За да привлече туристи от цял свят, България завива към масова ваксинация

Средствата от актуализацията на бюджета в туризма ще се използват за стимулиране на ваксинационния процес в България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пътя към ада е постлан с добри намерения !!

България не завива на никъде, разумът има една посока. Напротив оставаме една от малко разумните нации, насред пландемията. Мисирките завиват рязко накъдето им диктуват.

всички антиваксъри на съд!!! закон и затвор.

ама друг път.

Циркът продължава. Поне някои им е ясно за какво иде реч: https://paxthracia.blogspot.com/2021/09/3.html

Ганьо е проЗ и няма да се ваксинира. Той знае, че Бил Гейтс ще му сложи чип и ще знае колко рИкия ще изпие днес в селския хоримаг. Давай Ганьо, ти си юнак. Българи - юнаци!!!! Оле!!!

Освен, че и ти си Ганьо в добавка спадаш и към особено рядък чифтокопитен подвид.

Как ще влезем в зелената зона щом ваксите също се разболяват и заразяват другите ?

Пълни тъпаци! Този година сезонът им беше спасен от българи , които не ходиха в чужбина заради ваксинациите. Ке има да чакат чужденци на Слънчака. Беше. Догодина и българи няма да имат. Ако съм с ваксина с 200 към Гърция. Айде чао!

Ще се повторя че мутренските хотели вооооще мене интересуват както и планинските Вакса за нищо на света

КРУМ СТРАШНИЙ: “КОЙТО НЕ ЩЕ МИРА, ПОЛУЧАВА СЕКИРА” Заиграването по свирката на Европейският Съветски съюз с правата и свободите на гражданите, в името на заветните комисионни от Биг Фарма и “помощи”, или даже поради глупост, е опасно не само за политическата кариера на тия неофашисти, но и за живота им. КАК ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ СТАВА ДУМА НЕ ЗА ПАНДЕМИЯ, А ЗА СВЕТОВЕН ЗАГОВОР за преразпределение на икономика, пазари и финанси, за геноцид и за налагане на фашизъм? 1.СЛЕДЕТЕ ПОТОЦИТЕ НА ПАРИТЕ. Богатите по света станаха още по-богати, а само с инфлацията българите обедняха поне с 20% 2.НАЛАГАНЕ НА СПАЙКОВИ ВАКСИНИ Е ГЕНОЦИД. Това е все едно да избирате измежду разстрел, обесване, удавяне или обезглавяване. Не ви се предлага обаче да живеете! -Осигури ли ЕС или българското правителство, подобно на Индия, безплатен пакет лекарства за профилактика и домашно лечение на Ковид? -Осигури ли ЕС или българското правителство безопасни класически ваксини с инактивиран вирус, като френската Valneva? -Призна ли ЕС и българското правителство крещящият факт, че прекаралите Ковид имат многократно повече, по-качествени и по-дълготрайни антитела в сравнение с ваксинираните? -Защо се ваксинират деца, при които очакваната смъртност от Ковид е 2/100,000, по-ниска и от обикновен грип, от който децата боледуват всяка година? 3.ФАШИЗЪМ И ВАКСИНАЦИОНЕН ПАСПОРТ.. В СССР и териториите окупирани от нацистите, придвижването ставаше със специални разрешителни бележки. Други хора бяха белязани с едни жълти звезди по дрехите. Имаше и лагери за превъзпитание на инакомислещи. Имаше незаконни медицински експерименти. Имаше медии, които превъзнасяха политиката на властимащите. Който забравя историята, той я повтаря. Това се отнася за всички - за фашистк и за жертвите им.

Кой и колко ли е получил за тази грандиозна идея?

Тука май олигофрените не схващат, че не протестираме срещу вируса ... хаха ... Протестираме срещу маските и мерките, които нямат нищо общо с вируса ... Маските не те предпазват от вируса! ... Псевдо ваксините също! "Когато поробиш тялото, душата се бунтува, но ако поробиш душата, тялото ще я последва" ... Assasin's Creed ...

