Владислав Горанов: Със сигурност ще страдаме, въпросът е колко сме солидарни

Финансовият министър се зарече държавата да не пести усилия и инициативи, за да достигне до всеки един засегнат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никаква солидарност с тая калинка и ГЕРБавата чума! ОС-ТАВ-КА! И на съд!!!

Мръсно копеле,

КОГАТ КРАДОХТЕ И МАМИХТЕ СИ БЕХТА САМО ВИЕ. СЕГА - 0 СОЛИДАРНОС! САМО БОЙ.

Къде се слагаш и ти в каруцата > Не "ще страдаме" , а ще страдате ....

Влади,ВИЕ МАЗНИНКАТА си я имате,ами ние.......

Тая мазна пълна гушка с дебели бузки. Хазаинът му сигурно е изключително солидарен с него...

То 30 години вече страдаме и си траем, още някоя друга нищо не са... Ехе пък дедите ни 500 години са траели

да направи малко диета, може ли млад мъж с такива бузи да ходи

Драйфа ми се от това некадърно недоносче.

Ако сме имали еврото за валута , щели да ни помогнат. Как нагло лъжат. Значи Италия, Германия, Испания и т.н. при страданията които изпитват сега, ще ни дават евро, за да има боко да си харчи. Приказки от 1001 нощ те на Италия и Испания не помагат и въобще целия ес е поставен под съмнение , те още за еврозоната си говорят

Реви, Марко, реви, братко, двама да ревеме! Ти — в обора, аз — на двора, да се радва Дечо Пора!

Само ортаците му Пеевски и Домуса няма да загубят, а ще спечелят. Тъкмо им натъпкаха ББР с прясно напечатани мангизи!

Пак отваряме темата за свинското със зеле, май?

Къде изчезнаха 5 млрд за 10 дни, бе Долнодъбнишкия капут?

"По-богатите ще загубят повече" може би има предвид банкера и тотаджията. Хак да им е!

Продай си новата къща във вилна зона Ярема ве боклук! Щял да страда той... мръсни мазен! Лошото е, че твоите грехове ще ги плащат тия след теб, без да са виновни за това!

Не съм спирал и един ден да работя от какво всичко започна. Малко ми е странно хората, които не работят да вземат помощи, а аз който въпреки всичко работя и няма да получа никаква благодарност от никой. Такива като мен ще държим икономиката да не колабира съвсем...

Не вие няма да страдате, ше страдат хората , които ви хранят!

Точно пък с тоя кретен не смятам, че някой ще бъде солидарен. Крадец и въжеиграч, изчезвай с глупавите си приказки преди хората да са те изхвърлили и пребили с камъни.

ти страдай! Но след всички тези батаци ще си с нови фобии и повече откраднати пари! Виж,че кръстникът ти те дари с нови благини. За трепане сте мръсници долни

ЩЕ СТРАДАМЕ , АКО ТОЯ ТУПАН ОСТАНЕ МИНИСТЪР. А НАЙ ЩЕ СТРАДАМЕ , АКО ГЕРБ ОСТАНЕ. "ЩЕ СТРАДАТЕ" - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

1.По думите му държавата няма да пести усилия и инициативи, за да достигне до всеки един засегнат. Това преведено на български език означава,че ще ни присвоят парите от Банките. 2.По-богатите ще загубят повече Това значи,че са взели от рано мерки да си спасят парите. 3.Ключовата дума тук е солидарност. Това значи разчитат на глупоста на хората. Желая ви лека нощ на всички.

мааа...

Съжалете Влади, той няма къде да живее, приютен е в една горска колиба на село.

Ковчежника на Мафията.

По спешните отделения, ако не си с корона не ти обръщат внимание, можеш да си умреш от друго - от познат ...

Горанов със сигурност няма да страда изолиран в голямата къща за 3 МИЛИОНА лева в с. ПЛАНА купена от кръстника-бос на Масоните Там в полите на Витоша е закътано изолирано няма кихащи хора

По-богатите ще загубят повече, каза в заключение Владислав Горанов. Нищо няма да загубят по-богатите, ппросто ще спат да крадат от честните хора.

Кога крадяхте си беше само за вас и вашите фирми, а сега ще споделяме мизерията заедно? Голем тарикат излезе малкия Пеевски.

Финасовият министър намери ли време да обясни за откраднатия от Баце 1.4 млрд. лева резерв на здравната каса или къде отидоха 1.35 млрд. евро от ЕС за коронавируса или пак е призовал за солидарност ограбените и стимулиране с смс-и за лекарите?

Имам 3-ма служителя... В първия ден на карантината ги питах "Ще работите ли или ще излизате в платен отпуск?". Те решиха, че ще работим. Днес един ме пита "Ще искаш ли 60% от държавата". Не, няма да искам понеже работим...

