17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавата не процъфтява- просто поуплашиха много от крадливите и приближени до крадливата върхушка тарикати и взеха да внасят някакви данъци, защото до сега не са внасяли, а само са се отчитали пред мутрагена от Банка..... Елементарно: Плащаш си на хунтаата и в замяна си правиш каквото си искаш. Ето как набързичко изскочиха едни милиарди. Иначе никаква икономика не се е развила или пък нещо взе, че стана много печелившо.....

Т.е. служебното правителство признава, че държавата процъфтява? Нали уж бяха много зле нещата?

Много загубени сте бе! Хората искат всичко да мине както си му е редно през обсъждане и одобрение в НС. Да се ПРОВЕРИ и ОДОБРИ от всички- включително и от ГЕРБ. А вие ревете да се прави както до сега- еднолично се решава и се харчат нашите пари!?

Как сладко харчат парите получени благодарение на ГЕРБ. Всичко ще бъде окрадено и разграбено. С топ крадците от Служебния кабинет следващата година ни очаква тотална липса на пари.

!?! Как ги харчат след като не са одобрени от НС!? И от ГЕРБ как ги спечелиха- копаха, сяха, прибраха реколтата? Аааа, сетих се- произвеждаха поцинковани кофи.

Знам, че не им е работата да правят бюджет, но кой да го направи като народа не може да избере никой, а партиите се държат като малолетни момиченца. Дори и служебното правителство, въпреки малките си правомощия, не може да остави държавата на произвола на съдбата.

Имаме си бюджет. Просто трябва да се спазва. Ако приходите бяха по-малко, да речем че се налага актуализация. Но сега не се налага. Не е работа на президента да разпределя и харчи излишъците.

133 милиона зя избори, а? А разправяхте, че за 50 милиона ще ги проведете, а Бойко бил откраднал разликата Мошеници червени

Трети избори. 135 делено на 4 е 34 милиона на избори.

Чукча не чиател, чукча- писател! 133 са " ... при допускане за произвеждане на избори за президент в два тура.", т.е. за евентуално 2 избора. Да не говорим, че може да има и още едни парламентарни.

" Според мотивите към проектозакона това увеличение се дължи на ефективната дейност на НАП. " Разбойникът Спецов сущий Робин Худ! Докарал на бедните 1.33 милиарда!! Е, няма по-големи наглеци от Харвардските шмекери! Тези когато и да ги окаушат все ще е късно.

Добър вечер, уважаеми зрители! Спите ли!?

В най-тежките икономически времена, са ни одрали най-много! Взеха и заем от 5 милирда мисля, че беше и имат възможност за още 5! Тоя номер с тока, защо го направиха - за да вдигат цените - инфлацията и да обедняваме всичко, до постигане на целата - икономически колапс и после цифров концлагер!

ковид златен излиза.

Да, така ще е и за напред. Ще се дават много пари за тестове и лечение, но това си е избор на населението, превенция или лечение. Българина залага на болничното перо, а то винаги е много по-скъпо.

Би било абсурдно да говорим за сценарии Служебното правителство да стане редното, ако народните представители не гласуват актуализацията в най-скоро време. Каква е целта на тия министри ако едни бюджет не могат да прокарат?

Целта по конституция и закон е да осигурят избори на легитимно правителство. Не им е дадена задача и цел да вдигат пенсии и да харчат пари за едно или друго. Нито аз, нито българския народ е избирал леви комундета за правителство, така, че да вземат да се гръмнат.

Увеличението с 50 лв на пенсиите заради пандемията е заложено като разход до края на годината. Къде са парите. Тези двама младежи опоскаха парите по-бързо от очакваното.

Бюджетът не трябва да се пипа. Той е проводник на политически програми и цели - за какво да се харчи повече. Т.е. наглият президент иска НС да му осребри чек той да си провежда политиката през СК. Той да ни управлява!?! Само НС може да определя политики чрез избрано от него управление. Тук се извършва безпардонна подмяна на принципите на парламентарната република, като се хвърля прах в очите с дайте да дадем пари на пенсионерите - единствената част от обществото, чиито приходи не бяха засегнати от пандемията. Долни популисти ...

А някъде да прочетохте, че има предвидени средства за увеличение с 13,5% пенсиите на всички пенсионери?? - НЯМА!! Мародери мръсни - вървете и пак гласувайте за тях!!

