От 1 октомври всички стопански потребители на услугата "електрическа енергия" е необходимо да преминат на свободния пазар. В срок до 10 септември всички те трябва да изберат фирма търговец на електрическа енергия и да сключат договор.

"Гранд Енерджи Дистрибюшън" ЕООД е една от най-големите и водещи компании в България за търговия с електрическа енергия.

Фирмата твърди, че покупката на ток от тях е лесна, защото са изградили доверие в клиентите вследствие на 10годишния им опит и доброто име.

"Гарантираме, че предлагаме на клиентите изключително добра цена, но това никой от нашите партньори не би подложил на съмнение, защото за нас това е традиция" - твърдят от компанията.

Възможно е компанията да има основание, защото прави впечатление, че дори и на фирмите с малка консумация се предлагат изключително конкурентни условия, които са ясни и прости.

"Гранд Енерджи Дистрибюшън" се е доказала на пазара като изключително сигурен и надежден енергиен партньор, привлякла в екипа си едни от най-опитните експерти в областта на търговията с електрическа енергия на територията на България, готови да предоставят съдействие и експертен съвет на всички стопански потребители, които имат нужда от допълнителна информация, касаеща се до преминаването към услугите на специализирана фирма - търговец на електрическа енергия. Всеки може да се свърже с нас онлайн или по телефона." - заявяват от фирмата.

От компанията направиха уточнение, за да бъдат полезни за потребителите, че за да бъде изготвена оферта е необходимо онлайн да бъдат попълнени името на фирмата, данни за контакт и да бъде приложена поне една месечна фактура за консумацията на електрическа енергия. От компанията обясниха, че на база получената информация, техните служители правят анализ и изготвят индивидуална оферта, съобразена с конкретните изисквания на интересуващия се.

И това в кратък срок максимално до 24 часа. После всичко става лесно - хората получават кратък с договор с ясни и прозрачни условия. Без малки букви и без да усетят получават енергия на пазарна, а не на конюктурна цена.