Владимир Каролев в "Какво могат парите?": Очаквам удължаване на кредитния мораториум

"След края на пандемията може да се стигне до повишение на данъците", прогнозира икономистът в подкаста на Dir.bg

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези с ТЕЛК не са ли хора ? Дай да ги копаме и ние останалите всичко да вземем.

Ей, ти знаеш ли с колко живее обикновенния пенсионер ? Или не ти пука щото си просто искърско говедо . Говоря за осъвреминяване на пенсиите , защото който се е пенсионирал преди 10 и повече години СРЗ тогава е била 30-500 лв, сега е 1 155 лв. Има разлика нали ? Е за това говорим , а не за телк ил 50 лв на калпак. Но ти нещо средно м/у ДС и военен , та неразбираш и това си е .

Ами тези с ТЕЛКа да не идват от небето, нали администрацията ги създава.

За кои пенсионери няма.Всички освен пенсия взимат и пенсия от ТЕЛК.90%от тези Телкаджии са с тавана на пенсиите.В същото време хора с 40г.стаж не могат да се пенсионират,защото видиш ли нямяли възраст.Не администрацията е проблем ,проблем са тези пенсионери висящи и на ТЕЛК ,даже и работещи

Протестирай с/у закона , а не с/у хората които го изпълняват. И ти ако имаиш право ще се възползваш .

Пффф...

Партиен икономист и държавен служител.

Като спре държавата да налива пари в икономиката според този икономист ще се увеличи инфлацията? Интересна теза.

Абсолютно нищо не стигна до нас като държавна помощ. И не ми е ясно какъв е този кредитен мораториум, след като насред епидемията ми пратиха ЧСИ и то му удвои задължението с непочтрени хватким, та сега м исе налагадап лащам и за съдебни процеси.... Помощ ли?? Само ако си партиен член! Каква е разликата от преди 89? Само една - сегашните партийци са в пъти по-магли и по-привилегировани от онези.

Важното е че си горд собственик купил си апартамент за космически суми... Не мрънкай сега... Имаш жилище и си инвеститор...

Някой да те е карал насила да живееш на кредит с опряно дуло в главата?! 1

Този палячо слуша ли го някой?

Ще има отписване на 10 млрд накуп от банките и вдиганена лихвите

И в момента публичните продажби си текът, чси-тата раздуват дългова от 5-10 к до сотици хиляди. За "нашите хора" разбира се - опрощаване и прочее. Не са спирали да се угояват 10 години, че сега в последните дни на властта си ли ще спрат?

Владо Каролев ми действа като разслабително. Видя ли го, веднага ми се прихожда по голяма нужда. Радко противен тип. У-у-у-у! И не се показвай повече.

A ти какъв мишок си!

Каролев не беше ли същия този, дето преди над 20г. го попитаха: От къде му е началния капитал? Той отговори, че продал на известна верига бензиностанции един декар нива за над 100х. (Не помня. Дали не бяха 140х или 180 х) лева. И то по времето, когато цената на декар нива беше 50-60 лева. Нивата си стоеше още там. Веригата бензиностанции не беше построила бензиностанция. От веригата казаха: "Ами лоша преценка. Какво да се прави. Ще се отчете като загуба." ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА Е ЕДНА ГОЛЯМА МАФИЯ. (изключвам под 5% дребен все още не унищожен бизнес. Дето се държи все още от криене на данъци и осигуровки.)

Мадридския ПЕ'ЕрасТ е виновен както за тоя 'убавец,така и за бай Дик!!!

Тоя Партията го е назначила за бизнесмет още преди преврата 1989 г. Просто в един момент еничарите бяха консултирани да извикат Дедото от Мадрид. Той подмени /зарбърка/ малко във властта хората. Тея от сянката излезнаха на светло. Тези от светлото - малко на сянка, за да ги позабрави простолюдието. Дедо докара и двамата еничара (юпита е била модерната дума). Единия да продаде на когото и за колкото трябва БТК. А другия (Ники Маус) - Булгартабак. УФ! Отивам да повърна, че като се сетя за "политици" и ми се гади!

Абе Владо какво ни е на инфлацията бре? Виж ги южните членки в еврозоната- ми те имат по 160% дълг спрямо БВП и едно леко вдигане на лихвените проценти ги прави във фалит И днес половината държави в еврозоната първо перо в бюджета са им погасяване на дълговете.... и за нас се хванаха, че инфлация сме имали. Глупости и шенгенски измами отново...