С други думи ще стимулират бизнесменчетата,а те са алчни,много алчни и по този начин ще принуждават хората да слагат отровите за да може държавата да бъде "зелена" зона за пришълци...... Крачката от свободната воля до геноцида е вече символична и независимо от последствията,повечето от нас сами ще надянат хомота за "общото благо".....

Никой не ти пречи да живееш като отшелник и да правиш каквото си искаш По собствена свободна воля. Само че в едно общество има правила и ако желаеш да бъдеш част от това общество си длъжен да ги спазваш. Като например за да кажеш кола ти трябва шофьорска книжка. Колкото до ваксините-в България все още доброволно А ако някъде ти искат сертификат това е тяхно право. Твоята свободна воля ти дава право да ходиш там където не ти искат сертификат.

Явнооооо, теб те кефи да живееш в нещо като фашизъм в който ще трябва да показваш сертификати и до кенефа да идеш...това както и да е. Едно обаче не мога да разбера - какво напъвате за тая "ваксина" като тя изобщо не е такава?! "Имунизираните" с нея си боледуват, умират, заразяват.... Е?! Къде е предимството ви? Така ли не ви увряха главите, че сте морски свинчета за тестове, че на ваш гръб едни хора правят ОГРОМНИ пари и кой знае още какво са замислили за в бъдеще. Не ви ли се изясни, че ако се хванете на тая въдица край няма да има? Ще ви измислят бацили и "ваксини" до откат? Наисина ли си мислите, че тия алчни гъзове дето седят зад тая истерия са загрижени за здравето ви?! Ужас... Мислете докато е време, че после и да пъшкате файда няма. Хайде бъдете здрави!

Все още? А когато 'все още' свърши какво? Или аз, внасяйки данъци и осигуровки цял живот, за да мога да си купя хляб, трябва да се съглася на всякакви интервенции и робски нашийник? Неслучайно всякакви репортажи от Австралия, а и много други места на съпротива са табу. Неслучайно първо се случва в по-дисциплинираните държави, където хората са склонни на търпимост и са свикнали да живеят с мисълта, че властта мисли за тяхното добро. И затова тук не им се получава тук - защото от нашата власт сме видели само издевателства и тормоз, кражби и корупция. Но няма да остане място по Земята, където човек да се скрие, дори и да не пречи на никого, дори и да не иска нищо от никого. Ние животни ли сме?....

Повече от година водеха неистова пропаганда срещу мерките ваксините и вируса, сега изведнъж се загрижили за ваксинацията. Кацаров от пръв антиваксър, се превърна в привърженик на задължителната ваксинация.

Кацаров не е лекар, а едно мазно лъжливо леке.

Ма вьерно ли ва, ни мойтъ тъй да праити.

Няма да ви стъпим в хотелите и ресторантите, боклуци! В клон на банка физически не съм влизал от 1 година, еб.л съм ви и магазините, къдео ще искате сертификати. Ако се наложи да вадим сертификати, дали ще ви стъпим в говняните хотели, или ще ходим в чужбина? Нещастници!

Ако направят задължително ваксинирането,Радев си заминава.Неговият служебен кабинет ще го провали

Как си представя да достигнем “това ниво на ваксинация, което да позволи на всички туристи по света да пожелаят да посетят страната ни” ?! Миналото лято опропастихме туристическия сезон като подплашихме немските и прочие евро баби с високо ниво на ковид зараза у нас. Тогавашният юни може и да сме имали шанса да постъпим като гърците - затегнаха мерките точно преди летния си сезон. Нямаше значение колко те самите са се бояли от вируса, а колко се бояха клиентите. Ама тази сега се сетила? Не е ли малко доста късничко, а?

