Ако е дошло време Вие и хората, които обичате, да се сдобиете с нов дом, ако търсите изгодно жилище, в което да не правите компромис с качеството - имаме добри новини за Вас. Реномираната строително-инвестиционна компания Атлантис България Холдинг, носител на наградата Инвеститор на годината за 2018-а, току-що обяви своя нов жилищен проект. Той е разположен в уреден квартал, без прекомерно застрояване, а цените са без конкуренция в цяла София - 750 €/кв.м. Запознайте се с Atlantis Barcode!

Снимки: Атлантис България Холдинг

Проектът се състои от две сгради и е разположен в кв. Люлин 5, в непосредствена близост до супермаркети, детски градини, ясли, училища, няколко реномирани езикови гимназии, Мега Мол, бензиностанции, магазини, пазар, големи зелени площи, болници и всякакви други удобства. Достъпът до центъра на столицата пък е бърз и уреден - точно пред комплекса е спирката на трамвай №8, а на пешеходно разстояние има и метростанция. До нея се достига за 20 минути пеша или за 7 минути с трамвай.

Снимки: Атлантис България Холдинг

Важно е как изглежда сградата, в която живеете, важно е как изглеждат общите части, които Ви отвеждат до Вашия дом. Затова Atlantis Barcode ще се отличава със своята съвременна емблематична архитектурна визия. Трябва да споменем и голямото отстояние между сградите, което ще позволи всеки един апартамент да се радва на много естествена светлина, независимо от етажа.

Снимки: Атлантис България Холдинг

Режийните разходи не са за подценяване при избора на нов дом и затова Atlantis Barcode ще бъде на ТЕЦ с хоризонтална инсталация, което гарантира ниски месечни разходи за отопление.

Само сега, в етапа на предварителните продажби, имате избор от двустайни, тристайни и четиристайни жилища с практични разпределения, благоприятни изложения и красиви гледки към Витоша и града. Ако имате нужда от първи семеен дом (ако сте станали трима или четирима), в Atlantis Barcode Ви очакват слънчеви тристайни апартаменти, от които да избирате. Цените стартират от €64 448. Ако пък искате парите Ви да работят за Вас и търсите двустаен апартамент с цел инвестиция, отново Atlantis Barcode има какво да предложи на цени от €42 825. Четиристайните апартаменти пък стартират с цени от €88 535.

Снимки: Атлантис България Холдинг

Проектът беше премиерно презентиран по време на семинара за имоти ново строителство, организиран от агенция Stonehard и предизвика огромен интерес сред купувачите заради отличната репутация на инвеститора и, разбира се, супер конкурентните цени.

Снимки: Атлантис България Холдинг

Atlantis Barcode e повече от отличен жилищен проект, за чието качество Атлантис България Холдинг гарантира с името си. Побързайте да резервирате жилище при най-добри цени и условия.

Свържете се с Любин Чаков на 0882 638 445 или l.chakov@stonehard.bg