Американските компании настояват да се внимава със санкциите срещу Русия

Предупреждава се за опасност Москва да конфискува активи, ако фирмите не са в състояние да изпълнят договорите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност е малко вероятно Русия да конфискува активи на американски компании, дори ако САЩ конфискуват активи на руски компании (което е доста вероятно!). Путин е по умен от западните политици, и вероятно разбира, че ако руската държава не конфискува активите на американските фирми, занимаващи се с почтен бизнес на нейна територия, тя може да загуби малко в краткосрочен план, но ще спечели значително повече в дългосрочен план, като демонстрира, че руснаците уважават международното право, и не са пирати и разбойници като американците и техните васали!

tonk11

Е това ако не е двуличие - здраве му кажи. Къде са умниците дето обясняваха колко са добри фащите?

Дори не са започнали да налагат санкции още. Смятай колко ги боли фара за наложените досега

От санкциите ще изпати Европейския съюз. Това го знаят отлично двуличните британци и американците. Може това да е една от целите им.Те са далече и ръчкат огъня

мам ка му днес цял ден ми липсват соеоспияцитв. от вчера им теглиха шута да си мълпат заради блъфовете по медиите за евакуациите на посолства. и днес пееите мълчат бити.

Не само конфискация, ами ще гледат и титан и редкоземни метали през крив макарон.

Абослютно! През това време руската армия ще мине на високо-енергиен микс захранване - закуска - пирожки от алумин с пълнеж от донбаски антрацит. За обяд супа от хранилищата за ядрени отпадъци с кюфтета от шлака от близкият комбинат за черни метали. За вечеря супа от някое уралско хвосто-хналище и шашлик с посоченият титаний. За специални случаи може и торта с редко-земни елементи. Само не знам от къде ще ги снабдяват с цигари при положение, че българските фабрики вече не работят, па и като работеха беше само на пазарите на близкият изток.

Гледам сложили ти 26 минуса. Дано си разбрал колко си тъп.

Не знам дали знаеш... но латвийците които измислиха допинга мелдоний първоначално са го произвеждали от ракетно гориво;)

Schilo

Всъщност, в икономическата война янките спряха ЮП. Ама масрафа го платихме ние. Както и за Белене. Тиквата неслучайно рева пред тях и медиите за спрените руски проекти. Така че, янките поръчват, но друг техен "съюзник" плаща сметката

ха-ха. като е за реализиране на таргетите за Q1 - да почакаме, да внимаваме, да не бързаме. като е за реагиране на национализирането на петролната индустрия във Венецуела, не го оставиха президента и другите отговорни фактори да спят. За Куба нищо няма да казвам, че беше доста по-отдавна, но със сигурност редица конгресмени са получили отрязани уши и пръсти от засегнатите "бизнесмени".

Schilo

А в същото време, в Кремъл се забавляват. Иначе, ставащото оборва изцяло версията за руска инвазия в Украйна. Руснаците много добре знаят, това, което говорят представителите на корпорациите. Ако са искали да нападнат, досега да са го направили, а планираните санкции, щяха да се обърнат срещу големи корпорации. Т.е., янките щяха да се прострелят и сами в крака.

Глупости и алабализми, е как хем ще има бързи внезапни и разрушителни санкции срещу Русия, хем ще са бавни и постепенни и всички ще си правят бизнес за да не ги изтласкат от пазара както 2014. Това е за да се спаси Украйна американски компании ще се жертват по-просто от това няма. Те и украйнците са ми смешни хем не искат зависимости от Русия хем да не спира рузката газ, въглища, ток в крайна сметка има толкова много пройзводители ще се пазарува от тях. Когато отиваш на война не мислиш как ще благоденства икономиката ти, ако мислиш за такива неща няма да ходиш на война.

""след като Путин нахлу в Крим през 2014 г."" Тази лъжа и 100 пъти да я повторите пак няма да стане истина.

Ето санкции който може да наложи Русия

Това е невидимата ръка на пазара по американски. Санкции, блокади, ембарга, войни в името на "демокрацията".

България е анексирана от Вашингтонската империя. Крим се обедини с Русия след референдум. Някой пита ли народа ни, иска ли американски бази по черноморието?

мен ми звъняха по телефона да ме питат и аз им казах "ОК". На теб не са ли?

питали са само теб... щото знаят какво ще отговорят останалите;)

Тази шизофрения със санкциите ми напомня лафа - "Хем сърби, хем боли" ...

той Путин си го каза-налагайте каквито си искате санкции.Все едно -плащате ги вие.И сега ЕС плаща колосални санкции на Русия по линия на свръхцени на газ и ел.енергия.Булмъбрг пише че руските компании генерират космически печалби а оттам и приходи в бюджета които са рекордни в историята на енергийната индустрия.Така че обмисляните санкции като изключване от суифт или ембарго на руски износ на енергия всъщност ще доубият американктата фондоба борса и ще потопят остатъците от ЕС икономиката.

Значи да има санкции,но те да не засягат американски компании! То да не ви е пияницата Елцин бе алоуууу!

Американците са най-голямата гадост, съществувала някога на Земята.

Евреите, които управляват САЩ

А бе да плащат тъпите янки обезщетения! Ние как ще плащаме, задето ни съсипаха процедурата за Белене. Сега хем обезщетения плащаме, хем и АЕЦ нямаме. А пък да не споменаваме за Южен поток!

Никакъв бизнес с ватенките. Доказано е във времето, че това е рисков партньор.

Вата има в тъпата ти кратуна

Американците въобще не са глупави, още повече, че досегашните санкции срещу Русия нямат никакъв резултат. Прави чест на българското държавно ръководство, че много отдавна изразиха правилно становище за санкциите. Сега на същата позиция застават повечето европейски държави. На този фон прави особено негативно впечатление безумното предложение на някои български „атлантици“ (С. Паси), в България и Румъния да се вкарат ядрени оръжия, което щяло да въздържа Русия и да възцари спокойствие в Черно море. Определено смятам, че на такива хора категорично не трябва да се дава достъп до медиите.

на тоз плъх Паси защо не му вкарат в задника един фишек и да се свършва.

Загубите на ЕС от санкциите срещу русия са около 300 милиарда евро до момента! Даже имаха мерак да си я поискат от СТО ама няма как да им се получи

С конфискация на чужди активи досега могат да се похвалят само САЩ и компания.

Да всъщност си прав. Русия дори в разгара на студената война и кризи си е изпълнявала договорите за нефт и газ. Надежден търговски партньор е. Но политиката … ще и срине икономиката….

Ами никой не им е виновен - "компаниите" водиха явна кампания срещу Тръмп.... при който си бяха много по-добре. Сега на тоя побъркан напикан деменционен дядка да си му сърбат попарата.

санкциите пак ще са за ЕС и другите глупаци, но не и за САЩ.

Време е Западна Европа да прогледне, да вземе мерки и да се зщити.

А Източна Европа, тя какво да прави? Щото България се брой в Източна Европа.

Целта на англосаксите е да унищожат източно православните и за това насъскват украинците срещу руснаците.

много интересно насъскване.... по същият начин путин може да насъска българите срещу македония като им каже на македонците, че не Сталин им е измислил нацията, ами са си такива още от преди Филип Македонски и че Пиринска Македония е пълна с македонци и няма и един българин и русийката ще прати вежливи човечета да защитят местното македонско малцинство.