Защо рибата застана между Обединеното кралство и ЕС

Лондон запазва твърда позиция за риболова в преговорите с ЕС. Времето за сделка изтича, предупреждава британски министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като няма брюкселски пасти, да муат сурова цаца, пардон аншоа.

Рибата беше просто уловена, замразена, продадена, изядена или изхвърлена. Човеците се спънаха от алчност, борба за търговски ресурси, за рибата е все едно.

Някой знае ли кои са така наречените морски води на Англия , от кога са и с какво право продължава да има претенции че са нейна собственост?

Наистина, че в Англия скумрията не е на почит /даже не знам дали въобще я ядат/, но е част от фуража за прасетата. А цената на бекона е чувствителна тема на острова.

Англичаните винаги са били паразити. И когато се самоизядат и почнат да напускат острова, се надявам границите да са безвъзвратно затворени за тях.

Защото някои богати Англичани искат да разпродадат Англия на праче и така да направят адски много пари. Никой не може да ме убеди, че индустрия, която ти е 0.12 процента от БВП и в нея работят 0.1 процента от работоспосното ти насление си залсужава да си намалиш БВП с 5%...

Аман от индийци на континента

"За разлика от това, "зоналната обвързаност" разпределя квоти според средата на обитаване на рибите.... " На това и най-тъпия пакистанец не би се вързал.

А най-интересното е , че става дума за скумрията , англичаните нямат традиции въобще дали става за ядене , от нея се интересуват само новите страни от ЕС , те пък я обожават.....

Ей какви разбирачи, яде се скумрия естествено, дори много. И не е евтина. Цената и започва от 3.50 и прясна е 6-7 паунда. Филето е още по скъпо, там е на бройка 2 в опаковка. За 6 паунда са дъгова пъстърва, сьомга, sea brim, треска и талапия. Лаврака е към 8, и към 11 са вече по екзотичните, например морски скат. Цени Морисън.