Само това ли ни е проблема на туризма. Тази такава овца ли е, за да си го мисли? Преди две години, когато нямаше ковид, избиваха ли се за България? Ами ваксинирайте всички в туризма, щом си въобразявате, че ще мотивирате най-кадърните да работят в него по този начин. В Австралия, или Израел е фрашкано с туристи. Понеже там всички са ваксинирани? Боже, боже, колко мъка и глупост има по този свят.

Със 17% ваксинирани? МУХАХАХАХХХ... Идва зимния сезон и хотелиерите се притесниха... щото навръх сезона, ще влезем в тъмночервените списъци на всички европейски държави, и тогава българските мутро-хотелиери ще се налага пак да се молят на българите, да им спасяваме сезона...

Пет пари не давам за туризма ви, нито за чужбинския. Пробвайте с марсианците, дано ви се вържат.

Засега българите оцеляха под кръстосания огън на байдън/сороската пропаганда и комунистическите напъни на бсп и руската хибридна война. Браво!

Хък...И как ще ме накарате ? Принудително или ще ми спрете пенсията ? Че пенсията е малка и без друго умираме от глад с нея...

Няма никакъв вирус,ако не ми вярваш питай експерта - президент Румен Радев !

как пък успя да намесиш президента и за това? То бива шидзофрения, ама всяко нещо си има граници (да знаеш)...

Да имате склероза нали? Лично Радев размаха юмрук и срещу вируса на Шипка и каза че няма такова нещо. Слави и Корнелия също. Изправи се наведи се горяха маски на площада заедно с Пинокио.

33% от световното население са се ваксинирали, сред които и поне 60% от населението на така наречените богати страни, но виждам, че тук във форума има десетки корифеи в медицината, които се изказват и дават мнение. Когато се напивате по кръчмите с долнокчаствен алкохол, или си пиете с децата домашнярката която само Вие си мислите, че е хубава пушите цигари (междудругото децата в България са на 1 място в света по тютюнопушене) отделно пият, а целта на голяма част от момичетата е да приличат на малолетни проститутки не Ви пречи. Аз не съм се ваксинирал, понеже го преболедувах преди 3 месеца но поне не говоря глупости насам натам. Сигурен съм обаче, че всички богати страни искат да прецакат техните граждани да загинат, да се разболеят или да нямат деца. Относно контрола върху населението то той отдавна е измислен нарича се парична система, по просто казано нямаш достатъчно пари не ядеш пържолки и си стоиш в разпадащата се панелка, така, че за тези които се притесняват повече от това не виждам, че някои може да Ви контролира.

https://t.me/antivaxBG Споделяйте

Ако не сте разбрал, преболедувалите също сме задължени в някакъв момент да се ваксинираме, целта не е имунизация, а цифрова идентичност - QR код, затова Вашата позиция е най-лицемерната от всички. Вие казвате "аз съм ЗА ваксините, хайде хора ваксинирайте се, обаче аз не съм го направил, защото съм преболедувал". Тласкате хората да поемат риск, който Вие самият не сте поел, това е страшно недостойно. Второ, заразили сте се, когато вече е имало ваксини, следователно сте бил антиваксър, защо не сте се ваксинирал още в началото на годината? Аз например боледувах миналата година, за мен не може да се каже, имало е ваксина, сама си избрала да боледуваш. Ама Вие? Защо сте се разболял? Какво Ви е спирало да се ваксинирате още през януари или айде да кажем през март-април? Изкарал сте вирусчето с лека температурка, подкашлял, оправил се, обаче сега другите трябва да понесат всички неизвестни от иглата.

както и още милиарди други хора по света. Някои от повече от година вече. Не виждам колко още ви е необходимо да ви стане известно? И да ви светна че да се ваксинирате със сегашните ваксини след десет години примерно ще е по глупаво дори от сегашните ви притеснения.

Според официалните новини в Източните Балкани случаите на ковид намаляват. Незнайно защо. Опорката, че ваксината пази вече се пропуква. На фона на заразените в Израел или UK или САЩ. Само ти търсиш корифей да ти го каже. А те по медиите основно корифеи говорят и основно глупости говорят.

