Коментари - Задава се поскъпване на природния газ | Бизнес.dir.bg
назад

Задава се поскъпване на природния газ

Общественият доставчик уверява, че за септември газ има достатъчно - нагнетен и по договори за доставки

Обратно в новината

Коментари - Задава се поскъпване на природния газ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задава се Белене на 34 степен!

Започва се!

Задава се една от най-тежките зими за последните 30 години. Всичко ще е много скъпо. СТЯГАЙТЕ СЕ

Ся да видите как се еве колонята

Досега пляскахме с ръце и се прегръщахме, как сме прекъснали газовата зависимост от Русия, ама зимата ни пощади, лятото консумацията на газ е ниска. Един по-сериозен студ и не знам какво ще стане.

Се повтаря преди ВСЯКА зима от Виденовата насам

Тая верно ли е счупила тоалетна чиния в офиса на булгаргаз???

Ха, добре дошли! "Смачкахме със санкциите руските агресори", "енергийно независими сме", "азерския газ е по-евтин", "Европа няма да ни остави", "Путин скоро ще клекне", яжте сега дебелия. Каквото си навре човек отзад, никой не може му го навре.

тия откриха топлата вода

Държава Холандия няма на това земно кълбе.

Аз 35-6 години не съм видял нещо да е поевтинявало

ㅤ

Скоро не е поскъпвала така демократично.

Естествено че газ ще има, въпросът е на каква цена и тази цена ще бъде ли поносима за раята. Иначе и с газ и без газ раята си е рая. Стрижете я неразбрани, кой ви бърка ....

Киро каза ,че ще е по-евтино ! Аз много му вярвам ! :)))

Спокойно, следващото лято пак ще поевтинее.

Тая другарка много грозна бе. По хубава снимка нямаше ли.

За газта не знам, ама е факт, че цените за снабдяване с ток за дневна и нощна енергия са скочили съответно с 20 и над 200(двеста)%. Вижте си фактурите за периода преди и след първи юли.

ЕСТЕСТВЕНО. ИДЕ ЗИМНИЯ СЕЗОН С ПО ГОЛЯМАТА КОНСУМАЦИЯ.

Не ми се говори вече изобщо. Посоката е ясна. Към дъното отиваме.

Тая кифла още ли е там ?

Може ли още санкции към Русия?

Как какво ще правим - ще замръзваме, ще ядем кучета и котки, както го описваха миналата година по рушлямския телевизор. :)

Как бе! Тиквата нали щеше да дави у газ! А Краварите л'о пра'ят...!

Да живей най-демократичният газ !!! Той ще ни оправи !!!

К'во подскъпване разпрая таз кака? Нъл' Кирчу-Ментата, Асенчу, Гномът и Мравояда се заклеха - ник'ъв руски газ, само димукратически-мирикански

Руската газ с атлантическа надценка от ПОСОЛСТВОТО

Едно време САЩ разправяха, че газ можел да стига до нашите терминали на 200$ за 1000 куб. м. Сега казаха: Да, бе, ама нашите производители не искат да продават под пазар... Ако не беше трагично, щеше да е мноого смешно.

Преди година и половина цената на парното беше около 40 лева на мегават.Сега е 140 лева.Та толкова за "по евтиния втечнен демократичен газ". Аз вярвам на джоба си а не на глупостите които дрънкат слугите на посолството.

израждане лъжат както винаги. Няма съществена ралика между сметката ми тази и миналата година.

Защо онова недоразумение Лайнарев не вземе да събере всички свалени радиатори и да ги прати на Украйна да се топлят с тях..

Можеш и да не го ползваш, никой не те задължава.

Ама махнете тоя булдог от снимката....тя новината си е достатъчно гадна.

дай да видим тези сметки. Защо ли моите сментки са се повишили с по-малко от 10%

Бегай при путлер на Убаво и ми ми мрънкат, ако нямаш пари за билте ще ти го купя с най-голям кеф

Миналата зима умряхме от студ, вече сме в отвъдното, ама и там без савецка газ не може...

Шило

Що така? То, скокът не е само в природния газ, ама що се получава? Нали, след като отрязахме руснаците, мед и масло трябваше да потече?

Шило

Нали всичко щеше да е по-евтино?

Защо ли???

Аз не го ползвам и имам 500лв да плащам.

Стига сте ревали! И от наше находище да е пак цените ще са същите. Като произвеждаме евтин ток от Козлодуй да не би да плащаме по малко. Излишъка се изнася, а парите има кой да ги съхранява в депозити ( Спестяванията в банките в България в края на юли са 120,116 млрд. лв.) отново няма да стигнат до нас. https://www.investor.bg/a/539-banki-i-zastrahovateli/380008-rastat-na-depozitite-i-kreditite-na-bankite-v-balgariya-se-zabavi-i-prez-yuli Сума по голяма от половината годишен бюджет на цялата държава, която стои затворена в депозити, мъртви пари без да носят никакви облаги за нас, а само за банките. Тези обаче, които са ги "усвоили" не са ги спечелили с успешен бизнес, за да имат идея как да ги вложат отново и да ги йумножат, а държат на депозити. Други като тях пък, като нямат работещи идеи, пък бетонираха държавата и построиха хотели един до друг, а сега се оплакват, че нямат туристи и наематели.. Няма нужда да гадаем кой реално ги е изработил Когото и да издигнем начело на държавата никой нищо няма да ни даде ако сами не ги принудим да разпределят благата по равномерно.

Народа заслужава повече , нали сам си ги избра .... вдигайте тройно цената. Демокрация , демокрация ..... още още още

Гарантирано пт ППДБ ГЕРБ, горивата поскъпват ежедневно, а от 2024 излизаме на джендъро-либерасткия ЕС пазар на ел енергия. Цените на тока ще поскъпнат 3-4 пъти, защото кокорин и кирин се надупиха на Урсула-ваксината. Важното е да сме здрави.

Демокрацията не е когато чакаш някой да ти даде милостиня, а непрекъснато да напомняш за себе си на назначените от теб изпълнители, че те имат задължения към теб, а не обратно. Ако чакаш сами да се сетят, че те са ти длъжници, а не ти на тях много си наивен! Никога няма да дочакаш такъв момент.

Както винаги, газ ще има, но не казваме на каква цена?! Скоро и тока ще стане свободен, и ще обеднеем ударно от спекулантите на пазара!!! Няма никакъв пазар, само спекулантите печелят!!! Поскъпване в даден момент не води до повече газ, нито че е свършил!!! Просто едни наглеци с участието на ЕК и нашите предатели грантаджии, ще печелят двойно и тройно безнаказано!!! ОСТАВКА ВЕДНАГА И НА НАРОД3Н СЪД!!!

Пак си е руски, но на западни цени. "свободата и демокрацията" толкова струват. Важното е да се скубят овцете и да им се внушава, че това е висше благо.

Защо ли така?

И половината от нужния газ ще стигне защото демократичната му цена тази зима ще го направи почти неизползваем.Миналата бяха нужни 700 лв за три стаи а тази сигурно 1000. Да им сера на демокрацията

НИможе да бъде! С което и правителство да сме цените винаги ще са нагоре!

...колко пръста виждаш?

Холандия е само една от провинциите ѝ;)