Коментари - Застой, инфлация, безработица, възстановяване: какво става в европейската икономика | Бизнес.dir.bg
назад

Застой, инфлация, безработица, възстановяване: какво става в европейската икономика

Рецесия надвисна над европейската икономика, но все пак в някои от страните растежът надминава очакванията

Обратно в новината

Коментари - Застой, инфлация, безработица, възстановяване: какво става в европейската икономика | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Застоят си има име -САЩ

Евопа потъва , с любезното съдействие на Урсула , Макрон , Шолц , Борел , и други знайни и незнайни акушерки , филолози и т.н. неграмотници.

Какво се случва с пациента който се самопростреля в двата крака? Ами как да е - като самопрострелял се идиот. Не върви много добре.

РАСТЕЖ 0.5-1%.?! РАСТЕЖ в границите на СТАТИСТИЧЕСКАТА ГРЕШКА. ... ЮРУШ на САНКЦИИТЕ към Русия!

това което става и с българската от много време насам!

Значи, според статистиката европейските държави се подобряват с около 1%. Русия още повече, Украйна получи рекорден брой външни инвестиции. Трябва да признаем, че от войната има полза.

Какво стана, какво става и какво ще стане с европейската икономика.....мдаа, може да спекулираме по темата до откат. Пилците се броят на есен.

Всичко се променя, природа, икономика и човека дори. Нищо не стои на едно място и доброто и лошото. Такъв е живота , вечностти няма, какво да се прави.

Да и се не види и световната икономика и най-вече Европейската! Все расте, расте с три процента и все е на загуба. С този небивал растеж не може да си покрие скритата инфлация. И изведнъж се оказа, че задникът на икономиката е извън гащите от толкова растеж

Сал Рашка изглежда на вид мизерна и одърпана има иначе реално цъфти и верже - хеле пък сега Стратег Путю като им нахендри спецобосрацията :)

ТОВА Е РЕЗУЛТАТ ОТ ПОЛИТИКАТА НА САЩ И АНГЛИЯ........

Едианственното, което правеше Европейската Икономика печеливша, беше ЕВТИНАТА ЕНЕРГИЯ И СУРОВИНИ ОТ РУСИЯ. Всички други Легенди за УМОПОМРАЧИТЕЛНО ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ са просто смешни ...

Европейската икономика отива на ПСМ.

Европейската икономика е в тоталне колапс заради цените на енергоносителите. Няма никакво "възстановяване", има драма, докараба от глупави марксистки политики, като зелената сделка.