По този начин партньорите споделят ресурсите и възможностите си, за да предложат на клиентите по целия свят своята широка гама от продукти и услуги по персонализиран начин в бъдеще. С TTS оборудването Керхер допълва портфолиото си от решения за почистване на сгради и продължава да се позиционира като доставчик на пълната гама. TTS разширява пазарната си позиция благодарение на наложения и разпознаваем бранд на Керхер, като ще има достъп до широката му продуктова гама.

Ефективното почистване на сгради изисква комбинация от машини, почистващи роботи и ръчни инструменти за постигане на най-добър хигиенен резултат, оптимизиращ потреблението с икономически и екологични ползи. TTS специализира в професионално оборудване за ръчно почистване, ергономичен дизайн и ефективни решения за всяка среда - хотелиерство, здравеопазване и зони с голям трафик.

Марко Кардинале, вицепрезидент подопочистващи решения в Алфред Керхер, споделя: "Вече предлагаме продукти в сектора на ръчните инструменти, но участието ни в TTS ще завърши и подсили портфолиото ни: TTS ще действа като наш център по компетентност, управлявайки веригата за доставки на ръчни инструменти."

Тясното сътрудничество е добра идея и от организационна гледна точка; двата фамилни бизнеса следват подобна стратегия по отношение на корпоративния мениджмънт. В момента TTS Cleaning S.R.L. прави преход към следващото поколение, засилвайки фокуса върху бъдещото развитие на компанията. Ренато Зорзо, главен изпълнителен директор и собственик на TTS Cleaning S.R.L., заявява: "В Керхер намерихме силен партньор, за да повишим видимостта на нашата марка, отваряйки нови пазари и канали, разширявайки производството и повишавайки нашата конкурентоспособност. В допълнение, сега можем да обединим нашия иновативен подход към ръчните инструменти с иновативната почистваща технология на Керхер." За ясно разпределение и добра видимост на пазара, Керхер и TTS решиха да кобрандират изделията с двете лога.