ВАП: КЕВР да обясни "скока" на цените на парното и тока

Покачването на цените за топлинна енергия от 1 юли 2021 г. е в противоречие на Закона за енергетиката

Обратно в новината

Коментари - ВАП: КЕВР да обясни "скока" на цените на парното и тока | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ние в Райфайзен си вдигнахме таксата на електронното банкиране от 5 лв на 10 лв, защото сме алчни, лакоми и с болни амбиции. Шеф съм на ямблоският клон на Райфайзен банк.

1996 румен говедаров-извинете овчаров ама нали знаете те са все такивИ-овчари кравари говедари,подготвя договор за 530 евра за 1000 куб. м. газ.и подписан от "антикомуниста костов" следващата година.И БГ плаща такава цена в продължение поне на 10г. Сега газа е по около 320-340 евря за 1000 куб.газ. Цената на парното от 1996 г.до днес НЕ Е ПАДАЛА.Тоест тя е такава като при 530 евра.Сега цената на газта щяла да се повиши и за това трябвало да вдигат парното.КАКВО ,СЕГА ЦЕНАТА НА ГАЗТА ШЕ СТАНЕ ПО-ВИСОКА ОТ 530 ЕВРА А 1000 куб.м. Първо "договора" на "говедаров-костов" с "освободителите" заслужава теа двамата да бъдат с разпрани задници.Буквално.По сУщото време -1996г-германия плаща по 340 евра за 1000 куб.м. ВЪПРЕКИ ЧЕ Е НА 1500 по-далеч.След като цената на газта беше направена около 300-320 евра,ЦЕНАТА НА ПАРНОТО НЕ МРЪДНА НА ДОЛУ.ЗАЩО,ЗАЩО,ЗАЩО?Плащахме за парно точно толкова колкото когато цената на газта е била 530 евра.Пак казвам тази цена е била безумна.И що ли да е безумна.Говедаров си е взел сухото от "освободителите" за "хубавото договорче"...И сега искат да вдигат цената на парното която в момента е като при цена на газа 530 евра.Сега Фденахте ли що вие БГ сте народ от идиоти.Е за тва...

Нищо няма да се получи ,само да отбият номера че са направили нещо.Всяко нещо за 3 дни и после старата песен на нов глас.Всичко си е наред ,правилно са направили калкулациите и толкоз.Всичко е в нормите.И както е казал Римският сенат ''Да го духат бедните''

Е, понякога и богатите го духат - стига да има куражлия, който да им го поднесе!!! Божков е живия пример - нали за това е борбата за "изчегъркването" на Главния Прокурор!

Така ли никой досега не му мина през ума, че всеки изнесен навън мегаватчас произведена енергия близо на 50% се дотира от държавата, респективно от джоба на потребителите - битови и индустриални? България като държава ток не изнася - изнасят десетина фирми на червени другаре, които купуват евтиния ток от Козлодуй и трупат неимоверни печалби. Нямям нищо против търговията, но търговците да купуват от микса на борсата и после, ако им оттърва да изнасят. Пародията на енергийна борса която съществува в България трябва или да се закрие, или да заработи по нови правила - сумират се всички произведени енергии в България - ВЕИ, соларни, биомаси, ТЕЦ, ВЕЦ, и други -излиза обща средна цена на микса и от нея търговците да изнасят. Другото си е жив обир.

ми ей сега ще ви обясни, като вземе една гега и ви напука главите селски, прости. Да го духате на себе си!

То и една банка си вдигна таксата обслужване от 10 на 12 лв., ама нея някой пита ли я....