Това В кой по-точно сайт за световна конспирация го прочете? Или в нечий Фейсбук? За сведение България е на балканите а случаите на хоспитализираните починали растат кажи-речи всеки ден.

те щото туристите от цял свят са се засилили към България, само ваксинационния процес ги спира.. Вижте статистиката от къде имаме туристи 2-3 държави..

Пропагандата продължава....явно има мноого зор..

днес чух една интереесна и много логична теория от една позната ( медицински работник). Съгласно официалната информация, която ни залива отвсякъде , както и на база статистически денни, които човек може да прочете тук таме, почти неуспорим е факта, че ваксинираните могат да се разболяват и да пренасят заразата. Т.е. шанса да се разболееш и да си преносител не зависи от факта дали си ваксиниран. Единствената но изключително съществена разлика - тук не говорим за негативи от ваксината (от една страна в някои държави вече е задължителна за голяма част от хората и по един или друг начин ги принуждават да се ваксинират, а от друга - подписваш информирано съгласие е всичко е на твоя отговорност, което си е пълен нонсенс), а за положителния ефект - ваксинираните прекарват инфекцията по-леко и леталния изход е значително по - рядък. И тук идва интересното. Положителната страна е въпрос на лично отношение към собственото здраве. Тя не вличе на обществото- ваксиниран, неваксиниран шанса да се разболееш и да заразяваш е един и същи. Каква е разликата тогава дали съм ваксиниран, или не, когато ходя на ресторант, на работа или където поискам. Това, че съм ваксиниран не предпазва нито мен, нито околните от зараза. Същевременно, ако другите са ваксинирани, това изобщо не означава, че не са болни и не могат да ме заразят. Каква е тогава целта на рестрикциите и огромния натиск за ваксиниране. Отговорността е единствено на личността и само спрямо нея, а не спрямо обществото. Обществото не се влияе от това дали съм ваксиниран - пак мога да се разболея и да заразявам. Това, което ми идва на ум е, че ако карам по леко шанса да попадна в болница и да създам проблем с недостига не легла, оборудване и т.н. - т. е. да навредя на общественото здравеопазване е по-малък при ваксиниране. Но ако средствата за безплатни ( надявам се, че всички знаят, че такова животно като безплатен обяд не съществува) ваксини, тестове, подпомагане на икономиката печатане на хеликоптерни пари, колапс на икономиката ...огромна инфлация и изяждане на спестяванията ( за кой ли път) бяха вложени в изграждане и оборудване на отделни ковид отделения и болници ( В китай това направиха - направиха отделни болници в които лечението е многократно по евтино и ефективно) то щяхме да икономисаме огромен ресурс. Но.....Нямаше да могат най богатите в света за година да станат с 22% по-богати. Да се преразпредели богатството, да се маргинилизира голяма част от обществото....да настъпи новия световен ред. Пак казвам - не съм антиваксър, но има въпроси на които не мога да си отговоря, или отговорите до които стигам са меко казано плашещи!

Чети какво публикуват човеците лекари, а не колабораторите на медицинския фашизъм, за да си обективно информиран

https://t.me/antivaxBG

роднина се бе разболял, за щастие точно в този момент жена му и децата му бяха в друг град, изолира се няколко дни беше с много висока температура, тежко го изкара, не стигна до болница, само защото беше лекар и знаеше как да овладее ситуацията, на средна възраст е, но се питам ако това се случи на възрастен човек, който не е лекар, а по новините казват, че над 95% не били ваксинирани в отделенията и така било по цял свят, добре за българия ясно, тука за 18% с две дози, половината са си го купили, ами в израел в малта, дето са по 70-80 % офаксани, а имат много хора в интензивните и не само там и в испания и т.н която и западна страна да вземеш, в англия най-факснатите в момента са над 1.3 млн активни случаи, повече от населението на софия и 1000 души в интензивното

https://t.me/antivaxBG

Баща ми на 90 със сърдечни и куп други проблеми, майка ми на 85 с диабет и др. проблеми и брат ми на 60 се разболяха. Доктор ги напътстваше по телефона. Оздравяха и тримата. Не съм сигурна в болница дали бяха оцелели.

