40% от инвеститорите в биткойни вече са на загуба

Анализаторите прогнозират посока "надолу" за цените на криптовалутите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност по-умните продадохме на 55-60Х и сме много доволни. Почти във всяка статия пишех да гледате печалбата, да НЕ купувате при тези цени. 6-7 борси контролират този пазар. Възбуждат алчността на хората (която алчност е безгранична) с помпи и гръмнки приказки за инвестиции, 100К и бла, бла. Когато дойде момента (войната супер им дойде) свалят цената и източват истинските им долари и евро. Не е за всеки тази игра.

Ако някой е купил на 40-50-60К и е на загуба в момента препроръчвам ХОЛД. Ще дойде момента, когато пак ще са на печалба. Година-две-три, колкото трябва. Тази крава още много мляко ще пусне, няма да я оставят току така.

Тука има тука няма носи по малки загуби

Биткойн и подобни имат 2 основни функции: Да "попият" и извадят от употреба колосалното количество излишни пари - за това на голям брой "инвеститори" им предстои да изгорят. Да тестват блокчейн технологията с оглед постепенното налагане на дигитални пари и премахване на парите в брой.

Почти съм съгласен, но блокчейна има много по-добри приложения от дигитализаци на парите. Представи си тези самоподдържаща и неконтролируема система да обслужва гласуване за избори. На всеки човек се праща еквивалент на дигитален портфейл и чрез пращането на информация от него се извършва гласуване, което не е възможно да бъде подправено. Винаги в блокчейна ще се вижда хеша на даден човек и какво е направено, макар и анонимно. т.е. можеш да си гласуваш и никой няма да знае, че си бил ти, освен ако не си признаеш сам. И това е само един пример. Представи си подобна система да поддържа всички подписи, които някога си поставил. Тази система може да потвърди, че си подписал даден документ или не, без възможност някой да я манипулира... Парите бяха само тест, защото всеки иска да открадне парите. Ако не може, значи всичко останало, което е по-малко интересно, също е в безопасност. Обаче съществува и риск от това блокчейна да не издържи на бъдещата изчислителна мощ. Криптирането може да се разбие от квантов компютър например. Ще видим до къде ще стигне всичко.

Е има и едни други 60%, дето са на печалба.

И аз познавам един който беше от 60%, спечели 100 000 долара. После ги инвестира в някакъв койн за футболни отбори....май му останаха 2-3 хилки накрая...

Поета го е казал: Пирамиди, фараони и балъци за милиони...

след наложените от нас финансови санкции , братушките се опитаха да се спасят чрез криптаците , но ние ги ударихме и там много жестоко , сега ще пият по една голема ладка вода :)))))

Инвестирам толкова, колкото мога да си позволя да загубя. За този биткойн повече от 5 лева не давам. Ако иска.

Баси!? Само 3 коментара... панелните специалисти по майнинг и трейдърство ги отвя вятъра на майната си... Къде се изгубиха ония дето продавали по 2 бика и си купували нови апартаменти? Кеде сте бе? ха-ха...

Копаят шистов газ.

ХАХАХАХА Удра след удар за руските отрепки! Масово минаха на Биткойн заради санкцийте!

Довиждане, довиждане...:)

Няма лошо! Хубав тренд ...