Асен Василев прогнозира успокояване на инфлацията в България

Вече е калкулирана в почти всички стоки и услуги, обясни финансовият министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И бавно и полека ни въведоха цените в евро предварително , остава още един ШОК при официалното приемане ! Цените от лев стават в евро / хляб 2лв. става 2 евра / , а заплати и пенсии от 1 000 лв. стават 500 евро , това са учили в не социалните държави ????

Ние помним едни други погрози на същия тоя министър и те не се сбъднаха. Няма как да повярваме на тези.

Ами тъй де, първо у нас а след това и в останалите държави! Българското настоящо правителство показва как трябва да се действа в такива ситуации! От другата седмица финансови министри от ЕС и другите континенти идват да се учат от 'добрите практики' за успокояване на инфлацията и ще ги прилагат в техните страни. браво на Радев ( президентът а не борецът), че ни ги избра и ГЕРБ в кучи гъз навря!

Време е за Възраждане!

Стига вече с прогнози! Като се ометете, продажници, нещата ще си дойдат на нястото! Оставка!

Финансов гений, кво става с крипто активите? Трупаш ли ги?

КОКОРЧО педерас за да има спасение за всички НАС започвайте да дупчте в ЧЕРНО МОРЕ за сероводород и ГАЗ

и не забравяйте да пратите БОИКО при бай Ставри да го маже ДЪЛГО с МАС

разбира какво ни чака , успокояване или ускоряване на инфлацията :))) Ти Мунчо ко'шъ кайш , требе да найш щото са твои ора ?

Оставка! Айде да си ходите да се снимате в фикуси някъде извън България! Подлоги!

Това правителство все говори за реформи в МВР, а тези реформи зависят точно от тях. А този министъра им Рашков като минаха изборите и изчезна в дън земя - никой не го е виждал камо ли реформи да прави в МВР. Хората са си прави да искат увеличение на заплатите, защото реформите зависят от правителството а не от служителите.

Да пукнеш от перфорирано черво и перитонит, педал мръсен.

Естествено, че ще има успокояване на инфлацията. Веднага щом си подадете оставките. Ти, "умния", Спец(наз)ов и сие.

PO-GOLIAM GLOUPAK Ne SAM VIJDAL Da vi imam obrazovanieto ......

Крайно време е изцъклен педераст да се хванете за ръчичка със другия педал Киро със голямата но крива уста и дим да ви няма харвардски олигофрени

Даа, ами като знае какви ги е вършил...

Що не си ебеш майката бе наркоман

Не Кокорчо не е наркоман а чистокръвен педал

Умният мошеник. Вярвам му..

И в инфлацията пак сме първи, изпреварили сме цялата еврозона!

Само да вметна, по-специално за Кокорчо - бедният човек усеща инфлацията по-бързо, но това не означава, че тя идва по-бързо или ще си иде по-бързо. Питай в Харвард, да ти обяснят какво е "бедност" и какво е "инфлация".

да се спре тази шега с Харвард. Първо, Простото Киро едвам е завършил, сменяйки два различни колежа в малко градче в дълбоката провинция на Западна Канада, след което татенцето му плаща за един двумесечен онлайн курс в Харвард, където нашият герой даже не е ходил. Абе, чуйте го как гъгне и говори английски като гаст-арбайтер на неделния пазар, и сами ще се усетите, че Харвард е ала-бала... Още повече, че американската и канадската система за образование имат няколко степени за успех при дипломиране, а Просто Киро няма нищо повече от най-ниското ниво успех... За Кокорчо също има доста мъгла, къде, какво и как е учил. Най-елементарното е да влезеш в уеб-сайта на образователните институции и да видиш, че там просто няма какво да се види. Защото тези, които имат дипломи от двете споменати държави, винаги са вкарани в съответната графа според успеваемостта си, със съответния бал, степен, ниво и диплома...

офф ми то ние сме си тъпи, че им се вързахме.Не знам нещо му се накараха на президента от Козяк, та нещо спре да говори против харвардските педали. Тия са абсолютна подигравка с нацията. Какъв харвард, тоя тъпак на корелация вика КУРОлация!!!! Оставка на гадовете!

Как няма да има инфлация бе умник, като качите цената на енергиен ресурс и всичко по веригата скача? Велик мислител си явно..... Я кажи на вятъра на къде да духа.

е приятелят ти Киро?

Демек Гошо каза че всичко вече е скочило и така ще остане? Или как да до разбирам нещо не ме успокоява.

Галфон-голяма прогноза Народа не вижда а чака ти да му кажеш Нали чакаше газа да поевтинее -Той се вдигна Другия месец пак така със 15 нагоре

И ще спре агресора още на границата. Мазен педал!!!

Кокорчо мамин, ето защо няма пари в хазната: 6 млн население 2 мнл пенсионери 1 млн държавни служители 1.5 млн деца, цигани и мутри Останаха 1.5 млн да хранят всички по горе като и от тях 30% са осигурявани на минимум. Без да съм учил в Харвард, сметката е проста. Я кажи какво стана дето щяхте да режете от държавните нищоправци, тоест служители?

Лъжец и крадец!!!

Няма защо да я калкулитате...на касата на магазина става ясно! За сто лева празна количка! Кокорчо и пасмината около него чакат да пипнат парите от ЕК,да си ги разделят и да се изнижат тихомълком както се появиха!

Тази новина е още по-смешна от предишната за поевтиняването на всичко! :)))) Тея хора в менестерски съфет са уникални! Хахаха

То тоя твърдеше и че инфлацията е ниска у нас. Никакъв икономидт не е - харвардски стартъп мухъл.

Ама и той не е от Харвард! Ей след тия двамата няма да можем да си намерим работа в България повече!

Как да не е - нали с това излъга Невек да му дадат пари за Lessno.

Ясно, ама нито Кирил нито тоя Пич са били в нито в Харвард нито LSE, нито в Hopkins. И проблема е, че като дискредитират всички нас дето сме били. Хората ги виждат и си викат, че който е бил в Харвард -- ето -- не става! А това не е така. Има много качествени хора от качествени университети. Не като тия двамата шморковци

На този ТАТАРЕВСКИ каун в главата му има всичко но не акъл

Тоя откога прогнозира спадане на цените на газа. И все не познава.

Оуууу, Минчо Празников ли си, или министър на финансите?