Абе човече кажи си го направо,че искат да ни чипират !! И след време ,когато си поискат,могат да ни пратят в отвъдното !! Даже още тази година американците пуснаха игралният филм Implanted. Може да го намерите ,знаете къде, и да го гледате. Бъдете здрави и щастливи !!!!!!!!

Хаха Това е глупост казана от прост човек Няма как да не се ваксинирам след като служебния министър е казал Баси Половината хотели това лято не отвориха защото няма кой да работи Те изобщо хора не могат да намерят взелу да искат и ваксинирани Ами вмесете си от Украйна ваксинирани Ха ха

От групата на ваксинираните отпадат тези със странините ефекти. Сега от групата на неваксинираните отпаднат тези, които не искат да се ваксинират. А малкото работещи, ако не се сетят, че трябва да искат двойни заплати, язък че са се ваксинирали.

Хотелите в Германия скоро ще са затворени, заради задължителното ваксиниране на източно европейците които работят в тях. Германецът е аристократ и той не може да слугува в хотел или ресторант. В Сърбия горят от "желание" да се ваксинират, дори при наличието на стимули. Така е и в България, срещу ваучер за 20 лева.

Просто, е. Виж 80% от българите + циганите и ще разбереш защо Световното правителство КАБАЛ, не преде в РъБъ, НДРК и Ислямски Афганистан. Нали от началото на този месец от Кабул си тръгнаха "цивилизаторите" с техните "атлантически" ценности (власт, пари, секс ...). Големият въпрос е, кога българите ще "неутрализират" Американският и Еврогейският диктат. Моля се, неутрализирането да стане на 14 ноември, ... с масово гласуване.

Австрийският канцлер Курц каза, че ски сезонът в Австрия ще е безопасен, защото персонал, туристи и местни са ваксинирани. А тук селяните от Банско пак ще реват,че сезонът им е провал.

На вируса не му пука какво казва Курц. Спомням си пролетта 2020 като направиха маските задължителни и казаха "сега овладяхме вируса". После направиха тестовете задължителни и пак казаха същото. Сега направиха ваксините задължителни и пак казват същото.

На Курц му е къс и не може да му се вярва.

След първата игла бат Бойко се почувствал много зле и казал ЕПМ,втора игла няма да слагам.

https://t.me/antivaxBG

Мен също ме вълнува въпросът, защо талибаните и народът на Северна Корея при цялата им изостаналост, консерватизъм и световна хуманитарна, фармацевтична, но не и транспортна изолация упорито отказва да изгине от Ковид?

Ти откъде черпиш информация за Северна Корея?

Да се ваксинирам,или не,магаре ли да ме ...бе,или змия да ме ухапе.

Ако ти кажат че ако не се имунизираш ще си изгубиш работата дали това се брои за стимул. Ако ти кажат че не можеш да влизаш в кино дискотека ресторант бар….. Това брои ли се за имунизация. Супер големи късметлии сме че нямаме работещо правителство в момента иначе до се да на бяха натиснали 100 пъти. Но всички партии преди изборите искат да се харесат на 70% от хората които имат мозък и не искат да се бодът и за това всички си мълчат. Глей ко стаа след нова година Като му кажът на Българина да избира между храната и кожата и друго ще говорим

Елита има план. Елита плаща на медиите и политиците. Ако хората се вържат на пропагандата, тогава се казва: "Това е народната воля" и после така се прави. Ако хората не се вържат на пропагандата, тогава се казва: "Народа са популисти и ние ще ги оправим насила" и после така се прави. Какво е добро или лошо за един отделен индивид не интересува никого от елита.

