Коментари - Задава се поскъпване на природния газ | Бизнес.dir.bg
назад

Задава се поскъпване на природния газ

Общественият доставчик уверява, че за септември газ има достатъчно - нагнетен и по договори за доставки

Обратно в новината

Коментари - Задава се поскъпване на природния газ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако "Булгаргаз" предприеме стъпки да се съобрази с високите цени на газа на борсите и не прехвърли пълното увеличение на потребителите, това може да допринесе за защитата на потребителските интереси

Ох, като почнете да плашите хората с нереалистични прогнози!! Какво поскъпване, газът в момента е в пъти по-евтин от електроенергията... а и да има поскъпване няма да е с повече от 1 - 2 процента нагоре.. неусетно...

Ееей затова ли беше този рев и ерчени срещу РУСИЯ по големи Глупаци от ЕС историята не помни така си го навряха че дълго ще им държи жалние за младите поколения който ще се мъчат с лажливата им демокрация

Ще горите флаговете на Украйна да се греете. Ще въртите пидалите да се грете и да борите Путиня. Тъпи олигофрени.

ноо грозна таа бе

НИможе да бъде! С което и правителство да сме цените винаги ще са нагоре!

И половината от нужния газ ще стигне защото демократичната му цена тази зима ще го направи почти неизползваем.Миналата бяха нужни 700 лв за три стаи а тази сигурно 1000. Да им сера на демокрацията

Защо ли така?

Пак си е руски, но на западни цени. "свободата и демокрацията" толкова струват. Важното е да се скубят овцете и да им се внушава, че това е висше благо.

Както винаги, газ ще има, но не казваме на каква цена?! Скоро и тока ще стане свободен, и ще обеднеем ударно от спекулантите на пазара!!! Няма никакъв пазар, само спекулантите печелят!!! Поскъпване в даден момент не води до повече газ, нито че е свършил!!! Просто едни наглеци с участието на ЕК и нашите предатели грантаджии, ще печелят двойно и тройно безнаказано!!! ОСТАВКА ВЕДНАГА И НА НАРОД3Н СЪД!!!

Гарантирано пт ППДБ ГЕРБ, горивата поскъпват ежедневно, а от 2024 излизаме на джендъро-либерасткия ЕС пазар на ел енергия. Цените на тока ще поскъпнат 3-4 пъти, защото кокорин и кирин се надупиха на Урсула-ваксината. Важното е да сме здрави.

Народа заслужава повече , нали сам си ги избра .... вдигайте тройно цената. Демокрация , демокрация ..... още още още

Демокрацията не е когато чакаш някой да ти даде милостиня, а непрекъснато да напомняш за себе си на назначените от теб изпълнители, че те имат задължения към теб, а не обратно. Ако чакаш сами да се сетят, че те са ти длъжници, а не ти на тях много си наивен! Никога няма да дочакаш такъв момент.

Стига сте ревали! И от наше находище да е пак цените ще са същите. Като произвеждаме евтин ток от Козлодуй да не би да плащаме по малко. Излишъка се изнася, а парите има кой да ги съхранява в депозити ( Спестяванията в банките в България в края на юли са 120,116 млрд. лв.) отново няма да стигнат до нас. https://www.investor.bg/a/539-banki-i-zastrahovateli/380008-rastat-na-depozitite-i-kreditite-na-bankite-v-balgariya-se-zabavi-i-prez-yuli Сума по голяма от половината годишен бюджет на цялата държава, която стои затворена в депозити, мъртви пари без да носят никакви облаги за нас, а само за банките. Тези обаче, които са ги "усвоили" не са ги спечелили с успешен бизнес, за да имат идея как да ги вложат отново и да ги йумножат, а държат на депозити. Други като тях пък, като нямат работещи идеи, пък бетонираха държавата и построиха хотели един до друг, а сега се оплакват, че нямат туристи и наематели.. Няма нужда да гадаем кой реално ги е изработил Когото и да издигнем начело на държавата никой нищо няма да ни даде ако сами не ги принудим да разпределят благата по равномерно.

Защо ли???

