много качествени хора от качествени университети. Не като тия двамата шморковци

Галфон-голяма прогноза Народа не вижда а чака ти да му кажеш Нали чакаше газа да поевтинее -Той се вдигна Другия месец пак така със 15 нагоре

Демек Гошо каза че всичко вече е скочило и така ще остане? Или как да до разбирам нещо не ме успокоява.

е приятелят ти Киро?

Как няма да има инфлация бе умник, като качите цената на енергиен ресурс и всичко по веригата скача? Велик мислител си явно..... Я кажи на вятъра на къде да духа.

да се спре тази шега с Харвард. Първо, Простото Киро едвам е завършил, сменяйки два различни колежа в малко градче в дълбоката провинция на Западна Канада, след което татенцето му плаща за един двумесечен онлайн курс в Харвард, където нашият герой даже не е ходил. Абе, чуйте го как гъгне и говори английски като гаст-арбайтер на неделния пазар, и сами ще се усетите, че Харвард е ала-бала... Още повече, че американската и канадската система за образование имат няколко степени за успех при дипломиране, а Просто Киро няма нищо повече от най-ниското ниво успех... За Кокорчо също има доста мъгла, къде, какво и как е учил. Най-елементарното е да влезеш в уеб-сайта на образователните институции и да видиш, че там просто няма какво да се види. Защото тези, които имат дипломи от двете споменати държави, винаги са вкарани в съответната графа според успеваемостта си, със съответния бал, степен, ниво и диплома...

Само да вметна, по-специално за Кокорчо - бедният човек усеща инфлацията по-бързо, но това не означава, че тя идва по-бързо или ще си иде по-бързо. Питай в Харвард, да ти обяснят какво е "бедност" и какво е "инфлация".

И в инфлацията пак сме първи, изпреварили сме цялата еврозона!

Умният мошеник. Вярвам му..

Що не си ебеш майката бе наркоман

Даа, ами като знае какви ги е вършил...

Крайно време е изцъклен педераст да се хванете за ръчичка със другия педал Киро със голямата но крива уста и дим да ви няма харвардски олигофрени

Не Кокорчо не е наркоман а чистокръвен педал

PO-GOLIAM GLOUPAK Ne SAM VIJDAL Da vi imam obrazovanieto ......

Естествено, че ще има успокояване на инфлацията. Веднага щом си подадете оставките. Ти, "умния", Спец(наз)ов и сие.

Да пукнеш от перфорирано черво и перитонит, педал мръсен.

Това правителство все говори за реформи в МВР, а тези реформи зависят точно от тях. А този министъра им Рашков като минаха изборите и изчезна в дън земя - никой не го е виждал камо ли реформи да прави в МВР. Хората са си прави да искат увеличение на заплатите, защото реформите зависят от правителството а не от служителите.

Оставка! Айде да си ходите да се снимате в фикуси някъде извън България! Подлоги!

офф ми то ние сме си тъпи, че им се вързахме.Не знам нещо му се накараха на президента от Козяк, та нещо спре да говори против харвардските педали. Тия са абсолютна подигравка с нацията. Какъв харвард, тоя тъпак на корелация вика КУРОлация!!!! Оставка на гадовете!

разбира какво ни чака , успокояване или ускоряване на инфлацията :))) Ти Мунчо ко'шъ кайш , требе да найш щото са твои ора ?

КОКОРЧО педерас за да има спасение за всички НАС започвайте да дупчте в ЧЕРНО МОРЕ за сероводород и ГАЗ

и не забравяйте да пратите БОИКО при бай Ставри да го маже ДЪЛГО с МАС

Финансов гений, кво става с крипто активите? Трупаш ли ги?

Стига вече с прогнози! Като се ометете, продажници, нещата ще си дойдат на нястото! Оставка!

Време е за Възраждане!

Ами тъй де, първо у нас а след това и в останалите държави! Българското настоящо правителство показва как трябва да се действа в такива ситуации! От другата седмица финансови министри от ЕС и другите континенти идват да се учат от 'добрите практики' за успокояване на инфлацията и ще ги прилагат в техните страни. браво на Радев ( президентът а не борецът), че ни ги избра и ГЕРБ в кучи гъз навря!

Ние помним едни други погрози на същия тоя министър и те не се сбъднаха. Няма как да повярваме на тези.

И бавно и полека ни въведоха цените в евро предварително , остава още един ШОК при официалното приемане ! Цените от лев стават в евро / хляб 2лв. става 2 евра / , а заплати и пенсии от 1 000 лв. стават 500 евро , това са учили в не социалните държави ????