Кажат ли на българина да избира между храната и кожата, тогава "продължаващата" промяна ще стане на мига в животът му.

Една шепа дърти, но богати Сатанисти с неограничена власт виждат, че живота им се изплъзва и скоро ще отидат в отвъдното, затова искат да завлекат цял свят със себе си. Глупави управници и продажни правителства по света играят по тяхната свирка, заради милиардите, които им са дадени. Готови са да затрият народите си, цели нации, заради некви пари, което е пълно безумие. Закво им са тия милиарди, като около тях ще има само мъртъвци. Горе не можете да ги занесете, там на портала пред отвъдното има огромен казан, в който всичко оставяте и влизате с голи ръце.

Аз ли нещо не разбирам... за какво "стимулиране" на туризма говорим, това лято всичко по морето се пръскаше по шевовете, нямаше свободни места нито в хотелите, нито в заведенията. Откъде-накъде останалите данъкоплатци трябва да финансират алчните хотелиери и кръчмари? Те мислиха ли за българите, когато например наемаха украинци да им работят за жълти стотинки, вместо да плащат нормални заплати на българи? Вие знаете ли колко пари искаха за резервация в най-оборотното чалга заведение на морето - предварително, с банков превод?

Гласувайте масово, за да не продължава изтребването на българите с "хуманен" ГЕНОЦИД !Ако сте решили да ходите за гъби, риболов, лов или да си останете у дома, не се чудете защо COVID 19 Ви е напъплил.

Българите няма да се ваксинират, ако трябва ще се разбунтуват, особено ако им посегнете на децата, тогаз напрао у.мрели сте. Политици долни и продажни, срам за народ и Родина сте. Ще докарате нещата дотам, че българите ще ви накажат, като ви оставят празни урните и с години да не можете да съставите правителство, щот на хората не им трябват политици - продажници и антибългари, а им требват читави и свестни, квито няма вече. Всички те работят за себе си, продали се на чужди служби и държави.

За ваксината се знае малко, но се знае, че ако те препазва в някакъв процент от боледуване, тежко такова, не препазва от това да разнасяш вирус навсякъде. Може би една трета от населението ще бъде ваксинирано, а останалите не, но движението на стоки и хора си остава. Докато това не изчезне както е изчезнал испанския грип и чумата, ваксинирането води до контрол над дадени хора, дискриминация и допълнително мутиране на този ворус, а милиардите$ са друга тема/

точно така ваксинираните са супер заразители и това че им позволяват да пътуват означава че някой се грижи само супер заразителите да а в контакт един с друг което дава по голям шанс на вируса да мутира

ама как си вярвате само. От двама виросоносители един ваксиниран и един неваксиниран, вероятността ваксинирания да те зарази е по-малка .

В момента Обединено кралство Великобритания е в червена зона за България, а България е в зелена зона по техните критерии. Какъв туризъм, какви 5 лева? Нали те са масово ваксинирани, а ние не?

Ваксър не разсъждава - ваксър само слуша !

И статистиката показва по-висок процент на починали от ковид след двойно ваксинираните в UK. Обаче всички правят на инат. Защо - защото целта не е нашето здраве.

Бойко ще го ваксинирам с кожена инжекция

Интересно защо суперваксинираните Великобритания и Израел са в червената зона ?

Имало и по прости от мен

е сега тичам да се ваксинирам за да се напълнят хотелите на милен велчев и разни мутри по морето. няма начин

ABSOLUTNO TOCHNO DA IM PALNIM DJOBOVETE NA TEZI KOITO OGRABIXA DARJAVATA

Как не разбрахте, че ваксинацията няма да спаси хората от вируса. Ваксината не действа. Нейното предназначение не е да ви предпази от COVID - 19, а да вкарат в тялото ви определени токсични субстанции - за да станете зависими и да ви контролират след това. Всяка година ще има нов щам и всяка година ще ви принуждават да си биете нова и нова доза - докато вие и поколението ви станете болни, слаби и зависими хора. Това не е ваксина. Това е инструмент за намаляване на населението. Това е ГЕНОЦИТ към човечеството.