Ще се иска ли спешна актуализация на бюджета, ако приходите вървят добре!

През последните двадесетина години добрият олигарх Иво Прокопиев, прикриващ се зад помпозни фрази като „независимост“ и „свобода на медиите“, всъщност изгради чудовищна машина за дискредитиране на неудобните му политици и бизнесмени. През последните месеци тази машина работи на изключително високи обороти като отстрелва всеки, който не попада в конгломерата на кръга „Капитал“, състоящ се от придворни журналисти, политици, бизнесмени, всякакви политолози, социолози и други общественици. Конгломерат, който през годините се е просмукал във всички сфери на общественото битие. И тук не говорим само за медии, но и за сериозно задкулисно влияние в политическия живот в страната. Неслучайно преди седмица Иво Прокопиев запретна ръкави и за броени дни обиколи всички телевизионни студия да обяснява колко чист и бял бил, след като от ДПС директно го посочиха за еманация на българското политическо и олигархично задкулисие.

А нещо за пенсиите? Как така тихомълком спряхте да говорите за тях.

Тези на луди ли ни правят? До изборите тръбяха, че няма приходи, всичко е на загуба, страната е в окаяно състояние, пари няма! Минаха изборите - пари има, ще вдигаме пенсиите! Сега пък приходите процъфтявали. Е как ще процъфтяват, нали бяхме на дъното?

Поне 80% са пари на вятъра, 250 милиона за: нови 'ваксини' - експериментални течности които никой не иска /който иска да си ги купува сам/; подкупи във вид на пари за здравната мафия на първа линия на /убийците в бели престилки/; подпомагане на бизнеси / а нали сме капитализъм/ докога народа ще хрантути хотелиери и заведения за развлечения?; останалото помощи за мангали /ток , дърва и т.н/ Служебни колониални некъдърници!!!

Първото което не ни казват е, че актуализацията на бюджета задължително трябва да мине през комисия в народно събрание, която съответно да даде становище по въпроса. Такава комисия не е сформирана. Второто което не ви казват. Ако наистина конституционният съд обяви министъра за назначен противоконституционно всички негови актове се обявяват за нищожни. Включително и това, дето е писал в актуализацията на бюджета.

Повишили били събирането ... опашата лъжа ... инфлацията и двукратното увеличение на цената на петрола увеличават събирането на ДДС което е и основния приход в бюджета.

В медицинската част са изброени разходи за които всичките така наречени партии на протеста включая и президента Радев критикуваха правителството на Борисов. Странно ли ви се струва? А защо? Че вижте поведението на Кацаров-откакто стана министър преобърна позицията си на 180 градуса.

Я виж колко случая на атентати и убийства имаше срещу държавни глави по целия свят. И после виж какво е общото между тях - отказваха да играят на Корона играта и показаха среден пръст на всички. Е, платиха си цената за смелостта. Не е странно, даже си е очаквано. И докато в западния свят върлува корона, в голяма част от света живота си продължава нормално. Естествено няма да го чуете по нашите медии, нито ще го видите в тубата, защото и там се трие поголовно. Някои твърдят, че религията е опиум за масите. Аз твърдя, че политиката е опиум за масите. Заспали, спокойни, стига да има хляб и зрелища другото не ги интересува. И чакат на мама и тати (т.е. политиците) да се грижат за тях, защото видиш ли са филантропи и човеколюбци. Колкото повече се замислям, толкова повече разбирам "елитите".

Кои са тия атентати срещу кои по-точно държавни глави отказали да я играят с така наречената от вас корона игра? Сигурно и починалите от ковид са някаква игра за вас. И не говорим за ваксините-хората си умираха преди да има въобще ваксини. Странното е че вие твърдите че нещата дотолкова се укриват че никой не знае обаче видите или вие изведнъж знаете. Твърдите че има световна конспирация-и в същото време в целия свят такива като вас тръбят за световната конспирация съвсем свободно без никой да ги закача. Нищо де тя на краищата имаме свобода на словото всеки говори каквото си иска и има правото да вярва в каквото си иска.

За какво???

Ясно, служебните свършиха парите от Хемус и се чудят как да докопат кокала.....

Ваксини и ремдисивир! Ужас! Горките хора! Искат бройката на жертвите от Ковид пак да се вдигне!

Картинката говори ясно, няма нужда да се чете :)