фасии

Хайде и това недоразумение да се изкаже...

На 4 април Баце е аут! ГЕРБ нямат депутати за правителство,бега в чужбина при Черепа

Напечатаните милиярди хартии наречени пари какво покритие имат??? Чака ни яка криза, навярно голяма инфлация, навярно поскъпване на цените поне с 20-30%!!! Само да се печатат безполезни хартии е опасно!!! Идва време за сметката

Те и да печатат не стигат до твоя джоб. Нито до моя.

Моля ви се не пишете за пачките от по 500 евро на Борисов защото Гешев каза че това не е доказано точка

Памките са проблем! Но напечатаните от ЕС евра без покритие е огромен проблем! Напичатаните долари без покритие! Рубли без покритие! Лева без покритие!

България: - реклама на хазарт - реклама на бързи кредити - Каролев радетел за безусловна подкрепа на заборчнели фирми и хора! Да им опростим всичко мир да има?!?! Извините, ама защо мойте данъци да отиват да подкрепа на затънали в дългове хора и фирми? Който е вземал пари на заем е знаел рисковете!!! А АКО НЕ Е ЗНАЕЛ РИСКОВЕТЕ толкова по зле!

То ти едни пък данъци плащаш хаха... 10 процента плосък е майтап.

Майтап майтам ама майка ти в катуна с тях с издържа

А 20% ДДС в почти всяка стока, дето я купуваш от магазина? А акциза на горивото/газта която ползваш? На биричката дето си я изливаш лятото в търбуха? А митата, дето са в цената на вносната стока? (извън ЕС) А данъците по Местни Данъци и Такси - смет, сгради и т.н.) А всички данъци скрити за думите застраховка, такса и т.н. Дето са задължителни - Минетка, ГО и т.н.? А Данък пенсия (Казват му още ДОО. Защо ли?) А Данък здраве? А данък /такса/ общество дето е в ел.енергията. Още му казват "данък циганин" и т.н. И накрая като дръпнеш чертата - над 95% от заработеното отива в общия кюп. От там и в чекмеджето на тоя или онзи.

А защо всеки избягва темата , оптимизация на Държавната администрация .Раздута и облагодетелствана до краен предел , само и само да гласуват подходящо . В сравнение с друге страни от ЕС най-после по нещо сме на 1-во място , брой на държавни служители на глава от населението .А сега близо до Арена армеец започва строителсво на нова сграда за същата държ.адм. и тази сграда ще ни струва милиарди лева , но за пенсионерите няма , няма и няма .

Вярно!!! Раздути бройки в общинска и държавна администрация! Кога ще има реално оптимизиране на държавните хрантутници???

Габровеца Томката Дончев е за РАЗСТРЕЛ с неговото електронно правителство вече 12 години!!!!...На 04.04. да ИЗЧИСТИМ Лойко и Сопола!

Обяснявам. Държавните служители са почти изцяло партийни членове. Сладките позицийки се дават в замяна на верността към партията, което пък дава възможност на партията да контролира обществото и бизнеса, като дава предмство на нашите хора и спъва всички останали., те така работи татковината.

"Не е важно кой и за кого гласува. Важното е - КОЙ И КАК брои гласовете!" Древна поговорка идваща от средите на крадливото племе.

Сачева е изумена от последното ни място по помощи в кризата в Европа Бензин Газ всичко поскъпна

Добро утро Тъпчо !

Бедна ви е фантазията колко ще станат данъците на жилищата след две години ! Мислете позитивно за 400-500% скок на данък сгради, такса смет, паспорти, застраховки и други безумици с цел стригане на овцете.

МИЛИАРДИТЕ взети кредити от БИБИТКО трябва да се връщат с лихвите! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ - за по-добър живот С ПО-ГОЛЕМИ КРЕДИТИ!!!

кАК 400, ПОНЕ 4000 ПРОЦЕНТА ЩЕ СА, ДАЖЕ 40 000 ПРОЦЕНТА!

Халифът Бокьо трябва да отвори чекмеджето и да даде на самотните по 1000 лева, на семейните по 2500 на месец!

Големия икономист дето те обвинява на лични във фейса, че си разпространявал лъжи по негов адрес, след като си споделил негово интервю в което тотално обърква прогнозите за КТБ.

Тая неприятна перука е толкова икономист, колкото аз космонавт.

Интересно защо все такива неадекватни психари като Каролев викат за съвети.

Щото кадърните няма да си губят времето при тия тъпанари мисирки

За да объркват хората, които и без това са малоумни!