Той и шайката му със сигурност няма да страдат. Горко на народа за ПОРЕДЕН ПЪТ.

boyko100

По правилно е да се каже, ще страдате! Те с Баце, Кирчо и Дебеля определено няма да страдат с отделените в техния джоб народни милиарди!

Добре де, кажи какво предлагаш? И вие, които сте харесали поста, и вие кажете какво предлагате? Кой да ни управлява, кажете, но такъв, че на 100 процента да го харесаме и да не хейтвате, а да се хванем дружно за ръце, па да преборим бедността на хубавата ни Родина! Хайде бре, мрънкалници и критика ри! Предлагайте!

Аз съм доволна от Герб има здравни. И мн. Бързо взеха мерки за вируса. Какво беше при комунистите плащай.

30 коментара и все го хвалят тоя боклук мръсен. Скоро ще ти потърсим сметка надменен селяндур.

Да уволнят половината полицаи и държавна администрация, а със спестените пари да финансират загубените работни места в частния сектор.

ей сигинка го гледах тва по телевизията Баджанака на Ушатия настояваше упорито депутатите да продължат да заседават Нищо чудно че се е сбрал с ген Деса- специалистката по СПИН по котките И тои е малоумен кат бившата си Само Симов е по-прост от него

Бойко е просто човек, каквото може прави. С тоя генетичен материал дето са оставили комунистите .. как не е избягал..

Арогантен тип, подавай си оставката и се махай. И се моли да не започнат разследвания срещу теб, че няма да излезеш от затвора нито ти, нито господарите ти.

"Готови сме да адаптираме всичко което не сме уцелили първия път." Дарц ли играем или ръководим държава

Ей селянин,нали не забравяш,че народът те е избрал и народът рано или късно ще те съди.

Всички политици, олигарси, депутати и др. алчни кариеристи, които до сега крадяха българския народ по всякакъв начин, да бъдат солидарни с гладните и хората, оставащи без работа като извадят и дарят всичко заграбено до сега. Нека са солидарни с пенсионерите и се откажат от високите си заплати, като преживяват като нас с 300 лв месечно, а не да си увеличават заплатите с по 300 лв. Че ни омръзнаха тия високопарни приказки за солидарност. А иначе Горанов заявява че на калпак нищо няма да има. Видите ли помощта щяла да бъде в едни кредити, които после фирмите и физически лица останали без работа и заплата ще трябва да връщат. И това ми било помощ. Както и за фирмите 60% за да запазят работниците си не е решение. Защото те не работят, нямат приходи, а имат сметки за наеми, за 40% заплати плюс осигуровки. Т.е. обещават им се едни пари, които в същото време държавата ще прибере обратно. Ако работниците отидат на борсата, държавата също им дължи тия 60% обезщетение но за по-дълъг период. Така че, сметките на нашите министри не са в полза на хората. Ама иначе им стана модерна думата "солидарност". Само че гладния не вярва на кухи фрази от богати и алчни управляващи.

Ще страдаме, ще страда Европа, ще страда и САЩ. Абе, изобщо, ще се страда...

Ако ви е гадно, че болници изнемогват, защото бюджетът ги е пренебрегвал, спомнете си, какви "хубави" Ф-16 ще имате след 5 години. Eвентуално. За тези които оживеят.

оня кретен баджанака на Ушатия ако му се изпълни желанието и съберат парламента - полинта депутати от БСП след 14 дена ще са на гости на ЛАМБИ ОГНЕНАТА ВОДА

Чакам те с нетърпение момко да те щипна по мазните бузки.

О-о-о, Маргинал! Ти почакай да мине историята с вируса и тогава точно пък тебе такова страдание ще те погне, че свят ще ти се завие!

Трябва да ИЗХВЪРЛЯТ всички китайци, които са в БЪлгария, към границата с Турция и към Китай. Китайците РАЗПРОСТРAНЯВАТ КОРОНА- вируса, за да разболяват хората в Европа и да ВЗЕМАТ парите на богатите( а бедните ще измрат). Китайците правят ДЪМПИНГ и искат да ОТКРАДНАТ бизнеса , работата и парите на българските фирми и работници.. И затуй трябва пълна ЗАБРАНА за китайски магазини или ресторанти в БЪлгария. Хем да НЕ ни заразяват с коронавируси, хем да НЕ ни вземат Бизнеса и работата.АКо Б.Борисов не иска да изгони китайците, трябва да го утрепят и после да изгоним китайците, за да имаме Пари, Работа и да сме Здрави.

Горанов, безплатни тестове за всички желаещи иначе, вярно ще страдаме , но това ще е защото сте прости . И не сте отишли там з аполза ромому.