Заради ERM-II: Проверяват застрахователите у нас

Промените в бранша вероятно ще доведат до увеличение на цената на застраховките, смята Кирил Бошов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом проверката ще увеличи цената на застраховките следва, че тези застрахователи оперират в България на база измама. И това не е трудно за установяване. На 4-5 милиона население с децата, с бебетата, наличните над тридесетина застрахователи са твърде много. Време е вече тези от КФН да се събудят и застрахователите с най-високи цени да бъдат отстранени, отнемайки им правото да упражняват дейност на територията на България. И така, докато останат застрахователи адекватни на пазара в България. След това следва да се наложи падане на цените на всички застраховки. Така едни около 2 милиарда национален капитал изнасян от застрахователите ще остават в България - ето как се осигуряват по най-лесния начин едни 2 милиарда инвестиции, при това български, защото парите на стоят и тези два милиарда, сега изнасяни от застрахователите, ще се реализират в България!

фармацевтичната,енергийната,водоснабдителната,бензиновата и други мафии и тези вече са твърдо в списъка! Крайно лъжливи,свикнали с евтини трикове и информации да изстискват ежегодно все повече и повече средства,за да могат да си клатят краката и да си свиркат на гърба на наивниците. Защо не се намери държавен орган да инесе точни данни какви са приходите и разходите в този бизнес,какви са заплатите на заетите в него и на управляващите го,за да се знае защо всяка година протакат въвеждането на системата бонус-малус,за да се организира едно по-справедливо заплащане на полиците от нарушителите и от спазващите законите за движение по пътищата. Когато има лесни пари,има и леност,ето затова тези господа протакат вече години въвеждането на справедливост. Къде са шевовете на комисията за финансов надзор със заплати над 13000лв,и те няма защо да бързат,заплатите им са гарантирани. И така до догодина,до амина! На маймуни ни направихте,негодници неедни!

Цитат: "....С въвеждането на системата "бонус-малус" от 2019 г., водачите с лошо поведение на пътя, ще плащат повече за "Гражданска отговорност", прогнозира той...." Кажи им мафиоти и не ги обиждай повече?! Шшш ало Кире кажи тия които са изрядни колко по-малко ще плащат недей ми дрънка за ЕРМ 2 , времето , наводненията и подводното езеро на Марс. Тия немогат да разберът че колкото повече вдигат ГО и минават психологическата граница на търпимост толкова по масово ГО няма да се плаща. Що не вземат за забранят на народа да се предвижда с МПС-та и да минем като в Китай на скутерчето от по 50 кубика и Велосипеди..

Що верно не вземете да минете? ...и на градски транспорт, а?

няма бре, аз съм приготвил една летяща чиния у гаража. Няма ГО, няма Данък МПС , няма винетка. Лети където поискаш а застрахователите да ми .... имат едно добър ден :)

Що не затварят, като "работят на загуба", питам???

Ама те от своя джоб ги дават, само и само на ползу роду да работят! Хи хи...Или както е казал поета - Ако спечеля - печеля само аз, ако загубя - ДГД балъците...

Къф поет, бре? Опитваш се вулгарно да перефразираш Левски, засрами се!