17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво. Добра новина.

Както е видно вода идва дано можем я опазим а не некви каламутници по евро проекти да ги източат за на правят зелена енергия. Крадци и евро мошенници, тоя съюз да се разпада вече.

243Win

Язовирите на големите ни реки са малко. но Тиквоний не влага пари в смислени неща, а в такива, от които лесно се крадат 50%.

Поколението от 90-те вече е възрастно, а то се състои предимно от дигитални аутисти, които не са в състояние да взимат адекватни решения, така че - все тая!

Ама като имаш прогноза за времето с обилни валежи, почваш да изпускаш водата няколко дена/седмици по-рано. За да можеш да поемеш после придошлата вода. А не като видиш, че не спира да вали, да се сетиш, че трябва да пускаш вода и по този начин допълнително да утежниш обстановката.

Значи краденето може да продължи с пълна сила, докато пак стигнем до предрежимна обстановка.

А нещо за Жребчево и Камчия да кажете???

Дъжд за два дена и изми на боко строежите....... 40 милиона , поне заминаха в търбата от София за Драгичево

Или,язовир Цонево?

Пълни глупости - ЕС е като жената - с нея зле, без нея още по-зле. Ако можеш да се разбираш с нея е най-добре :)

Господ помага за предстоящата ни суша и ни прати вода Но тои няма да помогне за очакваните спукани тръби строени от Тодор Живков и неподържани от 30 години Пари плащаме наи голямата цена в Европа а вода и помощ от никъде Шкафчета пълни с пари и злато а народа гол бос и гладен ходи

Като мине вашето светило от Банкя пак ще ви омае с приказки празни

Има преливници за тази цел Но дали работят и не са задръстени като Агата само господ и стари баби знаят

И трите язозира се пълнят ударно.От дъждовете.Особенно Камчия и Тича.Още един такъв дъждовен период и ще трябва да се мисли да не препълнят.Така ,че спокойно ,поне за тези два язовира.

Кой язовир се пълни ударно ... Тича ли ? Ти май нещо не си в ред ?!? Я отиди да видиш кое му се пълно ударното - в момента е на ниво по-ниско от края на лятото .... Аре стига сте писали глупости !

Да пълни,но не с вода ,а с тиня и дърва,никога непочистени 2/3 от обема им е зает с мръсотия.Мръсотията ГРОБ.Унищожи всичко в България.Иначе от джипката раздава нащи пари ,кой колкото му поиска ,за да е пак на власт.Алчни мутри

За съжаление си прав.На това му викат" контролирано изпускане", т.е. през шлюза и след това хората разказват как е дошла вълна и има риба по нивите.

Шлюз и преливник е едно и също, нали....