8 храни са поскъпнали над 50% за една година през втората седмица на август

През отминалите пет работни дни (8-12 август) цените на едро са се повишили с 1.02%, а от началото на годината са нараснали с 16.02 на сто

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вълов, идиот ли си? Я си прочети пак заглавието и помисли дали разбираш нещо от написаното: "8 храни са поскъпнали над 50% за една година през втората седмица на август"

ЗАСЕГА осем храни са поскъпнали с над 50%.. Щото оскъпяването им си ПРОДЪЛЖАВА..

Спекула в пълния си блясък. Копелетата, ако не изкарат пари сега в най-пропадналата държава в Европа, няма кога.

"АКО РАБОТИТЕ, НО ВАШАТА ЗАПЛАТА ПОКРИВА САМО ПОКУПКАТА НА ХРАНА, ДРЕХИ И БИТОВИ СМЕТКИ, ТО ТОГАВА ЦЕНАТА НА ТРУДА ВИ Е РАВНА НА ТРУДА НА РОБ. КОЙТО НЕ ЗАБЕЛЯЗВА ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В СТРАНАТА Е ИЛИ НЕГОДНИК ИЛИ ИДИОТ." акад.Димитрий Сергеевич Лихачов

Като избирате какъвто и да е продукт, гледайте да няма фабрични надписи на български. Това означава, че производителя предварително е знаел, че е за нашия пазар и качеството е занижено.

Тези стойности искам да ги коментира оня ококорения ,според него инфлацията беше само 10-15%.А като прибавим и горивата ,които влачат след себе си високи услиги,скъпи закуски,какво ли не. Трябва да отговарят тези от Харварското училище,сринаха нивото на покупателната способност на българина до най ниското равнище .Не само ЕС,но и в държавите където се воюва.Сравнени с тях имаме двойна инфлацие,пенсионери,работници са оставени на дойзживяване.На кого компенсираха доходите така че да не се усети инфлацията толкова силно? Докато не се осъди един политик за кражби и некадърност,сриващи държавата ,нищо няма да се оправи.Който работи за чужди интереси трябва да се съди за държавна измяна,особенно в условия на война и криза.

Поискахте юмручена промяна, яжте на Гадев к*ра сега

И какъв е изборът? "Евроатлантик" до "евроатлантик" - в капана с примамка "еврофондове".

За хляба нищо не пише... Вече ще ядем пасти май...

Хлябът поскъпна 3 пъти. Затова не пише! Вече има хляб и за 18 лв. килограма.

Но пък грамажът вече е по-лек!

15 - 20 - 25 - 30лв! Домати (био)!!! 5-10лв! Ебаването с малкото българи продължава...

Ти пичове следят цените на едро. А народа пазарува в супера. Изследването им е с колко 20% системна грешка. По правилно е да смятат към 70% оскъпяване. А големите вериги са на загуба защото счетоводно цялата им печалба заминава я за Австрия я за Германия я за Холандия където едни другари са се регистрирали официално. Накрая всичко потъва в офшорката и следа няма а всичко е законно.

На има няма 55-1000 км ИМА ВОЙНА , изкарахме и още има ПАНДЕМИЯ , така ще бъде инфлация .

Малко е.За силно дебилния народ трябва да поскъпнат на 200 % и зплатите му да намалеят наполовина.Белким се излекува от дебилизма си....

няма друга държава в Европа, където земите и селата рустеят а Лумпенпролетариата стоите в градовете, гладни и безработни, тролещи нещастно.

га магазините бяха празни а "Ладите" си ги купувахте с долари от народния КОРЕКОМ ....забравихте, а? Имах 11 годишна вноска за "Волга" и 22 годишна за апартамент. През 1990 г с тях купих един нов....чернобял телевизор.

Поне една голяма част от него, тази, която поддържа Възраждане, Русия! Но може би и това няма да помогне!

Във Франция е 2.60 лв. 1 кг. багети.

Ококореният и бай гуй си стоят в луксозната къща на Чаталджа и плещят за спиране на някакви кранчета и пр. щуротии.

Явно, трябва да се започва от Смолни!

Само че, млякото 3% не е 2,29, а е 3 -3,29лв. Евентуално на промоция може да е 2,29. то е поскъпнало много... и не само то, ами в таблицата забелязах и др занижени цено за 22... Не знам как ще се живее!

Да са ви честити: - евро-атлантическите ценности - западно-европейските цени - източно-европейските заплати Добре дошли в ЕС! За ваше улеснение, сме приготвили въвеждане на еврото, "демократизиран" газ и двуцифрена инфлация. Благодарим ви, че избрахте нас.

Ковидаренето и "слава кокаине" струват пари!

"Възраждане" кога са управлявали?

Това е резултат от вашата промяна.

Че си глупак и скачаш на врата на поредния месия - мошенники.

Няма такова нещо. Питайте Киро и Корнелия да ви обяснят. Имаме най-добрата икономика в Европа. По-дора и от германската.

Македония я пуснаха в ЕС за да се промени и да тръгне по правия път. Русия също трябваше отдавна да е в по-добри отношения с Европа и съответно това щеше да промени страната. От това щяхме всички европейци да сме спечелили вместо сега да страдаме разделени докато отвъд океана плавят пачки на наш гръб.

#Ние сме НАТО, #ние сме ЕС! Важното е да вярвате в евроатлантическите ценности. Нищо, че сте бедни, гладни и некъпани.

Това го кажете на Кирето и педала не на нас ние вече го усетихме с бензина газа и сметките за парно на зима

Бъдете мазохисти, гласувайте пак за ПростоКиро и Кокорчо и те ще ви дооправят със сигурност!

А планираното 60% увеличение на газа още не се е отразило в цените. Догодина софиянци ще започнат да гледат прасета, крави и кокошки на балконите си.

Днеска много ме "изненада" магазина ( голяма верига ) сирене 12.90лв , а декември 2021- 5.00-5.50лв т.е. около 140% нагоре

Дайте реалните цени в магазините, на които купуват потребителите, а не цените по борсите.

и пъстри таблици и сводки, но за съжаление няма да ни нахранят. А най-обичаме рекламите, започващи с "Ела и вземи..."Само" 299 999 лв, побързай, остават два дни до края на промоцията....." Продължават да си я карат все едно нищо не се случва и да създават фалшива представа за някакво благополучие и нормалност. Въобще - бигири-бигири-бом-бигири.

Пък много искате бе! Нали имате банани!

През цялата година, а не само за Нова година. ;-) малко са поскъпнали.

Убеден сте че Джипко Шестака ще ни спаси?!