Шило

Що така? То, скокът не е само в природния газ, ама що се получава? Нали, след като отрязахме руснаците, мед и масло трябваше да потече?

Ама махнете тоя булдог от снимката....тя новината си е достатъчно гадна.

Защо онова недоразумение Лайнарев не вземе да събере всички свалени радиатори и да ги прати на Украйна да се топлят с тях..

Преди година и половина цената на парното беше около 40 лева на мегават.Сега е 140 лева.Та толкова за "по евтиния втечнен демократичен газ". Аз вярвам на джоба си а не на глупостите които дрънкат слугите на посолството.

израждане лъжат както винаги. Няма съществена ралика между сметката ми тази и миналата година.

Можеш и да не го ползваш, никой не те задължава.

Шило

Нали всичко щеше да е по-евтино?

Аз не го ползвам и имам 500лв да плащам.

Едно време САЩ разправяха, че газ можел да стига до нашите терминали на 200$ за 1000 куб. м. Сега казаха: Да, бе, ама нашите производители не искат да продават под пазар... Ако не беше трагично, щеше да е мноого смешно.

Руската газ с атлантическа надценка от ПОСОЛСТВОТО

К'во подскъпване разпрая таз кака? Нъл' Кирчу-Ментата, Асенчу, Гномът и Мравояда се заклеха - ник'ъв руски газ, само димукратически-мирикански

Да живей най-демократичният газ !!! Той ще ни оправи !!!

Как бе! Тиквата нали щеше да дави у газ! А Краварите л'о пра'ят...!

Може ли още санкции към Русия?

Тая кифла още ли е там ?

Не ми се говори вече изобщо. Посоката е ясна. Към дъното отиваме.

ЕСТЕСТВЕНО. ИДЕ ЗИМНИЯ СЕЗОН С ПО ГОЛЯМАТА КОНСУМАЦИЯ.

За газта не знам, ама е факт, че цените за снабдяване с ток за дневна и нощна енергия са скочили съответно с 20 и над 200(двеста)%. Вижте си фактурите за периода преди и след първи юли.

дай да видим тези сметки. Защо ли моите сментки са се повишили с по-малко от 10%

Тая другарка много грозна бе. По хубава снимка нямаше ли.

Спокойно, следващото лято пак ще поевтинее.

Киро каза ,че ще е по-евтино ! Аз много му вярвам ! :)))

Миналата зима умряхме от студ, вече сме в отвъдното, ама и там без савецка газ не може...

Естествено че газ ще има, въпросът е на каква цена и тази цена ще бъде ли поносима за раята. Иначе и с газ и без газ раята си е рая. Стрижете я неразбрани, кой ви бърка ....

ㅤ

Скоро не е поскъпвала така демократично.

Аз 35-6 години не съм видял нещо да е поевтинявало

Държава Холандия няма на това земно кълбе.

...колко пръста виждаш?

Холандия е само една от провинциите ѝ;)

тия откриха топлата вода

Ха, добре дошли! "Смачкахме със санкциите руските агресори", "енергийно независими сме", "азерския газ е по-евтин", "Европа няма да ни остави", "Путин скоро ще клекне", яжте сега дебелия. Каквото си навре човек отзад, никой не може му го навре.

Тая верно ли е счупила тоалетна чиния в офиса на булгаргаз???

Досега пляскахме с ръце и се прегръщахме, как сме прекъснали газовата зависимост от Русия, ама зимата ни пощади, лятото консумацията на газ е ниска. Един по-сериозен студ и не знам какво ще стане.

Как какво ще правим - ще замръзваме, ще ядем кучета и котки, както го описваха миналата година по рушлямския телевизор. :)

Бегай при путлер на Убаво и ми ми мрънкат, ако нямаш пари за билте ще ти го купя с най-голям кеф

Ся да видите как се еве колонята

Задава се една от най-тежките зими за последните 30 години. Всичко ще е много скъпо. СТЯГАЙТЕ СЕ

Се повтаря преди ВСЯКА зима от Виденовата насам

Започва се!

Задава се Белене на 34 степен!