Коментари - Влад Тенев дава показания пред Камарата на представителите, извини се на клиентите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Владимире, много умно и кадърно момче си.Грешката ти е ,че имаш манталитет на победител.Сменил си името и си помислил,че си Господ.

САЩ са дали възможност на Влад да се развие. Ако беше останал в България, родителите му щяха да работят в БАН, а за него почти никой нямаше да е чувал.

Родителите му са важни клечки в Световната банка

Нещата не са толкова прости. В началото и аз мислех, че им игра. Но истината е, че Робинхуд са направили своя собствена клиъринг фирма 2018 год. И това значи, че има капитални изисквания - които не са могли да покрият. Така че не е баш игра с хедж фондовете ...

Това нашенско педалче ... ама много ме подраззззззва !!!!!!!!!!!!!!

Действията на тоя са още една причина в някои моменти да ме е срам, че е българин.

Avatar952

Разбира се че "наш'то момче" не е действал в интерес на големите играчи - те за това още на следващия ден му преведоха 1 милиард долара допълнително финансиране.

Гей-стоп, игра но пишката и шоколадовото око

Arcadium

От комунистическо потекло, какво да се очаква? Баща му партиен кадър, дори е някякъв роднина на Сталинка, и той в световната банка. Комунисрите са като радиация и техните деца, и внуци, и те са опасни.

Платформи които не вземат комисионна, печелят парите си от загубите на собствените си клиенти като не хеджират отворените позиции на слабите играчи. Специален софтуер прави оценка кои играч е опитен и кои не. Повечето неса опитни и губят парите си попринцип ,на което разчита и тоя тарикат. Обаче за да увеличават печалбата си този тип брокери прибягват до трикове като лагване, прекотиране когато пускаш нова поръчка отново и отново, невъзможност да затвориш позиция на пазарна цена, спиране на търговията със определени инструменти или дори замръзване на цялата платформа. По принцип го обясняват с това че ти е слаб компютъра или ти е слабо интернета или друго техническо обяснение и въобще не се вълнуват че някои ще протестира. В този случаи обаче твърде много хора се оплакват и затова въобще четеме за този . Това си е чиста измама но понеже журналистите не са запознати с тематиката отвътре напрактика му правят реклама на този месеци наред. Тези които са играли синхронизирано от wallstreetbet и те неса читави а този които води групата им рано или късно ще го арестуват защото манипулира пазара. Наи добре стоите настрани и от Robinhood и от wallstreatbet

Проблема с лагването идва и от претоварване на по-високо ниво - Interactive Brokers, тези са само посдредници. Иначе са си мошеници на дребно, но като за беезкомисионно търгуване са си ок.

Гледах му показанията. Политически театър разиграват. И те се научиха от нас да правят комисии. А ние знаем че нещо стигне ли до ккомисия, нищо няма да излезе.

огромна реклама за робин худ. мъск се опита да прави маймунджулъци. една фирмза за игри я направиха милиардери. е каква щеше да е ползата ако бяха срутили системата?

Копеленцето спаси богаташите, по закон е забранено да го прави, по морал също.

Ами можал човека краднал, направете го и вие ако можете Влад е ангелче. В сравнение с мошеника Мъск

Тоя ми е неприятен, но Мъската ми е гнусен с наглата си усмивка.

Хеджьо, опциите нямат общо тук. Те обикнвено са само инструмент за хеджиране (което е различно от хедж фонд, въпреки, че звучи еднакво). Тук иде реч на най-обикновена къса продажба. В голямо количество. Което всъщност бута цената на акцията. Хедж фондовете играят на късо, дребните играчи - на дълго. Не че нещо са много умни, някой им е казал така, та да изкара той пари. В цялата работа, аз не виждам нищо незаконно и това е проблем. Всеки инвестиционен посредник има право да съветва клиентите си как да си максимизират печалбите. Проблемът е, че тези платформи имат страшно много влияние и наистина могат да манипулират пазара, както е и станало. Нашето тарикатче го гонят за прекратяване на търговията на своя глава, с което на практика той защитава интересите на хедж фондовете и действа ТОТАЛНО против интересите на инвеститорите си. При това, много грубо. Дори и да му се размине наказание от сенатската комисия, за него повече няма място в инвестиционното банкиране. Хората помнят.

Робин Худ се оказа Сър Гай. Защитник на онеправданите, ама май играч за големите акули. А че Уолстрийт е направен, за да правят хедж фондовете, зад които стоят мастити бели якички, пари, това е ясно. Ако банките са хиените на съвременната икономика, то фондовите борси са като вируса, заразяващ здравото тяло. Едните оглозгват до кост жертвата, другите я унищожават отвътре. Правене на пари от пари, без по средата да се появявава вездесъщата стока. Пари от слухове, от манипулации, от тарикатлъци. Фондове, къси позиции, спекулации, пълна простотия. Накрая защо Китай станал първа икономическа сила? Ами щото само с фокуси не става. Трябва някой да работи, трябва реална икономика, не само сметки, счетоводство и изкуствено богатство от хартии, които си печатаме, прехвърляме, джиросваме, продаваме, купуваме, плучаваме печалби и искаме и ги превръщаме във власт и реални блага. Да, ама друг ги е произвел. Това им е прословутата борса. Най-големият театър и истински паноптикум на мошениците.