Веселинеее, ще ти викам Весо ГЕНОЦИТА. Кой те учи да пишеш, бе? Ако се ваксинираш ще ти подаря правописен речник.

Малко вероятно е да докарат "субстанции", а отговора е много прост. Контрол и печалби за милиарди!

ще извади всякакви доводи за да угоди на господарите си и да смачка робите

С не ваксинирането и тъпите коментари тук, доказваме, че сме най-тъпата нация.

Вие циганите сте най-долното племе на земята.

ДОКАЗВАМЕ, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМАМЕ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ И МОЖЕМ ДА МИСЛИМ! За разлика от ваксърите, които единственото направено е, че вървят под строй и ги МЪРЗИ да мислят!!!!

къде ще предпочетат да отдат туристите от запад - в страна с около 20-25% ваксинирани или в страна с над 70% ваксинирани? Дори и да стане супер еврино тука.

Изобшо не ми трябват "туристи" да повръщат по улиците и да скачат от терасите на мутро-хотелите.

Тези, които идват в България го правят заради ЕВТИНИЯ АЛКОХОЛ и ЖЕНИ. Не се интересуват колко % са ваксинирани тук. А нашите блюдолизци НЕ ИМ ТЪРСЯТ ИМАТ ЛИ PCR, ПРЕБОЛИДУВАЛИ ЛИ СА COVID - ПУСКАТ ГИ. А сега - ваксинацията не вървяла!!! Защо трябва да се подлага населението на геноцид, защо непрекъснато се стресира от кой както може, защо се затварят бизнеси с фалшиви тестове? ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ ПЛУЖЕЦИ?

Държа отговорни всички боцнати овце за мутациите на вируса! ... Всеки който го преболедува както си трябва, получава Лексус-а на антителата! ... Ваксинираните ще трябва да карат с Дачията!

++++

Що не ходиш да се разбереш с Байдън и Путин

Освен, ако не пукнеш. Тогава антителата отиват зян.

подариха ваксините ни за да има причина послед акупуват още, лъгаха хората че няма коронавирус и че не трябват маски за да се развихри и за да има по голяма печалба и за лаборатории и за фармацията, иначе ако си стояхме на нула както бяхме тръгнали можехме и без ваксина да минем, и без мутации на щамовете, но за да продаваш лекарствата са нужни балъци които не вярват в съществуването на вируса,а в България някой и плати да се лъже че не е опасен.... и сега съшите които подаряваха ваксините ни, ще купуват нови на тройна цена

Наченки на мозък ли съзирам, може да е от ваксината! ... Жалко, че все още си в стадий на отрицание!

Чета коментарите и се чудя, как имаме самочувствието да се наричаме интелигентна нация. Цял свят се ваксинира и се бори с вируса, само най умните сред най умните ще изпускат от Ковид и безпаричие, но все се мислят, че са най гяволи. България е пример на глупаци, които се мислят за умници. Ако Македония влезе в ЕС, пак ще сме последни.

То цял свят е тръгнал да се изпедерастява и помюсюлманпва! Той за ваксината се притеснява.... Балък!

Искам да те успокоя. Колко е интелигентна или за колко интелигентна се мисли една нация, няма нищо общо с това някои индивиди от тая нация да са глупаци. Т.е. ти можеш да си си глупак колкото искаш, дори до степен на пълен дебил.

Да, но тази уж имтилегентна нация вярва на писания по Фейсбук за ваксини и разни небивалици. Това е мнозинството 80% не ваксинирани. Виж само колко коментари има с апокрифни страници против ваксинацията и колко глупости се говорят за ваксините. За съжаление след 20 години ще са останали 1 Милион Българи и 3 милиона бежанци.