Владислав Горанов пред Dir.bg и 3Е-news: Рискът от приемането на еврото не е за хората, а за сивия сектор

Чисто механично цената трябва да падне - ако вчера са ви продавали кафе за 2 лева, а утре ви го дадат за 1 евро, плащате еквивалента на 1,95583 лева, така печелите 5 стотинки

Обратно в новината

Коментари - Владислав Горанов пред Dir.bg и 3Е-news: Рискът от приемането на еврото не е за хората, а за сивия сектор | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Влади е доказан бандит.

не измислен като този псевдофинансист.Той разбира не от финанси а от далавери.Много лекции от СА Свищов е пропуснал .Не му вярвайте за това което говори-празни приказки.

експерти вярвам повече.

Този и Тиквун са взимали чували с пари от Черепа това и децата го знаят вече. И този индивит излиза и говори за Еврото и финанси. Има заведения от закрит вид наричат ги ЗАТВОРИ ТАМ ТРЯБВА ДА СИ ПОЧИВАТ.

А задължителното изкупуване на испански, гръцки и италиански дългови книжа, а? Затова ни пускат в еврзоната - да им изплащаме дълговете, а те да си правят нови.

Ако вчера са ти продавали кафето за 2 лева, а днес ти го продават за 1,50€, ти губиш 1 лев. И това няма нищо общо с курса евро/лев, а с желанието на търговеца да печели повече. Аман от измислени "експерти" опитващи се да въртят дупарата си към господарите, които и да са те.

Боков гъзолизец

Гъзо.близец-перач е по-точно !!

Този айдук що не е в затвора?

Никога няма да стане цена от 2 лв. -1 евро. Цените ще скочат доста. Днес при инфлация 18 процента,някои цени са увеличени с 30-50 процента. Тъй,че не ви щем еврото.

Аз пък го искам еврото ,като пътувам непрекъснато сменям пари ..след като сме в Европа парите трябва да са Евро пък който иска да си ги държи в рубли

За еврото само с референдум . Тази демокрация на малцинството трябва да бъде прекратена .

а и в референдум могат да бъдат зададени доста екзистенциални въпроси.

С 1,5 МИЛИОНА ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ И ОЩЕ 500 ХИЛ. ТЪПИ ХОРА ЗА КАКВИ РЕФЕРЕНДУМИ СЕ ГОВОРИ ?

Не се изживявай, като френски буржуа от преди революцията. И ти очевадно също си неграмотник. Кое ти дава право тогава да гласуваш?

Хайде добре утро ..... определени кръгове просто не желаят еврото, защото ще изсветли много икономиката особено в определени сектори където масово се крият доходи

Прост ли си? Тъп ли си? Платен ли си? Тези, за които говориш нямат нищо общо с лева. А ти наистина си много прост. От време на време споделяш по някоя очевидно не твоя добра мисъл, но като цяло си много зле. Позорно е.

На оня по-горе на снимката как ще му изсветлят доходите? Ще споделите ли? Ама не от глупотевини!!

Защо пък никой в Централна Европа или в Скандинавските държави не се натиска за евро? Явно там са все глупаци

Защото имат по висок стандарт.

А в Германия защо при прехода от марка към евро всичко поскъпна двойно? Лично съм свидетел,бях там през 90-те... Де гиди мръсни лъжци и продажници!

този защо е още на свобода, пък и съвети дава

Ако кафето, което съм купувал на 2 лева след това ми се продава на 1.20 € колко пари ще спестя казвате господин бивш министър и настоящ безплатен наемател? Ако хляба, който купувам за 1.60 лв. след това се продава за 0.90 € ….

Ако се върне Черепа и почне да дава показания пред съда ши има квичиене като онодени чакали на Бакаджика

все пак нецензурираният доклад на бнб излезе и всеки може да го прочете. за да плямпаш за приемане на евро си или платен трол или тотално корумпиран дебил, предател.

Мартин Заимов каза, че опасността от влизането в еврозоната се състои в това, че много лесно ще се взимат заеми и ще се увеличава неконтролируемо външният дълг. Той каза, че ние и сега сме си вързани към еврото /марката/ и друго няма да се промени освен да се развържат ръцете на които и да са управляващи. А на Мартин Заимов му вярвам повече..

А като се има предвид, че има един куп нереформирани сектори, които политиците предпочитат да не пипат, а да изливат безконтролно пари в тях, само за да си удължат политическия живот, мога да си представя каква ще им е първата работа, ако влезем в еврозоната.

Идеята е проста.Резерва от валутния борд ,няколко милиарда става излишен и може да се излапа,което е целта на заниманието.Спокойно може да закрием БНБ,защото решенията ще се взимат от ЕЦБ

не ми се слушат врели некипели! за пореден път в пирамида не ми се влиза! да, еврото е пирамида. големите печелят, малките го духат. Няма да вкарваме евро в България! Нямам никакво доверие на евробанкерите.

Този крадлив плъх пак излезе от канализцията ,вместо да е набутан с шефа си еднокнижния макак Боци и др.крадливи гърбати за схемите с Черепа при Бай Ставри за дълго

Ми основната причина да не вярвам в тая държава е, че такива като тоя не само не са в затвора, ами и се изявяват публично...

И аз се учудвам, че въпреки всичко на Владко продължават да му дават трибуна. Обикновено употребените от Тиквата капути ги пращат на някоя европейска синекура и повече не чуваме за тях: Лилянчето(партизанската унука), оня, дето си утрепа детето с моторната шейна... Което ме навежда на мисълта, че депесарите си държат здраво за него и мислят и в бъдеще да го ползват.

Щом тоя мошеник е за еврото, явно е по-добре да не сме членки на Еврозоната.

