17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"вероятно канцерогенна субстанция" - лицемери

АМИ КАТО СА ИДИОТИ И НЕ СЕ ПАЗЯТ. ДА БЯХА СИ НАЛЕЛИ В ЧАШИ И ДА СЕ ПОЧЕРПЯТ.

Защо не пишете, че немската фирма Байер е купила американската Монсанто. Тези дела се отнасят май за времето когато Монсанто си е американска.

Става въпрос за 25годишен период бе тъпако. Пише си. Що не четеш?

В тоя случай , САЩ колко трябва да платят на Виетнам !

Триеш коментарите ма оФца

Им пука за раундъпа, още утре могат да го спрат и Китай вози цял тон цистерна за $6, но ГМО семената които не измират от раундъп все още само Монсанто (Баер) ги приви. Защото ако напръскаш обикновено разстение от исти ски се с с глифосат то умира. Всичко което е третирано с глифозат (раундъп) е ГМО

Всичко предизвиква рак

Всичко предизвиква рак

Иначе все едно да има удар по "Фиат" и никой в Европа да не знае....защото исковете са против "Крайслер".

Байер е толкова германска, колкото Лукойл е руска!

Ако Лукойл не е руски от къде Алекперов е милиардер? Да не би от закуски?

Раундъп струваше нещо, като държаха патента и бяха сами на пазара. Понастоящем има десетки копия с най-различни имена. Българският еквивалент се казва НАСА.

НАСА също е на Монсанто.

Има с името "ГЛИФОЗАТ" , "ДОМИНАТОР".

Монсанто са най-големия производител на ГМО семена за растения в света. Те са собствевници и на Блекуотър („Черна вода”). „Блекуотър“ – частната армия, която първо стреля, а след това не пита! „Частната армия“ на САЩ действа в Украйна! Кадри разкриват присъствието на бойци от “Блекуотър Ю Ес Ей” в украинският град Донецк на границата с Русия! http://www.budnaera.com/2014-01/140315-02.html За сега Украйна е единствената европейска страна на чиято територия се отглеждат ГМО растения! Заради това и присъствието на „Блекуотър“ не е случайно!

Блекуотър срещу вагнер

У БГ раундъп си го продават без проблем.После хората умирали от рак.

Тъп си кат гъс. Викаш добре, че е България, щото иначе Байер и Монсанто, щяха да са умрели от глад.

А защо не се замислиш, че обезщетения от този тип се присъждат само в сащ на техните жители. Да си чул в Европа за такива обезщетения и в такива размери?+

Никой не е карал тъпаците от "Байер" да купуват доказаните убийци от "Монсанто". Явно всичко е под натиск, но германците сами са се насадили на пачи яйца.

Никой не го е карал. После, явно са под натиск... Последно?

абе, искаше нещо да каже, ама нямаше желание :)

Продължавайте да си раздавате журналистически награди и да пишете "й" вместо "ѝ" и пред "ф" предлог "в" вместо "във". Евала!!!

Ха-ха, извратен смях. Американците така го нахързулиха на германците, че не знам как последните ще се оправят. Иначе всичко е просто бизнес.

Американцити щавят чуждите фирми с измислени дела и глоби. Желателнуй да няа и нищу общу с тях.

Като каза щавят, се сетих, че те почти доведоха дойче Банк до фалит с огромни глоби. Впрочем Германия е окупирана страна и няма къде да мърда. Американците подслушваха баба ни Меркел, да не би да направи някоя грешна стъпка...

Патентният период за глифозат отдавна е изтекъл. Вече всеки сульо, включително България, прави хербициди на основа глифозат.

Малко са им. Американците (Монсанто) за пари и майките си ще продадат. Лошото е, че крайният собственик вече е германската Байер, но алчността няма националност.

Абе - дано човечеца е добре, ама аз за това пари не бих взел! Хипотетично, без доказателства че рака е причинен точно от глюфозата, да вземеш едни пари си е ... хммм ... и то при положение, че никой не е знаел, че това нещо причинява рак. Т.е. и продавачите не са имали представа. Виж, ако са знаели и са криели, и 10 милиарда са им малко, ама не са ... Твърде странно!

Продаваш си бизнеса, взимаш кинти, после съдиш купувача, че ти е навредил с твоя бизнес, и взимаш още кинти. Точно по еврейкански.