8 храни са поскъпнали над 50% за една година през втората седмица на август

През отминалите пет работни дни (8-12 август) цените на едро са се повишили с 1.02%, а от началото на годината са нараснали с 16.02 на сто

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пък много искате бе! Нали имате банани!

През цялата година, а не само за Нова година. ;-) малко са поскъпнали.

и пъстри таблици и сводки, но за съжаление няма да ни нахранят. А най-обичаме рекламите, започващи с "Ела и вземи..."Само" 299 999 лв, побързай, остават два дни до края на промоцията....." Продължават да си я карат все едно нищо не се случва и да създават фалшива представа за някакво благополучие и нормалност. Въобще - бигири-бигири-бом-бигири.

Дайте реалните цени в магазините, на които купуват потребителите, а не цените по борсите.

Днеска много ме "изненада" магазина ( голяма верига ) сирене 12.90лв , а декември 2021- 5.00-5.50лв т.е. около 140% нагоре

А планираното 60% увеличение на газа още не се е отразило в цените. Догодина софиянци ще започнат да гледат прасета, крави и кокошки на балконите си.

Бъдете мазохисти, гласувайте пак за ПростоКиро и Кокорчо и те ще ви дооправят със сигурност!

Убеден сте че Джипко Шестака ще ни спаси?!

Това го кажете на Кирето и педала не на нас ние вече го усетихме с бензина газа и сметките за парно на зима

#Ние сме НАТО, #ние сме ЕС! Важното е да вярвате в евроатлантическите ценности. Нищо, че сте бедни, гладни и некъпани.

Македония я пуснаха в ЕС за да се промени и да тръгне по правия път. Русия също трябваше отдавна да е в по-добри отношения с Европа и съответно това щеше да промени страната. От това щяхме всички европейци да сме спечелили вместо сега да страдаме разделени докато отвъд океана плавят пачки на наш гръб.

Няма такова нещо. Питайте Киро и Корнелия да ви обяснят. Имаме най-добрата икономика в Европа. По-дора и от германската.

Ковидаренето и "слава кокаине" струват пари!

Това е резултат от вашата промяна.

Да са ви честити: - евро-атлантическите ценности - западно-европейските цени - източно-европейските заплати Добре дошли в ЕС! За ваше улеснение, сме приготвили въвеждане на еврото, "демократизиран" газ и двуцифрена инфлация. Благодарим ви, че избрахте нас.

Че си глупак и скачаш на врата на поредния месия - мошенники.

Само че, млякото 3% не е 2,29, а е 3 -3,29лв. Евентуално на промоция може да е 2,29. то е поскъпнало много... и не само то, ами в таблицата забелязах и др занижени цено за 22... Не знам как ще се живее!

Явно, трябва да се започва от Смолни!

Малко е.За силно дебилния народ трябва да поскъпнат на 200 % и зплатите му да намалеят наполовина.Белким се излекува от дебилизма си....

Поне една голяма част от него, тази, която поддържа Възраждане, Русия! Но може би и това няма да помогне!

"Възраждане" кога са управлявали?

На има няма 55-1000 км ИМА ВОЙНА , изкарахме и още има ПАНДЕМИЯ , така ще бъде инфлация .

Ти пичове следят цените на едро. А народа пазарува в супера. Изследването им е с колко 20% системна грешка. По правилно е да смятат към 70% оскъпяване. А големите вериги са на загуба защото счетоводно цялата им печалба заминава я за Австрия я за Германия я за Холандия където едни другари са се регистрирали официално. Накрая всичко потъва в офшорката и следа няма а всичко е законно.

15 - 20 - 25 - 30лв! Домати (био)!!! 5-10лв! Ебаването с малкото българи продължава...

няма друга държава в Европа, където земите и селата рустеят а Лумпенпролетариата стоите в градовете, гладни и безработни, тролещи нещастно.

За хляба нищо не пише... Вече ще ядем пасти май...

Хлябът поскъпна 3 пъти. Затова не пише! Вече има хляб и за 18 лв. килограма.

Но пък грамажът вече е по-лек!

Във Франция е 2.60 лв. 1 кг. багети.

Поискахте юмручена промяна, яжте на Гадев к*ра сега

И какъв е изборът? "Евроатлантик" до "евроатлантик" - в капана с примамка "еврофондове".

га магазините бяха празни а "Ладите" си ги купувахте с долари от народния КОРЕКОМ ....забравихте, а? Имах 11 годишна вноска за "Волга" и 22 годишна за апартамент. През 1990 г с тях купих един нов....чернобял телевизор.

Тези стойности искам да ги коментира оня ококорения ,според него инфлацията беше само 10-15%.А като прибавим и горивата ,които влачат след себе си високи услиги,скъпи закуски,какво ли не. Трябва да отговарят тези от Харварското училище,сринаха нивото на покупателната способност на българина до най ниското равнище .Не само ЕС,но и в държавите където се воюва.Сравнени с тях имаме двойна инфлацие,пенсионери,работници са оставени на дойзживяване.На кого компенсираха доходите така че да не се усети инфлацията толкова силно? Докато не се осъди един политик за кражби и некадърност,сриващи държавата ,нищо няма да се оправи.Който работи за чужди интереси трябва да се съди за държавна измяна,особенно в условия на война и криза.

Ококореният и бай гуй си стоят в луксозната къща на Чаталджа и плещят за спиране на някакви кранчета и пр. щуротии.

Като избирате какъвто и да е продукт, гледайте да няма фабрични надписи на български. Това означава, че производителя предварително е знаел, че е за нашия пазар и качеството е занижено.

"АКО РАБОТИТЕ, НО ВАШАТА ЗАПЛАТА ПОКРИВА САМО ПОКУПКАТА НА ХРАНА, ДРЕХИ И БИТОВИ СМЕТКИ, ТО ТОГАВА ЦЕНАТА НА ТРУДА ВИ Е РАВНА НА ТРУДА НА РОБ. КОЙТО НЕ ЗАБЕЛЯЗВА ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В СТРАНАТА Е ИЛИ НЕГОДНИК ИЛИ ИДИОТ." акад.Димитрий Сергеевич Лихачов

Спекула в пълния си блясък. Копелетата, ако не изкарат пари сега в най-пропадналата държава в Европа, няма кога.

ЗАСЕГА осем храни са поскъпнали с над 50%.. Щото оскъпяването им си ПРОДЪЛЖАВА..

Вълов, идиот ли си? Я си прочети пак заглавието и помисли дали разбираш нещо от написаното: "8 храни са поскъпнали над 50% за една година през втората седмица на август"