В затвора за опит за измама 40г първоначално при строг режим после да отхлавят каишката за останалите 30г

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/18757804. Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

В САЩ Робин Худ краде от “бедните”, за да дава на богатите.

Каква победа на обикновените хора. Този същия за да запази интереса на големите затвори сайта да не могат да купуват и да качват цената. След това започна да им продава акциите без тяхно знание само да помогне на големие да паднат цените и да им намалят загубите. Та този същия е нарекъл сайта си Робин Худ. Смях от всякъде. Доколкото чувам след тези изцепки дайта му е загубил доверие и е тръгнал надолу. Робин Худ, смях.

Е, чак сега тоя Шон Кастън го захапа добре, особено по темата със самоубилия се. Две неща ми правят впечатление - всички до момента са републиканци, явно демократите не виждат нищо нередно тук; записалите се участници от Тексас отсъстват - то бива студ, бива режим на тока, ама това вече става гротеска в Тексас.

Майка му е братовчедка на сталинка

Те цялото семейство са на хранилка в Световната банка

А как ги смачкват?? Ами тия костюмарчета смеят правилата и казват , ще затвориме платформата ви и акаунтите ви за купуване на акциите на ГеймСтоп, можете САМО да ПРОДАВАТЕ и така почват акциите да падат. Сега се питате кои са тия костюмарчета и защо не съдят тях? А и тая платформа е Робинхуд , на нашия , който се дупи на костюмарите. Накрая никой от големите няма да е осъден, а ще издирят тия във форума , които са се опълчили срещу Голиат. В тоя случай Давид е смачкан от Голиат /Уолстрийт. Въпреки това респект за смелостта на тия малките Давидовци.

Да ви обесним за какво иде реч, че от таа статия нищо не се разбира. Значи има едни големи риби от така наречени хеджфондове, които дебнат за потъващи компании, залагат , едни кол опции. В крайна сметка докарват задъхващата компания до фалит. И печелят от тия неща. В тоа случай са начепили една компанийка ГеймСтоп. Само ,че тя има сантиментална стойност за стари геймъри, които се наговарят в една платформа като редит ,че ще изкупят всичките й акции. Противно на лешоядите от Уолстрийт , акциите на Гейм Стоп се вдигат ...ама за малко, после лешоядите я смачкват

Без майтап, Шерлок !

Наберете "Влад Тенев" в Google, има интересни неща за четене............, и най-вече - за размисъл! За който не го е домързяло да направи горното: нека си направи изводи - най-вече за ролята на медиите в цялата тази история.

М, да, май и тоя пълшок ще отърве кожата, като ги слушам с половин ухо вече с часове как си приказват като на мохабет... Малко цитати по темата: A committee is a group that keeps minutes and loses hours. Committee: A group of the unwilling, picked from the unfit to do the unnecessary. If you want nothing done, form a committee.

не ги бях чувал тези, мерси!

Ама от какъв етнос е?

Робин Худ...май ас. Дано си получиш заслуженото, смотльо и предател!

Гнусен Г*ей

де--ба мръсните българи в този форум де..баа. Затова избягах аз от българия нещастници гнусни.. Вместо да се гоордеете с момчето, защото освен, че всички го знаят в Щатите, той гордо заяви, че е от България и на 5 годинки е заминал за Щатите- Мамицата ви мръсна на всичката българска сган по българската земя. Само ние в чужбина сме инстински патриоти и българи, а вие тъпаци да мрете---

Или си наивник или си неграмотен, това, което този прави е да рецитира предварително написан професионален пиар и контекста, че е от България беше свързан с колко е зле било и как държавата е била пред финансов колапс - на 5 годинки той го е усетил разбира се. И сле д това веднага почна с рекламният питч: Америка е велика, нашата платформа е демократична. Creating a narrative with a personal twist. Толкова сте необразовани че е просто скандално. И си заслужавате робското дередже. Този е като Цукито - робот говорител, чуйте как отговаря като пресрилийз. Мъск, които е клоун и той се отказа в разговора. Ей ви на да слушате: https://www.youtube.com/watch?v=1L8mI0i4XSA

Мръсно ко*пеле, слуга на бандитите от хедж фондовете, хайде в затвора да те любят черните демократи.

Ситадел са редовни плащачи на шефката на хазната. А на бас, че това не само ще отмине а и ще излезнат нови закони, които ще гарантират, че далаверата на фондовете освен, че ще продължи ще е и защитена от подобни "атаки" от нормалните инвеститори.

По делата ще ги познаете ;)

"Много американци имат впечатлението, че системата е нагласена срещу тях и че каквото и да стане, печели Уолстрийт", добави тя. Ами Владко го доказа това, но ще му се размине защото е слуга на големите

От както сяят светува, големите винаги са ш.ибали малките. Нищо ново. Няколко Хедж фонда изгоряха, но в крайа сметка набълбуканите са дребните. Те останаха с акции на Gаmestop купени на 200 долара средно парчето. Към днешна дата цената е под 41 долара.

Може и да има такива, но е малко вероятно. По-скоро повечето са с 19-20 usd, и не са успели да ги продадат на 500, което си е дръвце, а сега ги продават на 40-50, пак са на печалба, но можеше много повече да изкарат ако не беше тоя ход от Robin Hood, цените щяха да скочат на 1000 USD и хеджовете да фалират.

Гнусен връзкар

Бащата стара петолъчка като Сталинка и той в световната банка,

Сестрата ли е