А, ако чисто механично, едно кафе сега струва 2 лева, а след това струва 2 евро, какво печелим? На нас ще ни е много хубаво, а сивият сектор ще се пукне от яд?

Това нищожество открито се подиграва с хората. С удоволствие бих му извил врата, ако ми падне.

А има ли членка на Еврозоната, която не членува в Шенген?

Хърватия.

еврозоната. Ще стане от първи януари догодина! Кипър е в еврозоната, но не е подписала Шенгенското споразумение!

владкоооо, вие ли сте хората бе, мамин сладък ?!? Виждам те в раирана ризка и панталонки! Долна герберска сган - ненаядохте се!

Този боклук защо още нее в Затвори. 700 не събрани данъци само от Тотото. Гражданинът Нишков направи самопризнания пред плащал процент на Тиквата,Тоя хубостник през пиарката им Арнаудова,а за колко още схеми и кражби не знаем. Мръсен боклук

Владкоооо, недей дава за прием Хърватия - те са новобранци в ЕС готови да бъдат излъгани !!! Дай за пример Дания, Швеция, Полша, Чехия, Унгария, Румъния, та даже и UK - тези държави защо стоят настрана от еврото, което толкова хвалиш ?

кво стана е, последно БНБ кво каза за еврото, добре ли е или не?

За еврото или добро, или нищо. Засега нищо.

Като видим на Волгин чекмеджето с какво е пълно, към тази валута ще минем.....

Гаранция, че истината е съвсем друга. Тези потомствени лъжци от бандата на Шаро са ни пределно ясни.

че ако някой ви е замерял с едни 60 млн лева преди еврозоната може без страх да влезете в нея ! Аз съм напълно съгласен!

Точно на теб как ли да ти повярвам.

На Боби Банкя чекмеджето с рубли, левове или долари ли е пълно?

НЕ, с ЕВРО в 500 € банкноти !! Доволен ли сте от отговора ?

Боби Банкя е още по-доволен.

Моля, да не забравяте, че има едни 10 000 000 лева за поддържка приема на еврото !!! И това са пак НАШИ пари !!!

Този защо не е подследствен заради далаверите си с черепа ?

то ако е така ортакът му делянчо трябваше да го видим на витошка със свирка и шапка на паважа .......

Айде стига се е обяснявал. Време е на топло да ходи.

Владко джипа: "Шефът-тиква отдавна минА на евра и кюлчета"

Ако не е счупено, не го поправяй ... Изкристализирала Народна Мъдрост!

Достатъчно е да видя, че този се изказва по темата. Това означава, да се тълкува точно наобратно.

Влади е истински гербаджия-идеалист, също като мен самия и още поне милион българи! Поздравявам го смелата и адекватна позиция, която заема. Жалко, че тук в сайта е пълно със съветски тролове, които не искат да живеят в развита европейска страна!

От идеализъм е почнал в ДПС, и после е минал към тиквениците. Също така от идеализъм се отказа от парламента, щото му била ниска заплатата...

Много хора променят мирогледа си с годините. Нормално е! Аз самия съм бил член на ОДС, но единствената европейска партия от повече от 10 години насам е ГЕРБ и това е видно за всеки здравмослещ българин.

Е, поне за Владко знаем, че не е променил мирогледа си и държи здраво за принципите си: където може да се краде, там е и Владко.

Ти изтрепа рибата, бе! Идеали в герб!? Аз освен мерака: от натегач-комсомолец; член на БКП от 18 годишен; завършил МИЛИЦИОНЕРСКА школа; трудно говорещ дори майчиния си език, да се издигнеш до министър-председател на държавата, друг идеал не виждам. Всъщност ти сигурен ли си, че не си Георг Георгиев - идеалистът, дето смачка двама други идеалисти, изпреварили го на изборите с преференции, че да додрапа до парламента?

ㅤ

И като ти приравнят заплатата в евро, а кафето в евро + разликата в евроцентове, щото търговецът няма да се прекара за твоя сметка, вместо да печелиш 5 стотинки, печелиш един дедов с брада.

Владко, На този етап бих искал да те попитам по повод твърдението ти, че: "Отделно ще можем да участваме в управлението на Европейската централна банка и в този смисъл да участваме при взимането на решенията там." - Попмиш ли някога да сме взели участие в управлението примерно на Световна банка или Европейската инвестиционно банка? И под взели участие имам предвид не да сме присъствали физически примерно на годишна среща или да сме ги подкрепили - имам предвид кога ние сме превложири някаква политика, управленческо или друго решение или нещо..., или поне кога сме гласували поне един път против решение предложено от банката?.. Отговора мисля, че го знаеш и той е Никога...

Щом толкова яростно ни убеждава това корумпе, колко е хубаво еврото, значи знам едно....да ама не. Хич не е хубаво...и затова нека да си останеме с лева. Какво ще се подобри при въвеждане на еврото? Отговора е абсолютно нищо. Какво ще се влоши, ами почти всичко. От спестявания, до финансови буфери, и незнам си още какво.

Абе покрай Хелоуин, тиквите са налазили навсякъде!

От зор да му изпише веждите на Еврото, му извади окото ... Абе, Горнаов ... в България сивият сектор е към 85% ... т.е. всички почти!

И ти ли, Бруте, защитаваш сивата зона?

Викаш, да не се съпротивлявам на крадците, а?

ватниците квичат, значи трябва да се въведе еврото възможно най-бърже !!!

ㅤ

Като искаш евро, куфарчето, влакчето, Париж. Там евро под път и над път.

Е на това му се вика, анална логика!

Съм разбрал едно. Каквото и да говорят тези еднодневки истината е точно наобратно...

Гледайте лизача подлезурко където казваше вучков изваден от фризера