Коментари - Застой, инфлация, безработица, възстановяване: какво става в европейската икономика | Бизнес.dir.bg
назад

Застой, инфлация, безработица, възстановяване: какво става в европейската икономика

Рецесия надвисна над европейската икономика, но все пак в някои от страните растежът надминава очакванията

Обратно в новината

Коментари - Застой, инфлация, безработица, възстановяване: какво става в европейската икономика | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европейската икономика е в тоталне колапс заради цените на енергоносителите. Няма никакво "възстановяване", има драма, докараба от глупави марксистки политики, като зелената сделка.

Европейската икономика отива на ПСМ.

Едианственното, което правеше Европейската Икономика печеливша, беше ЕВТИНАТА ЕНЕРГИЯ И СУРОВИНИ ОТ РУСИЯ. Всички други Легенди за УМОПОМРАЧИТЕЛНО ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ са просто смешни ...

ТОВА Е РЕЗУЛТАТ ОТ ПОЛИТИКАТА НА САЩ И АНГЛИЯ........

Да и се не види и световната икономика и най-вече Европейската! Все расте, расте с три процента и все е на загуба. С този небивал растеж не може да си покрие скритата инфлация. И изведнъж се оказа, че задникът на икономиката е извън гащите от толкова растеж

Да бе, господ като раздавал диверсификация на енергия и на най-малките оставил к.рец. Почвайте да гледате коне и кобили, и махнете забраната за каруци в столицата, че да има с какво да се придвижвате след 6 месеца.,

Всичко се променя, природа, икономика и човека дори. Нищо не стои на едно място и доброто и лошото. Такъв е живота , вечностти няма, какво да се прави.

Сал Рашка изглежда на вид мизерна и одърпана има иначе реално цъфти и верже - хеле пък сега Стратег Путю като им нахендри спецобосрацията :)

Какво стана, какво става и какво ще стане с европейската икономика.....мдаа, може да спекулираме по темата до откат. Пилците се броят на есен.

Значи, според статистиката европейските държави се подобряват с около 1%. Русия още повече, Украйна получи рекорден брой външни инвестиции. Трябва да признаем, че от войната има полза.

това което става и с българската от много време насам!

РАСТЕЖ 0.5-1%.?! РАСТЕЖ в границите на СТАТИСТИЧЕСКАТА ГРЕШКА. ... ЮРУШ на САНКЦИИТЕ към Русия!

Какво се случва с пациента който се самопростреля в двата крака? Ами как да е - като самопрострелял се идиот. Не върви много добре.

Евопа потъва , с любезното съдействие на Урсула , Макрон , Шолц , Борел , и други знайни и незнайни акушерки , филолози и т.н. неграмотници.

Застоят си има име -САЩ